Home Greek News Ο ΟΗΕ δηλώνει ότι η Χαμάς ΔΕΝ είναι τρομοκρατική ομάδα – ΟΛΟ το διεθνές δίκαιο είναι ΥΠΕΡ των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!!!

Ο ΟΗΕ δηλώνει ότι η Χαμάς ΔΕΝ είναι τρομοκρατική ομάδα – ΟΛΟ το διεθνές δίκαιο είναι ΥΠΕΡ των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!!!

by _
0 comment 153 views
UN Declares Hamas Are NOT a Terrorist Group – ALL of International Law is on the side of the PALESTINIANS  
UN Declares Hamas Are NOT a Terrorist Group – ALL of International Law is on the side of the PALESTINIANS  

Ο ΟΗΕ δηλώνει ότι η Χαμάς ΔΕΝ είναι τρομοκρατική ομάδα – ΟΛΟ το διεθνές δίκαιο είναι με το μέρος των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!!!


Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών έχει δηλώσει ότι η Χαμάς είναι μια νόμιμη κυβερνητική οργάνωση και όχι μια τρομοκρατική ομάδα. Αυτό επειδή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και, αυτό, το έχουν ξεκαθαρίσει κορυφαίοι νομικοί εδώ και χρόνια…

Πολλά έθνη ανακήρυξαν πρόσφατα τη Χαμάς τρομοκρατική ομάδα μετά την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση, αλλά αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Παρά τις επιθέσεις, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν επέβαλε κυρώσεις στη Χαμάς.

Το NN αναφέρει: Ο Ρίτσαρντ Γκόλντμπεργκ, ανώτερος σύμβουλος του Ιδρύματος για την υπεράσπιση των δημοκρατιών, κατηγόρησε τον ΟΗΕ σε μια δήλωση:

«Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ψηφίζει την επιβολή κυρώσεων και χαρακτηρισμών σε ομάδες όπως η Αλ Κάιντα, οι Ταλιμπάν ή το ISIS.

«Αλλά δεν υπάρχουν τέτοιες κυρώσεις ή χαρακτηρισμοί για τον άξονα των τρομοκρατικών ομάδων του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων της Χαμάς και της Χεζμπολάχ».

Το Συμβούλιο, με ψηφίσματα που εγκρίθηκαν το 1999, το 2011 και το 2015, επέβαλαν κυρώσεις στο ISIS και την Αλ Κάιντα, μαζί με συνδεόμενα άτομα και ομάδες.

Η επιτροπή του ΟΗΕ για αυτά τα ψηφίσματα επιβλέπει τις κυρώσεις που επιβάλλονται από το Συμβούλιο.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν τέτοιες κυρώσεις για τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ.

Η έλλειψη κυρώσεων έρχεται καθώς το Ισραήλ «πολεμάει» -τάχα μου!– την Χαμάς.

Το Ισραήλ επλήγη από αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς που σκότωσε υποτίθεται περισσότερους από 1.300 Ισραηλινούς.

«Ο ΟΗΕ επιμένει ότι πρόκειται για νόμιμα πολιτικά κινήματα και ως εκ τούτου μπορεί ελεύθερα να συνεργαστεί μαζί τους», είπε ο Γκόλντμπεργκ.

Ο Goldberg υπηρέτησε στο παρελθόν ως διευθυντής για την αντιμετώπιση όπλων καταστροφής στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου μεταξύ 2019 και 2020.

Ισραηλινοί και αμερικανοί αξιωματούχοι επέκριναν τον ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου Ασφαλείας για φερόμενη μεροληψία κατά του Ισραήλ. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη από την πλευρά του Ισραήλ και των ΗΠΑ!

Το Συμβούλιο αποτελείται από 15 μέλη, συμπεριλαμβανομένων των μόνιμων μελών των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Κίνας και της Ρωσίας.

Επί προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, οι ΗΠΑ εισήγαγαν ένα ψήφισμα το 2018 για να χαρακτηριστεί η Χαμάς ως «τρομοκρατική ομάδα».

Ωστόσο, το ψήφισμα έλαβε μόνο μία ψήφο υπέρ – αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ρωσία και το δικαίωμα αρνησικυρίας της αποτελούν συχνά εμπόδιο στο Συμβούλιο για οποιαδήποτε ενέργεια κατά του Ιράν και οντοτήτων που υποστηρίζονται από το Ιράν.

Το Associated Press ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι οι ΗΠΑ ζήτησαν από το Συμβούλιο να καταδικάσει «αυτές τις αποτρόπαιες τρομοκρατικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν από τη Χαμάς», αλλά δεν λήφθηκαν άμεσα μέτρα.

Ο αναπληρωτής πρεσβευτής των ΗΠΑ Ρόμπερτ Γουντ είπε στη συνέχεια ότι «πολλές χώρες» καταδίκασαν την θηριωδία, αλλά όχι όλα τα μέλη του συμβουλίου.

Ο Ισραηλινός πρεσβευτής Gilad Erdan επέκρινε την αντίδραση του ΟΗΕ στην επίθεση εναντίον του Ισραήλ.

Σε δήλωση της Τρίτης, ο Ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Φόλκερ Τουρκ κάλεσε τόσο τις αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ όσο και τη Χαμάς να «σεβαστούν το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και να εκτονώσουν τις εντάσεις.

Ο μη εκλεγμένος γραφειοκράτης επέκρινε επίσης την «πλήρη πολιορκία» της Γάζας από το Ισραήλ.

«Η απάντηση του ΟΗΕ στην έγκαιρη προειδοποίηση του Ισραήλ προς τους κατοίκους της Γάζας είναι επαίσχυντη», είπε ο Ερντάν σε δήλωση.

«Για πολλά χρόνια, ο ΟΗΕ έχει κάνει τα στραβά μάτια στον οπλισμό της Χαμάς και στη χρήση του άμαχου πληθυσμού και των αμάχων υποδομών στη Λωρίδα της Γάζας ως κρυψώνα για τα όπλα και τις δολοφονίες της».

«Τώρα, αντί να στέκεται στο πλευρό του Ισραήλ, του οποίου οι πολίτες σφαγιάστηκαν από τρομοκράτες της Χαμάς και που προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά σε όσους δεν εμπλέκονται, κηρύττει στο Ισραήλ.

«Είναι καλύτερο για τον ΟΗΕ να επικεντρωθεί τώρα στην επιστροφή των ομήρων, στην καταδίκη της Χαμάς και στην υποστήριξη του δικαιώματος του Ισραήλ να υπερασπιστεί τον εαυτό του».

Ο Γκόλντμπεργκ, εν τω μεταξύ, είπε ότι η αποτυχία του Συμβουλίου να χαρακτηρίσει τη Χαμάς τρομοκρατική ομάδα έχει αρνητικές επιπτώσεις σε άλλες υπηρεσίες – συμπεριλαμβανομένης της Υπηρεσίας Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA) κατά τον έλεγχο του προσωπικού.

«Υπάρχει μηδενική απαίτηση για την UNRWA να υποβάλει τον κατάλογο του προσωπικού και των δικαιούχων της για τον έλεγχο της αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι η Χαμάς είναι δημιούργημα… ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! Διαβάστε επίσης ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ισραήλ: «ΕΜΕΙΣ εκπαιδεύσαμε και εξοπλίσαμε τη Χαμάς»…!!! για περισσότερα!

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ισραήλ: «ΕΜΕΙΣ εκπαιδεύσαμε και εξοπλίσαμε τη Χαμάς»…!!!

 

Όσο για όλη την πολεμική προπαγάνδα από πλευράς του Ισραήλ (1) οι ίδιοι οι…ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ «εισέβαλαν» στη ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ, Ισραήλ (και δεν είναι δικιά τους, ανήκει στους ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΥΣ βάσει ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ), με πράκτορες της Μοσάντ που συνεργάζονται με τους δικούς τους Άραβες πράκτορες (2) ΔΕΝ έγιναν τελικά «αποκεφαλισμοί» βρεφών, «απαγωγές» και «δολοφονίες» Ισραηλινών μοντέλων κτλ, αφού όλα αυτά διαψεύστηκαν πια και (3) αν υπήρχαν τέτοιες θηριωδίες, θα τις έκαναν μάλλον οι…ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ μιας και είναι γνωστό ότι κάνουν τέτοια εγκλήματα στον…ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟ (π.χ., ανάγκασαν τους Εβραίους να μεταναστεύσουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Παλαιστίνη τη δεκαετία του 1940 και θυσίασε ΠΟΛΛΟΥΣ από αυτούς για να την κλέψουν από τους Παλαιστίνιους!)

Ακούστε τώρα τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου Φράνσις Μπόιλ (που ήταν σύμβουλος αμερικανικών κυβερνήσεων και αραβικών κυβερνήσεων, ήταν κι ο νομικός σύμβουλος του Γιασέρ Αραφάτ) που λέει ότι ΟΛΟ το Διεθνές Δίκαιο είναι με το μέρος των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ και ότι οι Ισραηλινοί δεν αναγνωρίζουν καν τη Συνθήκη της Γενεύης όσον αφορά στους Παλαιστινίους!!!…


International Law And Geneva Convention Expert Explains The History Of The Israel And Palestine Conflict And What Happens Next

Oct 10, 2023

The Alex Jones Show

Dr. Francis Boyle, author of ‘Palestine, Palestinians and International Law’ joins host Owen Shroyer on The Alex Jones Show to break down the history of the Israel/Palestine conflict and what happens next.


-with info from >> https://thepeoplesvoice.tv/un-declares-hamas-are-not-a-terrorist-group/


Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr