Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ο Αγνώριστος .. οι λιγνάδηδες δεν έχουν θέση στην Εκκλησία !

Ο Αγνώριστος .. οι λιγνάδηδες δεν έχουν θέση στην Εκκλησία !

by _
0 comment 38 views
Ο Αγνώριστος .. οι λιγνάδηδες δεν έχουν θέση στην Εκκλησία !
Ο Αγνώριστος .. οι λιγνάδηδες δεν έχουν θέση στην Εκκλησία !

Ο Αγνώριστος .. οι λιγνάδηδες δεν έχουν θέση στην Εκκλησία !

02/04/2024


 

Ο Αγνώριστος …. οι λιγνάδηδες δεν έχουν θέση στην Εκκλησία !μόνο στο θέατρο...

Ο Αγνώριστος ..ηθοποιός σημαίνει φως.. σταριλίκι… επανεμφάνιση του πρωταγωνιστή ενός ακόμη παρεκκλησιαστικού σκανδάλου του Αντώνη που παρ΄ότι κατηγορείται με σωρεία κατηγοριών και για θέματα ηθικής και μάλιστα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων δεν τελεί υπό αργία είπε ότι λειτούργησε κανονικά σε κάποια μονή και ποτέ δεν του ζητήθηκε να λογοδοτήσει ενώπιον Εκκλησιαστικών αρμόδιων οργάνων κάτι που αυτοδικαίως έπρεπε να γίνει από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα παραμονή της πρώτης του δίκης προχθές που αναβλήθηκε για αύριο έγινε δεκτός από τον Ιερώνυμο που του είπε ”θα ταλαιπωρηθείς αλλά θα δικαιωθείς” δηλ. ούτε λίγο ούτε πολύ ο Αρχιεπίσκοπος προκατέλαβε την απόφαση της δικαστικής έδρας..και τρόπον τινά επηρεάζει με την παρέμβαση του.



Κατά την προσέλευση του στο δικαστήριο που στις 38 σελίδες του κατηγορητηρίου υπάρχουν αναφορές σε ξυλοδαρμούς, βαριές εργασίες και σκληρές τιμωρίες σε βάρος ανηλίκων παιδιών από τον ιδρυτή της οργάνωσης «Κιβωτός του Κόσμου» και τους συνεργάτες του ήταν λακωνικός αν και ρωτήθηκε επίμονα από δημοσιογράφους είπε μόνο ”χρόνια πολλά”.. άσχετο και επίσης ευχήθηκε ”Καλή Σαρακοστή” .. η Σαρακοστή έγινε φέτος το πρόσχημα της συγκάλυψης ανίερων σκανδάλων..από τότε που ανακαλύφθηκε η Σαρακοστή χάθηκε το φιλότιμο.. Ευλαβέστατος και ευσεβέστατος μπροστά στις κάμερες…για τους οπαδούς του ..

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών διεξάγεται η δίκη του Αντώνη και επτά συνεργατών του για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση τροφίμων της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο πατήρ Αντώνιος έφτασε στα δικαστήρια με εμφανή την αλλαγή στην εμφάνισή του, καθώς πλέον έχει μακριά μαλλιά προς το ιεροπρεπέστατον και πειστικότερον του ρόλου..για τις ανάγκες της υπηρεσίας και της δίκης..

Ο Χιοπολίτης … επαρχιώτης στην Αθήνα που ως αχυράνθρωπος διαχειρίστηκε εκατομμύρια και πάνω από όλα ως εντελώς αναρμόδιος το σκληρό πεπρωμένο 200 και πλέον παιδιών..



Και αφού έγινε η πρώτη είσοδος πιο χαλαρός την επομένη ο ολιγομίλητος ασκητής της σιωπής επανήλθε την επομένη ως χείμαρρος με μια σειρά παρεμβάσεων και δηλώσεων. Αντί να δώσουν το λόγο στα θύματα τον δίνουν στον Αντώνη... και όπου δεν μιλάει αυτός μιλάνε οι πράσινοι παπα-γάλοι του υπέρ του όπου τον εμφανίζουν ως νεοφανέντα κοινωνικό μάρτυρα που τον σέρνουν αδίκως στα δικαστήρια και τον συκοφαντούν.. Άλλος που παριστάνει τον Άγιο Νεκτάριο.. τι κακό κι αυτό …

Μιλάει για πλεκτάνη και σκευωρία στο Star.. Επικαλέστηκε το Θεό και υποσχέθηκε ότι θα λάμψει η αλήθεια καλού κακού πέρασε και από Ιερώνυμο έχει και κατ΄επάγγελμα τηλε-συνηγόρους και οπαδούς και πάει «Όλα καταλήγουν στην Ανάσταση, εμπιστεύομαι τον Θεό.(σσ αν τον φοβάται δεν μας είπε) Ανάσταση είναι να αποκαλυφθεί η αλήθεια»… κοντός ψαλμός αλληλούια…

Οι Λιγνάδηδες δεν έχουν θέση στην Εκκλησία…. Αν τον αθωώσουν θα είναι μια ακόμη απόδειξη διαπλοκής εκκλησιαστικού και πολιτικού κατεστημένου .. είναι και αυτός στην ατζέντα διαπραγμάτευσης;



Η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και τα οικονομικά είναι ακόμη σε έρευνα …..για πόσο ακόμη ……ώσπου να σπάσουν όλοι οι μάρτυρες και ν΄αποσυρθούν ή τα oικονομικά να διευθετηθούν; Είναι άλλωστε ο πρώτος και καλύτερος πολίτης του ευαγούς ιδρύματος της ΕΕ..

Η νύχτα υποφέρει και θέλει την αυγή ”’ Τσέζαρε Παβέζε…το σκοτάδι όντως δεν θα κρατήσει πολύ.

Η Εκκλησία δεν έχει ανάγκη να κρύβεται πίσω από … το σταυρό της γιατί η Εκκλησία βγάζει και Ιούδες βγάζει και αγίους ….και οι άγιοι πάντα θα πλεονάζουν κατά πολύ των όποιων επίορκων ..

σύνδρομο ”Αγίου Νεκταρίου” στην Εκκλησία..Υποστηρίζουν ότι κατηγορούνται ψευδώς για την ηθική τους στελέχη της..μετά τους Αββακουμ-ασιώτες ο Κιβωτιώτης.. Παίζουν το χαρτί της αγιότητας .. Αν υποβάλλονται σε τέτοια συκοφαντία μην τους υπερασπίζεστε απλά ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ .. Πείτε το ευθαρσώς είναι άγιοι αγίων .. ή πείτε και το άλλο και τελικά σιγά τον Άγιο Νεκτάριο, Νεκτάριοι γεννιούνται κάθε μέρα γέμισε η Εκκλησία..

dimpenews.com

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr