Home Greek News Αναφορά-βόμβα! – Το Ισραήλ διέταξε τον στρατό να ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς!

Αναφορά-βόμβα! – Το Ισραήλ διέταξε τον στρατό να ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς!

by _
0 comment 167 views

Image Credit: Mostafa Alkharouf/Anadolu via Getty Images

Αναφορά-βόμβα! – Το Ισραήλ διέταξε τον στρατό να ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς!

by Jamie White


 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


«Οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις έλαβαν εντολές παύσεως σε ετοιμότητα -τόσο ο Στρατός όσο και η Πολεμική Αεροπορία- επί επτά ολόκληρες ώρες όσο γίνονταν αυτές οι επιθέσεις», λέει η επικεφαλής της Εβραϊκής φιλανθρωπικής οργάνωσης…

Ίσως η τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς να ήταν πραγματικά η 11η Σεπτεμβρίου του Ισραήλ — δηλαδή, άλλη μια δουλειά εκ των έσω για να δικαιολογηθεί πόλεμος πλήρους κλίμακος…

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου διέταξε τον ισραηλινό στρατό να παύσει να είναι σε ετοιμότητα για 7 ώρες κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς στο εβραϊκό έθνος την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με αναφορές.

Η επικεφαλής του Jewish Pro-Life Foundation Cecily Routman (Σέσιλι Ράουτμαν), επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές, ισχυρίστηκε ότι ο Νετανιάχου διέταξε την αποχώρηση για να επιτρέψει στη Χαμάς να εξαπολύσει την επίθεσή της προκειμένου να δικαιολογηθούν τα ισραηλινά αντίποινα κατά της Γάζας με σκοπό να εξαφανιστεί τελικά ο παλαιστινιακός θύλακας από τον χάρτη.

«Το Ισραήλ έχει την πιο εξελιγμένη υπηρεσία πληροφοριών στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να μην ήξερε ότι αυτό επρόκειτο να συμβεί», είπε η Ράουτμαν στη συντηρητική ακτιβίστρια Λόρεν Βίτσκε σε μια συνέντευξη που κυκλοφόρησε το Σάββατο.

Η κα Ράουτμαν εξήγησε ότι ο Ραβίνος Chananya Weissman, ο οποίος συνδέεται με κορυφαία στελέχη της ισραηλινής κυβέρνησης, «έστειλε μια διαμαρτυρία ότι, πράγματι, δόθηκε εντολή αποχώρησης στον IDF –τόσο στον στρατό όσο και στην αεροπορία– επτά ώρες για να αποσυρθούν (να πάψουν να είναι σε ετοιμότητα όσο γίνονταν αυτές οι επιθέσεις».

«Και αυτό επέτρεψε στους τρομοκράτες να μπουν και να αρχίσουν να σφάζουν και να βασανίζουν τους πολίτες», είπε.

«Κοιτάω την κυβέρνηση του Ισραήλ και έπρεπε πραγματικά να βεβαιωθούν ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πολλαπλασιαστούν στα σύνορά τους. Και έτσι θεωρούνται εν μέρει υπεύθυνοι επειδή έπρεπε να σκοτώσουν τα δημιουργήματα του Θεού για να εξασφαλίσουν τα σύνορά τους. Αυτό δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ», πρόσθεσε ο Routman.

Οι ισχυρισμοί της επιβεβαιώνουν τις αναφορές από τις 7 Οκτωβρίου, τις πρώτες ώρες της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ, ότι ο ισραηλινός στρατός απουσίαζε σε μεγάλο βαθμό καθώς η Χαμάς εισέβαλλε στα σύνορα.

Ωστόσο, το ABC News ανέφερε ότι η ισραηλινή αεροπορία άρχισε να βομβαρδίζει τη Γάζα περίπου 4 ώρες μετά την έναρξη της επίθεσης της Χαμάς και η κυβέρνησή της ενεργοποίησε τις εφεδρείες της περίπου δύο ώρες μετά την έναρξη της επίθεσης.

Αλλά αυτό δεν εξηγεί επαρκώς την ανεξήγητη αποτυχία της υπηρεσίας μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ που έδωσε στη Χαμάς την ευκαιρία να εξαπολύσει την επίθεσή της εξαρχής.

Ίσως η τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς να ήταν πραγματικά η 11η Σεπτεμβρίου του Ισραήλ — δηλαδή, άλλη μια δουλειά εκ των έσω για να δικαιολογηθεί πόλεμος πλήρους κλίμακος…


Follow Jamie White on X | Truth | Gab | Gettr | Minds

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr