Home Greek News ΒΟΜΒΑ πρ. Αμερικανού συμβούλου του Γ. Αραφάτ: Εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα η Χαμάς και ΟΧΙ «τρομοκράτες». ΥΠΕΡ των Παλαιστινίων ΟΛΟ το Διεθνές Δίκαιο. 

ΒΟΜΒΑ πρ. Αμερικανού συμβούλου του Γ. Αραφάτ: Εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα η Χαμάς και ΟΧΙ «τρομοκράτες». ΥΠΕΡ των Παλαιστινίων ΟΛΟ το Διεθνές Δίκαιο. 

by _
0 comment 223 views

ΒΟΜΒΑ πρώην Αμερικανού συμβούλου του Γ. Αραφάτ: Εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα η Χαμάς και ΟΧΙ «τρομοκράτες». ΥΠΕΡ των Παλαιστινίων ΟΛΟ το Διεθνές Δίκαιο.


Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο ΟΗΕ δηλώνει ότι η Χαμάς ΔΕΝ είναι τρομοκρατική ομάδα – ΟΛΟ το διεθνές δίκαιο είναι ΥΠΕΡ των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!!! διότι όλα αυτά τα επιβεβαιώνει ακόμη κι ο ΟΗΕ!!!.. 

Ο ΟΗΕ δηλώνει ότι η Χαμάς ΔΕΝ είναι τρομοκρατική ομάδα – ΟΛΟ το διεθνές δίκαιο είναι ΥΠΕΡ των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας είχαμε παρουσιάσει τον μεγάλο δικηγόρο και καθηγητή νομικής κο Francis Boyle, ο οποίος μας είχε παραχωρήσει τότε μια αποκλειστική συνέντευξη σχετικά με την παράνομη και προδοτικότατη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτός ο μεγάλος Αμερικανός καθηγητής διεθνούς δικαίου του Πανεπιστημίου του Ιλινόις και σύμβουλος αμερικανικών κυβερνήσεων επι διεθνών σχέσεων και ουχί μόνον, είχε κάνει τότε…ΚΟΜΜΑΤΙA τη συμφωνίαν αυτήν υπέρ της Ελλάδος! Κάτι το οποίο ισχύει ΑΚΟΜΗ βέβαια, και οι συμβουλές του σχετικά με την ΣτΠ είναι πάντα ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ σε όποια ελληνική κυβέρνηση που θα είχε τα κότσια να την καταγγείλει και να την…ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. Αλλά με τέτοιους ΜΠΑΑΑΑτριώτες-προδότες στην εξουσία, τους εχθρούς της χώρας τι τους χρειαζόμαστε, έτσι δεν είναι;!

Διαβάστε το!…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΙΛΙΝΟΙΣ FRANCIS BOYLE ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΙΛΙΝΟΙΣ FRANCIS BOYLE ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Eίχαμε μιλήσει για δεύτερη φορά με τον Δρ. Μπόιλ τον Νοεμ. του 2020 σχετικά με όλα αυτά τα…ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ σε σχέση με την προέλευση του…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. Διαβάστε επίσης το εξής άρθρο…

Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!

Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!

_______________

Στις 10 του μηνός λοιπόν, μίλησε ο Δρ. Μπόιλ στην εκπομπή InfoWars εξ Τέξας, όπου ανακάλυψε τα εξής απίστευτα σχετικά με το Παλαιστινιακό που ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. Ο Δρ. ήταν ο προσωπικός σύμβουλος του Γιάσερ Αραφάτ και της κυβερνήσεώς του και ήταν κι ο αρχιτέκτων της λύσεως των δύο κρατών!!!

ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥΤΩΝ, ΣΒΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…ΦΙΛΕΛΛΗΝ (ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!!!…


Στην συνέντευξη τόνισε τα εξής σημαντικά…

Προσπαθώ από το 1987 να διαπραγματευτώ μια λύση δύο κρατών μεταξύ των Παλαιστινίων και του Ισραήλ. Ιδιαίτερα όσον αφορά την Παλαιστινιακή Διακήρυξη της 15ης Νοεμβρίου 1988 για μια λύση δύο κρατών.

Τότε ήταν που οι Παλαιστίνιοι εξέφραζαν επίσημα τη λύση των δύο κρατών. Δική μου ιδέα ήταν. Ήμουν νομικός σύμβουλός τους τότε. Ήμουν επίσης στην παλαιστινιακή αντιπροσωπεία για τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις στη Μέση Ανατολή το 1991 έως το 1993.

Έκτοτε, το Ισραήλ δεν ενεργεί καλή τη πίστει στις συναλλαγές του με τους Παλαιστίνιους, ειδικά όταν πρόκειται για λύση δύο κρατών.

Οι Σιωνιστές δεν θέλουν λύση δύο κρατών. Θέλουν όλη την Παλαιστίνη και τους λιγότερους δυνατούς Παλαιστίνιους σε αυτήν. Αυτός είναι ο κύριος στόχος τους εδώ.

Πρόσφατα, φανατικοί Εβραίοι φονταμενταλιστές εισέβαλαν στο τέμενος Al Aqsa στην ανατολική Ιερουσαλήμ, προκαλώντας προβλήματα με τους Παλαιστίνιους εκεί. Θέλουν να καταστρέψουν αυτό το τζαμί και να χτίσουν πάνω του τον τρίτο ναό.

Όλοι αποκαλούν τη Χαμάς τρομοκρατική οργάνωση. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών, γιατί όποιος αντιτίθεται στα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, τον θεωρούν «τρομοκράτη»! Αλλά, ΣΑΦΩΣ, η Χαμάς χαρακτηρίζεται ως κίνημα εθνικής απελευθέρωσης -όχι τρομοκρατική οργάνωση!– όπως ορίζεται από το πρόσθετο πρωτόκολλο στις τέσσερις συμβάσεις της Γενεύης του 1949 που λέει:

Είναι μια ένοπλη σύγκρουση στην οποία οι λαοί μάχονται ενάντια στην αποικιακή κυριαρχία και την ξένη κατοχή και ενάντια στα ρατσιστικά καθεστώτα κατά την άσκηση των δικαιωμάτων τους για αυτοδιάθεση.

Το Διεθνές Δικαστήριο απεφάνθη ήδη ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν δικαίωμα αυτοδιάθεσης. Το παραβίασε ήδη αυτό το Ισραήλ, εδώ και χρόνια.

Σίγουρα, η Χαμάς αγωνίζεται ενάντια στην αποικιακή κυριαρχία και την ξένη κατοχή και ενάντια σε ένα ρατσιστικό καθεστώς.

Αυτό που ακούμε λοιπόν για τη Χαμάς είναι καθαρή προπαγάνδα και ψέματα ότι δεν είναι τίποτα άλλο από μια τρομοκρατική οργάνωση. Είπαν το ίδιο πράγμα για την PLO, την Παλαιστινιακή Οργάνωση για την Απελευθέρωση του Yasir Arafat. Αλλά οι Εβραίοι άρχισαν τελικά να διαπραγματεύονται με την PLO το 1991 όπου υπηρέτησα ως νομικός σύμβουλος του Yasser Arafat (Γιασέρ Αραφάτ).

Η Χαμάς αποτελεί εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα και ΟΧΙ τρομοκρατική οργάνωση. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να εκλάβουμε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Όσον αφορά στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, οι Παλαιστίνιοι και η Χαμάς, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν βία εναντίον αυτών των Σιωνιστών στρατιωτικών κατακτητών που επεβλήθησαν σε ολόκληρη την εντολή για την Παλαιστίνη, ακόμη και κατά…ΑΜΑΧΩΝ (διότι, πολύ απλά, οι Παλαιστίνοι ευρίσκονται εκεί εν εμπολέμω καταστάσει από το 1948 και μετά).

Το Ισραήλ αρνείται επίσημα ότι οι Συμβάσεις της Γενεύης ισχύουν για την προστασία των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων. Δεν δίνουν καθόλου σημασία σε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρώπη κ.λπ. συμφωνούν με το Ισραήλ σε αυτό.

Δεν ακούτε αυτά που σας λέω από τα ΜΜΕ γιατί όλο το διεθνές δίκαιο είναι εναντίον του Ισραήλ σχετικά με το Παλαιστινιακό ζήτημα.. το Διεθνές Δικαστήριο (ΔΔ) εκεί στη συμβουλευτική γνώμη σχετικά με το τείχος του Ισραήλ αναφέρει τα εξής… και παραθέτω αυτό από το βιβλίο μου με τίτλο «Η Παλαιστίνη, Οι Παλαιστίνιοι & Το Διεθνές Δίκαιο – 1 Σεπτεμβρίου 2009» (Palestine, Palestinians and International Law Paperback – September 1, 2009):

Η συμβουλευτική γνωμοδότηση του Διεθνούς Δικαστηρίου (ΔΔ) για το Ισραηλινό τείχος, που δημοσιεύτηκε τον Ιούλιο, θα μπορούσε σχεδόν να γίνει αυτόνομη ως κριτική για το βιβλίο του καθηγητή Φράνσις Μπόιλ. Οι δικαστές του ΔΔ, συνολικά, επιβεβαιώνουν και επικυρώνουν το έργο του για την επεξεργασία της υπόθεσης υπέρ των Παλαιστινίων, με βάση το Διεθνές Δίκαιο.

Δείτε τώρα τη συνέντευξη….


International Law And Geneva Convention Expert Explains The History Of The Israel And Palestine Conflict And What Happens Next

Oct 10, 2023

The Alex Jones Show

Dr. Francis Boyle, author of ‘Palestine, Palestinians and International Law’ joins host Owen Shroyer on The Alex Jones Show to break down the history of the Israel/Palestine conflict and what happens next.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr