Home Greek News Πόλεμος στο Ισραήλ: Όλα δείχνουν ότι ήταν μια ….“δουλειά εκ των έσω” [Ανάλυση]

Πόλεμος στο Ισραήλ: Όλα δείχνουν ότι ήταν μια ….“δουλειά εκ των έσω” [Ανάλυση]

by _
0 comment 233 views

Όλα δείχνουν ότι ήταν μια “δουλειά εκ των έσω” / Ανάλυση


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> Ισραηλινές πηγές αποκαλύπτουν: Η κυβέρνηση του Ισραήλ & των ΗΠΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ για να ξεκινήσουν πόλεμο με το Ιράν! Πίσω από την Παλαιστινιακή Εισβολή η ίδια η ΜΟΣΑΝΤ και οι IDF!!!

Ισραηλινές πηγές αποκαλύπτουν: Η κυβέρνηση του Ισραήλ & των ΗΠΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ για να ξεκινήσουν πόλεμο με το Ιράν! Πίσω από την Παλαιστινιακή Εισβολή η ίδια η ΜΟΣΑΝΤ και οι IDF!!!


Tο Ισραήλ βιώνει μια «11η Σεπτεμβρίου», γράφουν copy paste όλα τα ΜΜΕ. Μόνο που… αν είναι έτσι, τότε το Ισραήλ βιώνει μια στημένη επίθεση, όπως εξάλλου πολλοί πιστεύουν για το τι ακριβώς έγινε την 11η Σεπτεμβρίου…

Καταρχάς, όσοι πιστεύουν ότι «η Μοσάντ πιάστηκε στον ύπνο», μάλλον οι ίδιοι κοιμούνται, τον ύπνο του δικαίου.

Μιλάμε για την πιο σκληρή και καλά οργανωμένη μυστική υπηρεσία στον κόσμο, που απλά… δεν κοιμάται ποτέ!

Όσοι πάλι το έφαγαν αμάσητο ότι ο Θόλος, το Iron Dome, το πολυδιαφημιζόμενο που οι Ισραηλινοί πουλάνε σε ξένες χώρες, ξαφνικά παρουσίασε “κενά” τέτοιου επιπέδου, επίσης τρέφουν αυταπάτες.

Επίσης όσοι νομίζουν ότι τυχαία επιλέχθηκε να γίνει επίθεση στο Μουσικό Φεστιβάλ για την Ειρήνη στο Νότιο Ισραήλ, με ξένους συμμετέχοντες, ένα γεγονός υπέρ της ειρηνικής συνύπαρξης Παλαιστίνιων και Ισραηλινών, μάλλον τους λείπει η φαντασία.

Όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα στη Ζούγκλα, η Χαμάς ήταν το χαϊδεμένο παιδί του Νετανιάχου. Στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο πανούργος “Μπίμπι”, στόχευε να ενδυναμώσει τη Χαμάς, για να αποδυναμώσει την Παλαιστινιακή Αρχή και τον πρόεδρό της, Μαχμούντ Αμπάς, και έκανε συνεχείς κινήσεις που στήριζαν την τρομοκρατική ομάδα της Χαμάς. Ο λόγος; Έτσι δεν θα μπορούσαν ποτέ οι Παλαιστίνιοι να δημιουργήσουν ένα ανεξάρτητο κράτος.

Τώρα, λοιπόν, τι είχε, έχει και τι έχασε;



  1. Είχε μπροστά του νέες διαδηλώσεις Ισραηλινών, με συμμετοχή μάλιστα κι ενόπλων δυνάμεων, κατά των μεταρρυθμίσεων που θέλει να περάσει. Πάνε όλα αυτά – ακύρωση, κι επιστράτευση όλων των πολιτών.
  2. Έχει το τέλειο κίνητρο και δικαιολογία να δώσει τη χαριστική βολή στη Γάζα και τους Παλαιστίνιους, με την συμπαράσταση των δυτικών χωρών που έκαναν τα στραβά μάτια στην κλιμάκωση της επιθετικότητας του Ισραήλ ενάντια στους Παλαιστίνιους και τα εγκλήματα στη Δυτική Όχθη.
  3. Έχει κάθε δικαιολογία να θέλει να κάνει “πάσα” τους Παλαιστίνιους στην Αίγυπτο, και να τους ξεφορτωθεί δια παντός. Άρχισαν ήδη συζητήσεις. Έτσι θα έρθει η “ειρήνη”, εκτοπίζοντας έναν ολόκληρο λαό από τα εδάφη του. «Θα αλλάξει τη Μέση Ανατολή», μόλις διαμήνυσε ο Νετανιάχου, μιλώντας σε δημάρχους των νότιων συνοριακών πόλεων.
  4. Έχει κάθε λόγο να εμπλέξει κι άλλους “εχθρούς” ότι τάχα βρίσκονται πίσω από την επίθεση της Χαμάς, όπως το Ιράν, αναφερόμενος στην Χαμάς ως τρομοκρατική οργάνωση. Κι άπαξ τους εμπλέξει, θα έχει και κάθε λόγο να εξαπολύσει αργότερα επίθεση, κάτι που “ονειρεύεται” και μεθοδεύει εδώ και χρόνια, αλλά ακόμα φαίνεται δεν έχει πάρει απόλυτα το πράσινο φως των ΗΠΑ. Και το θέλει.
  5. Τι έχασε; Απολύτως τίποτα. Ακόμα και οι όποιες κρατικές “αδυναμίες” περί ύπνου και Θόλου, φαντάζουν ελάχιστες μπροστά στα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί, ο εξαιρετικά φιλοσιωνιστής Α. Λοβέρδος, ξεκάθαρα είπε ότι η όλη υπόθεση είναι ΥΠΕΡ του Νετανιάχου – σχεδόν δώρο:

«Είναι αυτοκτονία, από την πλευρά της Χαμάς, όχι από την πλευρά των Παλαιστινίων (δεν είναι όλοι Χαμάς) […] έφτανε το μυαλό μου, σε διανοητική εκδρομή -δεν σας το λέω σοβαρά αυτό- να πω ότι για το Ισραήλ αυτό [η επίθεση] μπορεί να ήταν και ευχής έργο. Δηλαδή για να τελειώνει το θέμα με τη λωρίδα της Γάζας. Με μια υπερβολή στη σκέψη μου, δεν το εννοώ… δηλαδή δεν μπορούσες να κάνεις περισσότερο καλό στον Νετανιάχου αυτή τη στιγμή… η Χαμάς, οδηγεί σε αυτοκτονία το Παλαιστινιακό…»

Εύγε, κε Λοβέρδο, κάνατε την πιο ξεκάθαρη διανοητική εκδρομή που έχει γίνει ποτέ! Άξιος ο τεκτονικός και σιωνιστικός βαθμός σας!



Εν ολίγοις, ο Νετανιάχου ως ένας άλλος Χίτλερ, με μηδέν σεβασμό προς τον εβραϊκό λαό, θυσίασε κάποιους για να πετύχει τους σκοπούς του, με την ίδια ευκολία που κατέστησε ολόκληρο τον λαό του πειραματόζωα της Pfizer!

Θα λέγαμε επικίνδυνος, αλλά η λέξη είναι πολλή φτωχή μπροστά σε αυτό που είναι, ένα κτήνος με βαθιά ψυχικά προβλήματα…

Ακούστε τον Λοβέρδο, αυτός ξέρει:

ΠΗΓΗ >> https://antimedia.gr/ola-deichnoun-oti-itan-mia-douleia-ek-ton-eso-analysi/?fbclid=IwAR0jEwUsGxDixY_v4WwUd6zerYNmwZSV-Jsx-OhAKRTUPsYrQR-jgVz0_BA

 

Israel, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, rockets fired, Sukkot, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers , Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr