Home Greek News ΣΟΚ & ΔΕΟΣ: Την ύπουλη Αφρικανική Σκόνη την είχε προβλέψει η ταινία…”Blade Runner”! – Σύνδεση μεταξύ αρχαίων Ελλήνων πολεμιστών & τεχνητής νοημοσύνης!

ΣΟΚ & ΔΕΟΣ: Την ύπουλη Αφρικανική Σκόνη την είχε προβλέψει η ταινία…”Blade Runner”! – Σύνδεση μεταξύ αρχαίων Ελλήνων πολεμιστών & τεχνητής νοημοσύνης!

by _
0 comment 139 views

ΣΟΚ & ΔΕΟΣ – Κι όμως την ύπουλη Αφρικανική Σκόνη την είχε προβλέψει η ταινία…”Blade Runner 2049″!!! Και υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ των αρχαίων Ελλήνων πολεμιστών και της τεχνητής νοημοσύνης!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 ΜΡΤΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που συμβαίνει ένα μεγάλο, παγκόσμιο γεγονός που ταρακουνάει τον κόσμο, συνήθως, μαθαίνουμε μετά ότι είχε προβλεφθεί μέσα από μερικές ταινίες του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ μέσω της γνωστής μεθόδου της Ελίτ για την πρόβλεψη τέτοιου είδους μεγάλων γεγονότων που λέγεται… ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, για τον οποίον σας έχουμε γράψει πάρα πολλά άρθρα σε σχέση με μεγάλα γεγονότα όπως οι Επιθέσεις της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου του 2001, όλοι αυτοί οι στημένοι «πυροβολισμοί» σε δημόσια σχολεία των ΗΠΑ, όλες αυτές οι δήθεν «τρομοκρατικές» επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο, κτλ. κτλ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ είχαν προβλεφθεί ΠΡΩΤΑ δια μέσου του…ΤΥΠΟΥ, του…HOLLYWOOD, της…ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, κ.ο.κ.!!!

Μέχρι τώρα, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουμε δημοσιεύσει πολλά και αποκαλυπτικά άρθρα για τον προγνωστικό, προβλεπτικό και προφητικό προγραμματισμό που κάνουν συνέχεια τόσο τα ΜΜΕ όσο και το Χόλιγουντ. Και τι σημαίνει αυτό;; Σημαίνει ότι τα αυτά λειτουργούν περισσότερο ως…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΑ ΩΣ  «ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ» και «ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ»! Και υπάρχει πλέον ένας είσημος όρος που περιγράφει ακριβώς αυτό: PREDITIVE PROGRAMMING, ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΤΙΣΜΟΣ.

Αυτό απλά σημαίνει ότι οι τηλεοπτικές σειρές, οι εκπομπές, οι ταινίες, οι ειδήσεις, κτλ., που βλέπουμε και…«ΧΑΦΤΟΥΜΕ», χωρίς δεύτερη σκέψη (δυστυχώς!), είναι ήδη σχεδιασμένες με έναν τρόπο πολύ ύπουλο ώστε να περνάνε συνέχεια μια υποχθόνια ατζέντα στο ευρές κοινό για την πλύση εγκεφάλου του ίδιου για την συγκεκριμένη ατζέντα, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις κατά νούν για μας!!!

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ….ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!!!

Π.χ., το καλύτερο παράδειγμα που έχουν αναδείξει εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» είναι αυτό των αινιγματικών, υποσυνείδητων μηνυμάτων που βρίσκονται σε ταινίες του Hollywood (Χόλιγουντ), μηνύματα που “πετιούνται” συνέχεια στο πρόσωπο μας, ενώ είναι οι ελάχιστοι από εμάς που μπορούμε να τα πάρουμε «χαμπάρι» διότι οι περισσότεροι εξ ημών ευρισκόμεθα εν υπνώσει. Τα μηνύματα αυτά περιέχουν και προβάλλουν την μελλοντική ατζέντα της ελίτ για την προώθηση και επέκταση αυτής της λεγομένης Νέας Τάξεως Πραγμάτων, που είναι ΗΔΗ ΕΔΩ, και που έχει ήδη επισκιάει όλη τη γη με τη…ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΝ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!

Η μέθοδος του προγνωστικού προγραμματισμού της ελίτ προετοιμάζει και προϊδεάζει την κοινή γνώμη για την…πλύση εγκεφάλου που πρόκειται να υποστεί στο…ΜΕΛΛΟΝ σχετικά με κάποια ύπουλη ατζέντα της…

Η ΔΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ χρησιμοποιήθηκε και στην περίπτωση της…ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ …ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!



Μαθαίνουμε για αυτό στην ταινία… “Blade Runner 2049” (Ο Τρέχων Με Ξίφος 2049)  με πρωταγωνιστή τους Ryan Gosling (Ράιαν Γκόσλινγκ) & Harrison Ford (Χάρισον Φόρντ)!!!

Σύμφωνα με το συστημικό σάιτ naftemporiki.gr, διαβάζουμε τα εξής επιβεβαιωτικά για αυτό…

Η εισβολή της αφρικανικής σκόνης στη χώρα δημιούργησε ένα εντυπωσιακό όσο και επικίνδυνο για την υγεία σκηνικό που θύμιζε ταινίες όπως το Dune και το σίκουελ του Blade Runner.

Ήδη, άνθρωποι στο διαδίκτυο και στις διάφορες μορφές της κοινωνικής δικτύωσης έχουν συγκρίνει την κατάσταση στην Ελλάδα με τη Σκόνη με αυτές τις ταινίες! Π.χ., δείτε εδώ »» https://www.reddit.com/r/bladerunner/comments/1ccoqy8/greece_2049/
Σύφωνα με άρθρο του σάιτ classical inquiries του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, στην εν λόγω ταινία


§2. Στην ιστορία του Blade Runner, όλα τα ζώα στον κόσμο βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Για να το αντισταθμίσουν, οι επιστήμονες δημιούργησαν τεχνητά ζώα. Η λέξη τους για μια τέτοια τεχνητή μορφή ζωής είναι…αναπαραγόμενο (replicant).

Και η τεχνολογία δημιουργίας αναπαραγόμενων ζώων επεκτείνεται στη συνέχεια, στραβά, στη δημιουργία αναπαραγόμενων ανθρώπων.

Ένα προφανές κίνητρο για τη δημιουργία αναπαραγόμενων ανθρώπων είναι ο ωφελιμισμός της δημιουργίας εργασίας σκλάβων. Αυτή η ιδέα με κάνει να σκεφτώ περαιτέρω: όπως ο ήρωας είναι ένας υπερβολικός άνθρωπος από την άποψη της αρχαίας ελληνικής ποίησης, ο ανθρώπινος ο αναπαραγόμενος είναι μια υπερβολική μορφή ανθρωπότητας από την άποψη της σύγχρονης επιστημονικής φαντασίας.

Ως τεχνητό δημιούργημα, ένα ανθρώπινο αναπαραγόμενο —ακόμα και ένα ζωικό αναπαραγόμενο— θα μπορούσε να αναμένεται να εξαιρεθεί από το θάνατο. Με άλλα λόγια, ένα ανθρώπινο αναπαραγόμενο θα μπορούσε να αναμένεται να είναι «αθάνατο». Αυτή η περαιτέρω ιδέα, ότι ό,τι είναι τεχνητό δεν χρειάζεται να πεθάνει, μας βοηθά να εκτιμήσουμε την αγωνία ενός αναπαραγόμενου ανθρώπου ονόματι Roy (Ροϊ), ο οποίος είναι ένας τεχνητός άνθρωπος. Επειδή είναι τεχνητός, φτιαγμένος από επιστήμονες, ο Ρόι θα μπορούσε να είχε φτιαχτεί για να διαρκέσει απεριόριστα. Θα μπορούσε να είχε γίνει «αθάνατος». Και, όπως μπορούμε να δούμε αν δούμε ολόκληρη την ταινία Blade Runner, τέτοια αθάνατα αναπαραγόμενα υπάρχουν – τουλάχιστον, στην έκδοση  του στούντιο, αν όχι στην έκδοση του σκηνοθέτη, στο Director’s Cut (μια εκδοχή μιας ταινίας που αντανακλά τις αρχικές προθέσεις του σκηνοθέτη).

Αλλά ο Ρόι, αντίθετα, ούτως ή άλλως, σκόπιμα έγινε «να μην έχει διάρκεια» από τον δημιουργό του, ο οποίος είναι επιστήμονας με το όνομα Tyrell.

Τη στιγμή που δόθηκε στον Ρόι μια ημερομηνία έναρξης, δηλαδή τη στιγμή που άρχισε να υπάρχει, ήταν επίσης προγραμματισμένος, από την αρχή, να έχει ημερομηνία λήξης. Ακόμη χειρότερα, η τεχνητή ημερομηνία λήξης του είναι αφύσικη σε σύγκριση με τη φυσική ημερομηνία λήξης του μέσου «πραγματικού» ανθρώπου. Αυτή η εποχιακή ανωμαλία του δίνει τη δυνατότητα να γίνει ένας υπέρτατος πολεμιστής, ένας υπεράνθρωπος. Όσο μικρότερη είναι η διάρκεια της ζωής του, τόσο πιο έντονη γίνεται η ζωή του. Στη συνέχεια, θα παραθέσω στο πλαίσιο αυτό που λέγεται για την ένταση του Roy: «Το φως που καίει δύο φορές πιο φωτεινό καίει τη μισή διάρκεια».



ΔΗΛΑΔΗ και αναφορικά με την…ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ σχετικά με την Σκόνη στην Πατρίδα μας σε σχέση με τους…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ??? Ότι δηλαδή η Αφρικανική Σκόνη συμβολίζει την σκοτεινή έλευση της..ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΚΕΙ (Artificial Intelligence) ΠΟΥ ΘΑ…ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ???!!! Αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ, την Ελλάδα την έχει ήδη ΠΟΥΛΗΣΕΙ….Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ σε αυτήν ΔΟΛΙΑ άτζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF)!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Ο Μητσοτάκης συνεργάζεται με Έλληνες-…ΕΦΙΑΛΤΕΣ που προωθούν την διαβολική τεχνολογία της…ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ του WEF!!! Ποιος είναι ο Έλληνας «μάγος» της AI;;;

Ο Μητσοτάκης συνεργάζεται με Έλληνες-…ΕΦΙΑΛΤΕΣ που προωθούν την διαβολική τεχνολογία της…ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ του WEF!!! Ποιος είναι ο Έλληνας «μάγος» της AI;;;

 

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο…!!!…



Greece, Orange Dust, Dust, Sahara, Ελλάδα, Αφρικανική Σκόνη, Σαχάρα

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr