Home Greek News MEGA ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ: Το Ισραήλ ΔΙΕΓΡΑΨΕ το βίντεο που ισχυρίστηκαν ότι έδειχνε το Νοσοκομείο που χτυπήθηκε με ρουκέτες της «Χαμάς» – Η ανάλυση ήχου δείχνει ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε ισχυρό πύραυλο JDAM

MEGA ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ: Το Ισραήλ ΔΙΕΓΡΑΨΕ το βίντεο που ισχυρίστηκαν ότι έδειχνε το Νοσοκομείο που χτυπήθηκε με ρουκέτες της «Χαμάς» – Η ανάλυση ήχου δείχνει ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε ισχυρό πύραυλο JDAM

by _
0 comment 192 views

MEGA ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ: Το Ισραήλ ΔΙΕΓΡΑΨΕ το βίντεο που ισχυρίστηκαν ότι έδειχνε το Νοσοκομείο που χτυπήθηκε με ρουκέτες της «Χαμάς» – Η ανάλυση ήχου δείχνει ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε ισχυρό πύραυλο JDAM

Η Hananya Naftali του Ισραηλινού Στρατού χαιρέτισε αρχικά το χτύπημα σε ένα tweet που έχει πλέον διαγραφεί, υποστηρίζοντας ότι «η Ισραηλινή Αεροπορία έπληξε μια τρομοκρατική βάση της Χαμάς μέσα σε ένα νοσοκομείο στη Γάζα»….

by Chris Menahan | Information Liberation


Η ισραηλινή κυβέρνηση διέγραψε την Τρίτη ένα βίντεο που ψευδώς ισχυρίστηκε ότι έδειχνε ότι η Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ, όχι το Ισραήλ, ήταν υπεύθυνη για τη σφαγή στο νοσοκομείο Βαπτιστών της Γάζας.



Η αρχική τους ανάρτηση υπέστη επεξεργασία για να αφαιρεθεί το βίντεο, αν και άφησαν αναρτημένο το ίδιο ασαφές “πρωτοσέλιδο” στο X.

Η επιβαρυντική ανάλυση ήχου από τον χρήστη X Lord Bebo (ο οποίος έχει κερδίσει τους New York Times σε μεγάλα ρεπορτάζ) υποδηλώνει ότι, πιθανότατα, το χτύπημα να έγινε από το Ισραήλ με έναν εξαιρετικά ισχυρό πύραυλο JDAM που προμήθευσαν οι ΗΠΑ (οι ΗΠΑ είχαν ανακοινώσει πριν λίγες μέρες ότι έστελναν στο Ισραήλ περισσότερα JDAM).



Η Hananya Naftali του Ισραηλινού Στρατού χαιρέτισε αρχικά το χτύπημα σε ένα tweet που έχει πλέον διαγραφεί, υποστηρίζοντας ότι «η Ισραηλινή Αεροπορία έπληξε μια τρομοκρατική βάση της Χαμάς μέσα σε ένα νοσοκομείο στη Γάζα».

«Πολλαπλοί τρομοκράτες είναι νεκροί», είπε ο Ναφτάλι. “Είναι αποκαρδιωτικό το γεγονός ότι η Χαμάς εκτοξεύει ρουκέτες από νοσοκομεία, τζαμιά, σχολεία και χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες. #Hamas_Is_ISIS.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΥΙΤ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥΙΤ ΤΗΣ Hananya Naftali!!!

“Γιατί διαγράψατε το αρχικό σας tweet;” Ο χρήστης X Censored Men απάντησε. “Ήδη επιβεβαιώσατε ότι ο Νετανιάχου σας έβαλε σε μια επίσημη ισραηλινή ομάδα εργασίας για τον έλεγχο του αφηγήματος στο Διαδίκτυο, αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε πληροφορίες από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες ΠΡΙΝ τις λάβουν τα ΜΜΕ.”



“Αυτό σημαίνει ότι το αρχικό σας tweet πιθανότατα να ελέγχθηκε από αξιωματούχους των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών πριν σας επιτραπεί να το δημοσιεύσετε. Στη συνέχεια όμως το διαγράψατε”, πρόσθεσε το Censored Men. “Ίσως σας είπαν να ανακαλέσετε το αρχικό σενάριο για την Χαμάς χρησιμοποιώντας το νοσοκομείο ως ανθρώπινη ασπίδα, και τώρα είναι ένας πύραυλος της Χαμάς που δεν εκτοξεύτηκε σωστά που έπληξε το νοσοκομείο. Πολύ ύποπτο”.

Το Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα ένα άλλο βίντεο που ισχυρίστηκε ότι «κατέγραψε τη στιγμή» ένας πύραυλος της Ισλαμικής Τζιχάντ που «εκτόξευσε λάθος και έπληξε ένα νοσοκομείο στη Γάζα», αλλά η χρονική σήμανση φέρεται να μην επιβεβαιώθηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://www.informationliberation.com/?id=64053

 

–––––––

 

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Gaza Baptist hospital massacre, Σφαγή στο νοσοκομείο Βαπτιστών της Γάζας

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr