Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Ο επικεφαλής της κρατικής υπηρεσίας FEMA βρισκόταν στο Μάουι 3 ημέρες πριν από την πυρκαγιά εκεί λέει ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Ο επικεφαλής της κρατικής υπηρεσίας FEMA βρισκόταν στο Μάουι 3 ημέρες πριν από την πυρκαγιά εκεί λέει ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

by _
0 comment 242 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Ο επικεφαλής της κρατικής υπηρεσίας FEMA βρισκόταν στο Μάουι 3 ημέρες πριν από την πυρκαγιά εκεί λέει ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σε πρόσφατη εκπομπή DefCon5, ο οικοδεσπότης της κ James Grundvig μας επεσήμανε τις πρόσφστες δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν για τις φωτιές στη Λαχαϊνα του Μάουι της Χαβάης, όπου…Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ λέγει τα εξής…ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ…

Ήμουν στο νησί την περασμένη εβδομάδα. Διόρισα τον Bob Fenton, έναν από τους κορυφαίους διευθυντές έκτακτης ανάγκης του έθνους…και το εννοώ αυτό….δεν είναι υπερβολή…ο οποίος ευρίσκεται στο έδαφος στη Χαβάη ακόμη ΠΡΙΝ ξέσπασουν οι πυρκαγιές, ως επικεφαλής συντονιστής ομοσπονδιακής μας αντίδρασης, για να ηγηθεί της μακροπρόθεσμης ανάκαμψής μας στο Μάουι.

Εμ….ακόμη ΠΡΙΝ ξέσπασουν οι πυρκαγιές;;;!!! Τιιιιιιιιιι;;;!!!  Εμ…με συγχωρείτε αλλά…ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΕΜΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΟΥΙ;;;!!!

ΤΟ ΕΞΕΡΑΝ, φίλες και φίλοι, γιατί είναι ΟΙ ΙΔΙΟΙ που είναι πίσω από τις …ΦΩΤΙΕΣ ΕΚΕΙ!!! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ…ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΕΙ!!! Και εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουμε ήδη γράψει και αποκαλύψει ΠΟΛΛΑ πάνω σε αυτό.

Και…ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η δουλειά της FEMA; Μέρος της αποστολής της FEMA είναι να προετοιμάσει τις πολιτείες και τις τοπικές κυβερνήσεις για…πιθανές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και καταστροφών. 

Μαθαίνουμε από τον κο James Grundvig ότι ο επικεφαλής της FEMA βρισκόταν στο Μάουι 3 μέρες πριν ξεσπάσουν οι φωτιές εκει. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! Μεταβείτε στο 04:30 όπου ακούμε τον Μπάιντεν να ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Διαβάστε μετά τα παρακάτω άρθρα μας για να μάθετε ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ…ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ….


“FEMA Top Guy In Maui 3 Days Before The Fire Started!” Maui Military Occupation With Jim Price! – AMP News….

Saturday, September 2, 2023 19:01

James Grundvig breaks this all down for us!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!… 

2.025 αγνοούμενοι μαθητές της σφαγής του Μάουι και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!! ΠΟΥ εξαφανίστηκαν τα ΠΑΙΔΙΑ;;;!!! Συσχετισμός με ανθρώπους του…Τζέφρι Έπσταϊν!!!

ΦΡΙΚΗ – Οι Φωτιές στο Μάιου και τα όπλα λεϊζερ • Το μπλε χρώμα (με το οποίο έβαψαν οι ελιτ τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από τις φλόγες) και η συχνότητά του που είναι…666!!!

Ολα τα μεγάλα ονόματα στο Μάουι είχαν βάψει τα σπίτια τους μπλε και γι’ αυτό δεν τα άγγιξαν τα όπλα λέιζερ γιατί αυτού του είδους όπλα αποφεύγουν το μπλε χρώμα!!!

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ – ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ οι άνθρωποι που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα στο Μάουι!!! Έγινε ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!! Τα όπλα λεϊζερ των ΗΠΑ που τους ΕΚΑΨΑΝ στεγάζονται στο…ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΑΟΥΙ!!!

Αμερικανοί πεζοναύτες πιάνουν στα πράσα πράκτορες της FEMA να θάβουν τους νεκρούς στο Μάουι σε μαζικό τάφο!!! Ανταλλάσσουν πυρά μαζί τους και σκοτώνουν μερικούς!!! Προβαίνουν σε συλλήψεις!!!

ΦΡΙΚΗ εκ Μάουι – Άνοιξαν ΠΥΡ κυβερνητικοί πράκτορες κατά των ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ της φωτιάς για να μην επιβιώσει ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Η Τροχαία κατηύθυνε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τους οδηγούς προς την κατεύθυνση της φωτιάς & όσοι ΔΕΝ υπάκουσαν, γλίτωσαν, ενώ όσο υπάκουσαν, ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!!!

 

 


Unrestricted Truths DEFCON5

wildfires, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, Energy Weapons, Hawaii, Hawaii fires, Maui fires, Lahaina fire, fires, Agenda 21, Agenda 2023,, FEMA

#wildfires, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #Hawaii, #Hawaiifires, #Mauifires, #Lahainafire, #fires, #Agenda21, #Agenda2023,

Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός, Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη, Αλεξανδρούπολη, Φωτιές Στην Αλεξανδρούπολη, κυβέρνηση, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης

Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr