Home Greek News Οργή στο Ισραήλ για τις φήμες πως ο Νετανιάχου μετακόμισε σε βίλα με πυρηνικό καταφύγιο!

Οργή στο Ισραήλ για τις φήμες πως ο Νετανιάχου μετακόμισε σε βίλα με πυρηνικό καταφύγιο!

by _
0 comment 157 views

Οργή στο Ισραήλ για τις φήμες πως ο Νετανιάχου μετακόμισε σε βίλα με πυρηνικό καταφύγιο!

Εν μέσω πολέμου με τη Χαμάς, ο ισραηλινός πρωθυπουργός εξακολουθεί να ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων στη χώρα του με τα λεγόμενα και τις πράξεις του

Συντάκτης: Newsroom


Είναι που είναι στο ναδίρ η δημοτικότητά του, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου εξακολουθεί να προκαλεί την οργή των Ισραηλινών πολιτών, όχι μόνο με τα όσα λέει, αλλά και με τα όσα κάνει.

Τελευταίο του… κατόρθωμα, η απόφασή του να μετακομίσει με την σύζυγό του, Σάρα, σε μια «απόρθητη» έπαυλη στην πρωτεύουσα Ιερουσαλήμ, η οποία ανήκει στον φίλο του, Αμερικανό δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Simon Falic, και, μάλιστα, διαθέτει μέχρι και πυρηνικό καταφύγιο!

Η συγκεκριμένη είδηση, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο Ισραήλ, και μόνο για το γεγονός ότι, την ώρα που οι «απλοί» πολίτες βρίσκονται εκτεθειμένοι στις ρουκέτες της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, ο ηγέτης της χώρας έτρεξε να κρυφτεί στο πιο ασφαλές, ίσως, μέρος της χώρας.

Όπως υπογραμμίζει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», «η βίλα προσφέρει στον Ισραηλινό πρωθυπουργό μια διέξοδο από την αυξανόμενη οργή των Ισραηλινών πολιτών, που είναι θυμωμένοι για το πώς οι μαχητές της Χαμάς μπόρεσαν να παραβιάσουν τα σύνορα της χώρας, να δολοφονήσουν βάναυσα 1.400 άνδρες, γυναίκες και παιδιά και να αρπάξουν 220 ομήρους στις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου». Προσθέτει δε πως, οι προετοιμασίες που γίνονται στη βίλα, μαρτυρούν ότι οι μελλοντικές συναντήσεις με παγκόσμιους ηγέτες, πλέον, θα λαμβάνουν χώρα εκεί.

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται και το ότι «η απόφαση για μετακόμιση σε κατοικία με πυρηνικό καταφύγιο δεν είναι συνηθισμένη στο Ισραήλ, ακόμη και μεταξύ των πλουσίων. Αλλά με τις απειλές του Ιράν, το στρατηγείο του Νετανιάχου έκρινε ότι η μετακόμιση ήταν απαραίτητη». Καταλήγει δε, θυμίζοντας πως «πριν από τις φρικαλεότητες της Χαμάς, εκατοντάδες χιλιάδες Ισραηλινοί είχαν διαμαρτυρηθεί κατά του πρωθυπουργού και του δεξιού συνασπισμού του για τα σχέδια μεταρρύθμισης του δικαστικού συστήματος, τις καταγγελίες για πελατειακές σχέσεις και το γεγονός ότι επέτρεψαν στους Εβραίους εποίκους να επεκταθούν σε περισσότερες περιοχές που υποτίθεται ότι θα κατέχουν οι Παλαιστίνιοι».

*φωτο αρχείου

ΠΗΓΗ >> https://www.newsbreak.gr/kosmos/523545/orgi-sto-israil-apo-tis-fimes-pos-o-netaniachoy-metakomise-se-vila-me-pyriniko-katafygio/?fbclid=IwAR3LNZIo4OiSDXbwjFqT0C-1LkGJ_o1S8xUHGhPrAcijiHBjJR2UwUzIwyE


Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr