Home Greek News MEGA ΣΟΚ – Η “επίθεση Χαμάς” στόχευσε περισσότερο Ισραηλινούς στρατιωτικούς & ΟΧΙ πολίτες!!! – Ισραηλινοί πολίτες σκοτώθηκαν από τους ίδιους τους IDF!!!

MEGA ΣΟΚ – Η “επίθεση Χαμάς” στόχευσε περισσότερο Ισραηλινούς στρατιωτικούς & ΟΧΙ πολίτες!!! – Ισραηλινοί πολίτες σκοτώθηκαν από τους ίδιους τους IDF!!!

by _
0 comment 251 views

MEGA ΣΟΚ – Η “επίθεση Χαμάς” στόχευσε περισσότερο Ισραηλινούς στρατιωτικούς & ΟΧΙ πολίτες!!! – Ισραηλινοί πολίτες σκοτώθηκαν από τους ίδιους τους IDF (Israeli Defense Forces)!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τα στοιχεία δείχνουν ότι η επίθεση της Χαμάς σκότωσε πολύ λιγότερους Ισραηλινούς αμάχους από ό,τι πιστεύαμε αρχικά: Οι περισσότεροι θάνατοι ήταν μεταξύ ισραηλινών στρατιωτικών και ΟΧΙ πολιτών

10/29/2023 // Ethan Huff

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)

Το Cradle δημοσίευσε μια εις βάθος ανάλυση αυτή την εβδομάδα εξετάζοντας τις διαφορές μεταξύ των ισχυρισμών του Ισραήλ σχετικά με την επίθεση της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου και των στοιχείων που την αντικρούουν σε μεγάλο βαθμό.

Όχι μόνο το Ισραήλ είπε ψέματα για το ποιος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης – ήταν κυρίως μέλη του ισραηλινού στρατού και όχι πολίτες – αλλά οι δικές της στρατιωτικές δυνάμεις (IDF) διαπιστώθηκε επίσης από ανεξάρτητους ερευνητές ότι ήταν υπεύθυνες για πολλούς από τους θανάτους ισραηλινών πολιτών.


Αυτό επιβεβαιώνεται με τη μαρτυρία της Γιασμίν Ποράτ, μιας Ισραηλινής που είπε στο Ισραηλινό Κρατικό Ραδιόφωνο την περασμένη εβδομάδα ότι ήταν ένας από τους ομήρους στο Κιμπούτζ Μπεέρι που είδε τι πραγματικά συνέβη.

Η κυρία Ποράτ είπε στον κόσμο σε μια λογοκριμένη πλέον συνέντευξη ότι οι απαγωγείς της από τη Χαμάς ήταν πραγματικά πολύ καλοί με αυτήν και τους άλλους κρατούμενους, προσφέροντάς τους φαγητό και νερό όπως ήταν διαθέσιμο και συνεχώς καθησυχάζοντάς τους ότι δεν θα πάθουν κακό ή σκοτωθούν.

Αντίθετα, η Porat λέει ότι ήταν στρατιώτες των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων που έκαναν όλους τους πυροβολισμούς και τους φόνους, τουλάχιστον όσο η ίδια τα βίωσε όλα προσωπικά.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο άρθρο μας με τίτλο Επιζήσασα της επιθέσεως της Χαμάς: «Αναμφίβολα» ο ισραηλινός στρατός πυροβόλησε & σκότωσε Ισραηλινούς πολίτες & έκαψε σπίτι σε κιμπούτς!!!

Επιζήσασα της επιθέσεως της Χαμάς: «Αναμφίβολα» ο ισραηλινός στρατός πυροβόλησε & σκότωσε Ισραηλινούς πολίτες & έκαψε σπίτι σε κιμπούτς!!!

Το Τελ Αβίβ διαδίδει ΨΕΜΑΤΑ σχετικά με τις «θηριωδίες της Χαμάς» για να συγκεντρώσει περισσότερη δημόσια υποστήριξη για τη σχεδιαζόμενη γενοκτονία της Γάζας.

Ίσως το πιο ανησυχητικό στοιχείο για τη προπαγανδιστική εκστρατεία του Ισραήλ σχετικά με την επίθεση της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου είναι όλες οι επινοημένες “θηριωδίες της Χαμάς” που το Τελ Αβίβ μεταδίδει στον κόσμο για να προσπαθήσει να χειραγωγήσει συναισθηματικά και θρησκευτικά τον κόσμο για να υποστηρίξει την προγραμματισμένη εκστρατεία γενοκτονίας στη Γάζα.

Σε περίπτωση που δεν σας είναι ακόμη προφανές, ο κύριος στόχος του Ισραήλ σε όλα αυτά είναι να δικαιολογήσει την πλήρη εισβολή και την καταστροφή των περίπου 2,3 εκατομμυρίων Παλαιστινίων που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας, πολλοί από τους οποίους πιθανότατα δεν θα φτάσουν στην ασφάλεια πριν ο IDF και οι ΗΠΑ και άλλοι δυτικοί σύμμαχοί του προσπαθήσουν να εισέλθουν και να ολοκληρώσουν το ολοκαύτωμα του λαού της Γάζας.

Όλες αυτές οι ιστορίες σχετικά με τα κεφάλια ισραηλινών μωρών που κόβονται και τα μικρά Ισραηλινά κορίτσια που βιάζονται και σέρνονται στους δρόμους αποδείχτηκαν τελικά ότι είναι ΨΕΥΔΗ και δεν είναι κάτι περισσότερο από μια εκστρατεία προπαγάνδας που σοκάρει την καρδιά που έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει τι κοινό αίσθημα του κοινού ώστε να υποστηρίξει το σχέδιο του Ισραήλ να «αμυνθεί» τον εαυτό του απαλλάσσοντας τη γη από όλους τους Παλαιστίνιους.

Σε ορισμένα από τα βίντεο “αποδεικτικά στοιχεία” που παρουσίασε το Ισραήλ για να προσπαθήσει να τεκμηριώσει αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς, φαίνεται ότι υπάρχουν ηθοποιοί κρίσης που παίζουν τους διάφορους ρόλους τους. Σε ορισμένους από αυτούς, οι φερόμενοι ως απαγωγείς της “Χαμάς” δεν φορούν καν τη συνηθισμένη στολή της Χαμάς, αλλά είναι μάλλον άγνωστα άτομα με εμφάνιση μεσανατολική που φορούν πολιτικά ρούχα και σανδάλια.

Αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι o οποιοσδήποτε, όπως αποδεικνύεται, αλλά το Ισραήλ περιμένει από εμάς να πιστέψουμε όταν μας λένε ότι αυτά τα βίντεο είναι σίγουρα αληθινά και ότι τα άτομα που εμφανίζονται σε αυτά είναι Ισραηλινοί που αιχμαλωτίζονται, βασανίζονται και σκοτώνονται από μέλη της Χαμάς.

Ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει , το οποίο υποστήριξαν τα μέσα ενημέρωσης, απεικόνιζε μια νεκρή γερμανο-ισραηλινή κοπέλα, ονόματι Shani Louk, μπρούμυτα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού φορτηγού, είναι απομυθοποιημένη προπαγάνδα επειδή προφανώς είναι ακόμα ζωντανή, σύμφωνα με τη μητέρα της, η οποία λέει ότι το κορίτσι υπέστη κάποιου είδους πληγή στο κεφάλι, αλλά παραμένει ασαφές ποιοι ήταν ακόμη και οι απαγωγείς της (οι οποίοι πιθανότατα ήταν μυστικοί πράκτορες πληροφοριών της ΜΟΣΑΝΤ που συνέβαλαν σε μια προφανή ψεύτικη επίθεση).

Για περισσότερα πάνω σε αυτό, διαβάστε επίσης ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ και ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ οι Ισραηλινοί τον κόσμο με σκηνοθετημένες «θηριωδίες» και «απαγωγές» δήθεν από Χαμάς και όχι μόνο!!!

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ και ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ οι Ισραηλινοί τον κόσμο με σκηνοθετημένες «θηριωδίες» και «απαγωγές» δήθεν από Χαμάς και όχι μόνο!!!

Το γεγονός ότι ακόμη και η αντιμετώπιση αυτών των ανωμαλιών και η υποβολή ερωτήσεων συγκεντρώνει άμεσες κατηγορίες από την ακροδεξιά για «αντισημιτισμό» απλώς δείχνει ότι μερικοί άνθρωποι χάνουν πραγματικά το μυαλό τους τη στιγμή που ακούγεται η λέξη «Ισραήλ». που είναι το αποτέλεσμα δεκαετιών προπαγάνδας της πλύσεως εγκεφάλου που τους είπε ότι ολόκληρο το έθνος-κράτος του Ισραήλ αντιπροσωπεύει τους «εκλεκτούς του Θεού», ανεξάρτητα από το τι λένε ή κάνουν η κυβέρνησή του και ο λαός του – και να έχετε υπόψιν ότι δεν συμφωνούν όλοι οι Ισραηλινοί με την κυβέρνησή τους, όπως ακριβώς στις Ηνωμένες Πολιτείες με τους Αμερικανούς και τις αντικρουόμενες πολιτικές και πεποιθήσεις που έχουν μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ… 

Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Πόλεμος στο Ισραήλ: Όλα δείχνουν ότι ήταν μια ….“δουλειά εκ των έσω” [Ανάλυση]

Πόλεμος στο Ισραήλ: Όλα δείχνουν ότι ήταν μια ….“δουλειά εκ των έσω” [Ανάλυση]

Διαβάστε επίσης >> MEGA ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ: Το Ισραήλ ΔΙΕΓΡΑΨΕ το βίντεο που ισχυρίστηκαν ότι έδειχνε το Νοσοκομείο που χτυπήθηκε με ρουκέτες της «Χαμάς» – Η ανάλυση ήχου δείχνει ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε ισχυρό πύραυλο JDAM

MEGA ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ: Το Ισραήλ ΔΙΕΓΡΑΨΕ το βίντεο που ισχυρίστηκαν ότι έδειχνε το Νοσοκομείο που χτυπήθηκε με ρουκέτες της «Χαμάς» – Η ανάλυση ήχου δείχνει ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε ισχυρό πύραυλο JDAM

Διαβάστε επίσης >> Αναφορά-βόμβα! – Το Ισραήλ διέταξε τον στρατό να ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς!

Αναφορά-βόμβα! – Το Ισραήλ διέταξε τον στρατό να ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς!

____________________

ΠΗΓΕΣ:

TheCradle.co

NaturalNews.com

NaturalNews.com

UMich.edu

SOURCE: https://www.naturalnews.com/2023-10-29-evidence-hamas-killed-minimal-civilians-mostly-military.html

_________

 chaos, civilians, conspiracy, corruption, deception, demonic times, Fact Check, false-flag, Gaza, Hamas, humanitarian, IDF, Israel, Israel Defense Forces, military, October 7, Palestine, Palestinians, political agenda, prophecy, terrorism, violence, WWIII, Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news,

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr