Home Greek News Επιζήσασα της επιθέσεως της Χαμάς: «Αναμφίβολα» ο ισραηλινός στρατός πυροβόλησε & σκότωσε Ισραηλινούς πολίτες & έκαψε σπίτι σε κιμπούτς!!!

Επιζήσασα της επιθέσεως της Χαμάς: «Αναμφίβολα» ο ισραηλινός στρατός πυροβόλησε & σκότωσε Ισραηλινούς πολίτες & έκαψε σπίτι σε κιμπούτς!!!

by _
0 comment 248 views

Φωτο.-στιγμυότυπο από το Israeli State Radio

Επιζήσασα της επιθέσεως της Χαμάς λέει ότι, «αναμφίβολα», ο ισραηλινός στρατός πυροβόλησε και σκότωσε Ισραηλινούς πολίτες και έκαψε σπίτι σε κιμπούτς!!!

Δηλαδή, τελικά, ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι οι…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΔΩ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Εμείς σας είπαμε από τη πρώτη μέρα κιόλας αυτής της συγκρούσεως μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης και Χαμάς ότι η αρχική εισβολή στο Ισραήλ της «Χαμάς» ήταν…ΣΤΗΜΕΝΗ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ και ΟΛΟ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΕΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠ’ΑΥΤΟΥ 100 τοις 100), ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΥΣ…ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!…

Διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα για περισσότερα…

Αναφορά-βόμβα! – Το Ισραήλ διέταξε τον στρατό να ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς!

Το ΙΣΡΑΗΛ προκάλεσε τον πόλεμο με τους Παλαιστίνιους & τη Χαμάς επιτρέποντας σε εποίκους να εισβάλουν στο τέμενος Αλ-Ακσα την ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!!!!

Ισραηλινές πηγές αποκαλύπτουν: Η κυβέρνηση του Ισραήλ & των ΗΠΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ για να ξεκινήσουν πόλεμο με το Ιράν! Πίσω από την Παλαιστινιακή Εισβολή η ίδια η ΜΟΣΑΝΤ και οι IDF!!!

ΒΟΜΒΑ πρ. Αμερικανού συμβούλου του Γ. Αραφάτ: Εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα η Χαμάς και ΟΧΙ «τρομοκράτες». ΥΠΕΡ των Παλαιστινίων ΟΛΟ το Διεθνές Δίκαιο. 

Πόλεμος στο Ισραήλ: Όλα δείχνουν ότι ήταν μια ….“δουλειά εκ των έσω” [Ανάλυση]

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ισραήλ: «ΕΜΕΙΣ εκπαιδεύσαμε και εξοπλίσαμε τη Χαμάς»…!!!


ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ!!!….

Άτομο που δραπέτευσε από την επίθεση της Χαμάς ισχυρίζεται ότι Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν ομήρους, έκαψαν ένα σπίτι Ισραηλινών εποίκων…

by Kelen McBreen

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, Ισραηλινή γυναίκα που επέζησε από την επίθεση της Χαμάς στο Nova rave πάρτι και στο κοντινό κιμπούτς ισχυρίστηκε ότι οι στρατιώτες των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων που απαντούσαν στην επίθεση πυροβόλησαν αδιακρίτως τους τρομοκράτες και «αναμφίβολα» σκότωσαν Ισραηλινούς πολίτες
και ομήρους που πιάστηκαν στη γραμμή του πυρός!!!



Η επιζούσα, μια Ισραηλινή γυναίκα ονόματι Γιασμίν Ποράτ (Yasmin Porat), ισχυρίστηκε στο Ισραηλινό Κρατικό Ραδιόφωνο ότι τέσσερις τρομοκράτες της Χαμάς περικύκλωσαν ένα σπίτι στο οποίο κρυβόταν για περίπου μία ώρα προτού εισέλθουν και μεταφέρουν αυτήν και άλλους τρεις σε διαφορετικό σπίτι όπου κρατούνταν επιπλέον όμηροι.

Η Πόρατ είπε ότι υπήρχαν περίπου 40 μέλη της Χαμάς που φρουρούσαν τους 12 ομήρους και αποκάλυψε ότι συμπεριφέρθηκαν στους αιχμαλώτους «ανθρώπινα» και δεν τους κακοποίησαν.

Οι τρομοκράτες έδωσαν ακόμη και νερό στους κρατούμενους και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν όταν ήταν εμφανώς ανήσυχοι.

Η γυναίκα εξήγησε ότι κρατήθηκαν όμηροι για περίπου δύο ώρες πριν φτάσει η βοήθεια και ότι ένας από τους απαγωγείς τη χρησιμοποίησε ως ανθρώπινη ασπίδα για να παραδοθεί στις ισραηλινές δυνάμεις.



Κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής μεταξύ της Χαμάς και της ισραηλινής αστυνομίας και στρατού που απάντησαν, η κα Ποράτ είπε ότι ορισμένοι όμηροι σκοτώθηκαν από τα διασταυρούμενα πυρά των Ισραηλινών στρατευμάτων, συμπεριλαμβανομένου του «συντρόφου» της.

«Λοιπόν, οι δυνάμεις μας μπορεί να τους πυροβόλησαν;» ρώτησε ο παρουσιαστής του κρατικού ραδιοφώνου του Ισραήλ.

«Αναμφίβολα», απάντησε ο Πόρατ, προσθέτοντας, «εξολόθρευσαν τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων των ομήρων, επειδή υπήρξαν πολύ, πολύ σφοδρά διασταυρούμενα πυρά».

Η Ισραηλινή όμηρος είπε επίσης ότι μετά την απελευθέρωσή της, είδε ένα τανκ να εκτοξεύει δύο οβίδες στο σπίτι όπου την κρατούσαν προηγουμένως αιχμάλωτη.

Αυτό θα σήμαινε ότι ο Ισραηλινός Στρατός πυροβόλησε άρματα μάχης σε ένα σπίτι και έβαλε φωτιά καθώς η Χαμάς δεν είχε άρματα μάχης.



Ίσως τα viral πλάνα (που πήραν έκταση παντού σε όλο τον τύπο και το διαδίκτυο) ενός σπιτιού σε κιμπούτς να μην ήταν απόδειξη ότι η Χαμάς έβαλε φωτιά στο σπίτι «με ανθρώπους μέσα», όπως αναφέρεται στο διαδίκτυο, αλλά ήταν το αποτέλεσμα της απάντησης του Ισραηλινού Στρατού στην επίθεση Χαμάς.

«Το είδατε στις ειδήσεις», είπε η κυρία Πόρατ σχετικά με το διαβόητο πλέον φλεγόμενο σπίτι.

Η κυρία Porat ισχυρίστηκε ότι τα άλλα άτομα που κρατούνταν αιχμάλωτα πέθαναν μέσα στο σπίτι.

Αυτές οι ανησυχητικές πληροφορίες μπορεί να σημαίνει ότι τα απανθρακωμένα λείψανα αθώων Ισραηλινών που παρουσιάζονται σε όλο τον κόσμο ήταν στην πραγματικότητα θύματα του στρατού του έθνους τους.

Ένας χρήστης X πρότεινε ότι ο ισραηλινός στρατός μπορεί να χρησιμοποίησε την «Οδηγία Hannibal» για να δικαιολογήσει τη δολοφονία ομήρων, εφόσον αυτό σήμαινε επίσης τη δολοφονία μελών της Χαμάς.



Ο ειδικός στη Μέση Ανατολή, ο Δρ Yossi Mekelberg, ο οποίος είναι μέλος της δεξαμενής σκέψης του Λονδίνου Chatham House, ισχυρίστηκε ότι η Οδηγία Hannibal σχετικά με τον «ρίσκο για τον θάνατο ενός αιχμάλωτου για την αποφυγή ομήρων» θα μπορούσε να χρησιμοποιείται επί του παρόντος από το IDF.

Στην πραγματικότητα, πολλοί όμηροι που έφερε πίσω η Χαμάς στη Γάζα φέρεται να έχουν σκοτωθεί από ισραηλινές στρατιωτικές επιθέσεις πυραύλων στην περιοχή.

Την περασμένη εβδομάδα, η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι 13 αιχμάλωτοι σκοτώθηκαν από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι επαλήθευσαν αυτόν τον ισχυρισμό το Σαββατοκύριακο, αφότου βρέθηκαν πτώματα ομήρων στην περίμετρο της Λωρίδας της Γάζας.

Ένα βίντεο της Χαμάς και του Ισραηλινού Στρατού να ανταλλάσσουν μεταξύ τους πυρά, με ένα ζευγάρι αμάχων γυναικών να πιάνεται στα διασταυρούμενα πυρά, δείχνει τους ῾τρομοκράτες῾ να αφήνουν τις γυναίκες να φύγουν και να μην τις πυροβολούν όταν τους δίνεται η ευκαιρία.

Αφού παραλίγο να πυροβοληθούν από τον Ισραηλινό Στρατό, οι γυναίκες μπόρεσαν να δραπετεύσουν με τους Ισραηλινούς μαχητές.

Η συνέντευξη με την Porat φέρεται να λογοκρίνεται στο Ισραήλ.

___________

SOURCE: https://www.infowars.com/posts/hamas-terror-attack-survivor-says-idf-undoubtedly-shot-killed-israeli-citizens-burned-down-kibbutz-home/

––––––––

 

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr