Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ – ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ οι άνθρωποι που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα στο Μάουι!!! Έγινε ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!! Τα όπλα λεϊζερ των ΗΠΑ που τους ΕΚΑΨΑΝ στεγάζονται στο…ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΑΟΥΙ!!!

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ – ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ οι άνθρωποι που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα στο Μάουι!!! Έγινε ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!! Τα όπλα λεϊζερ των ΗΠΑ που τους ΕΚΑΨΑΝ στεγάζονται στο…ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΑΟΥΙ!!!

by _
0 comment 226 views

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ – ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ οι άνθρωποι που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα στο Μάουι!!! Έγινε ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!! Τα όπλα λεϊζερ των ΗΠΑ που τους ΕΚΑΨΑΝ στεγάζονται στο…ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΑΟΥΙ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 Αυγ. 2023 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πολλοί άνθρωποι πήδηξαν στον κόλπο στο Lahaina του Maui, αλλά δεν κατάλαβαν ότι το νερό και ο άνεμος ήταν τόσο δυνατοί που άρχισαν αμέσως να τους βγάζουν στη θάλασσα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν ΠΟΛΛΟΙ στον ωκεανό!!!

Στο γειτονικό νησί Lanai, βρέθηκαν τουλάχιστον 183 πτώματα εκεί ξεβρασμένα. Υπάρχουν ακόμη περίπου 1000 άνθρωποι αγνοούμενοι. Κάποιοι λένε ότι οι αριθμοί είναι περίπου 2000 άνθρωποι αγνοούμενοι. Πολλά πτώματα βρίσκονται στο ψυγείο καθώς οι αρχές προσπαθούν να τα αναγνωρίσουν. Ζητούν από τους ανθρώπους στο νησί να δώσουν το DNA τους ώστε να μπορούν να αντιστοιχίσουν το DNA τους με το DNA των θυμάτων.

Αυτόπτες μάρτυρες που αναγκάστηκαν να πηδήξουν στον ωκεανό είπαν τα εξής απίστευτα πράγματα που βιώνουν ενώ βρίσκονται στη θάλασσα:

Ήμασταν δεκάδες από εμάς εκεί έξω, γύρω στα 30 ή 40 άτομα, που επέπλεαν στο νερό στο σκοτάδι χωρίς καμία βοήθεια

-Δεν ξέραμε πού να πάμε

-Ένας πατέρας μου έδωσε το δίχρονο παιδί του και μου είπε να το προσέχω, γι’ αυτό και από τότε εκείνο το δίχρονο κολλούσε πάνω μου όσο ήμασταν στο νερό. Ήμασταν στο νερό για περίπου δύο – τρεις ώρες.

-Ένα κομμάτι κόντρα πλακέ μας έσωσε τις ζωές γιατί κολλήσαμε όλοι σε αυτό ενώ επιπλεούσαμε στον ωκεανό

-Όσο βρισκόμασταν μέσα στο νερό, ακούγαμε ανθρώπους να ουρλιάζουν

-Ήταν σαν να έσκαγαν βόμβες εκεί 

-Ήταν σαν κάποιος να έριξε μια βόμβα ή μια θεά της φωτιάς ήταν ακριβώς εκεί έξω και προσπαθούσε να μας χτυπήσει με κεραυνούς. Ακούσαμε «Μπουμ, μπουμ μπουμ!» και, ξαφνικά, φωτιές άρχισαν να σκάνε παντού όσο ήμασταν στη θάλασσα!!!

Γνωστός χριστιανός πάστορας της Χαβάης εξηγεί πως χρησιμοποιήθηκαν…ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΜΑΟΥΙ!!! Αποκαλύπτει πως ο αμερικανικός Στρατός στεγάζει τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειάς τους σε ΔΥΟ τοποθεσίες-κλειδιά: Τη Νεβάδα και το….ΜΑΟΥΙ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ!!! Ναι ΣΩΣΤΑ διαβάσατε…ΣΤΟ ΜΑΟΥΙ, ΕΚΕΙ, δηλαδή, όπου χρησιμοποιήθηκαν τα ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ!!! Πατήστε ΕΔΩ όπου το Υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ το παραδέχεται αυτό.

Π.χ., σύμφωνα με το σάιτ afresearchlab.com, διαβάζουμε τα εξής συγκλονιστικά…

Η ελευθερία λειτουργίας και συντήρησης δορυφόρων στο διάστημα είναι κρίσιμο στοιχείο της εθνικής μας ασφάλειας. Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ βοηθά στην επίτευξη αυτής της ελευθερίας, εν μέρει, διατηρώντας την επίγνωση των τοποθεσιών και των δυνατοτήτων όλων των τεχνητών αντικειμένων στο διάστημα. Αυτή η επίγνωση ονομάζεται συνειδητοποίηση διαστημικού τομέα (SDA). Οι επιστήμονες και οι μηχανικοί του Ερευνητικού Εργαστηρίου της Πολεμικής Αεροπορίας (AFRL) προωθούν τεχνολογίες που βελτιώνουν την ικανότητα της χώρας να διατηρεί το SSA καθώς ο αριθμός, τα μεγέθη, οι τοποθεσίες και οι δυνατότητες των ανθρωπογενών αντικειμένων στο διάστημα εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου.

Η AFRL Directed Energy Directorate διαχειρίζεται δύο μεγάλες τοποθεσίες τηλεσκοπίων που χρησιμοποιούνται για την προώθηση των τεχνολογιών SSA. Μία από αυτές τις τοποθεσίες βρίσκεται στην αεροπορική βάση Kirtland, Νέο Μεξικό, και η άλλη τοποθεσία βρίσκεται στο Maui της Χαβάης. Η τοποθεσία Maui ονομάζεται τοποθεσία Air Force Maui Optical and Supercomputing (AMOS).

Περισσόρερα ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Δημόσιοι αξιωματούχοι της Χαβάης λένε τώρα ότι ο Μάουι χτυπήθηκε με κατευθυνόμενη ενεργειακή επίθεση επειδή οι άνθρωποι που κάηκαν ζωντανοί στα οχήματά τους δεν είχαν χρόνο να ξεφύγουν! Γι’ αυτό όλες οι πόρτες σε όλα τα αυτοκίνητα παρέμειναν ΚΛΕΙΣΤΕΣ ενώ οι άνθρωποι κάηκαν ακαριαία μέσα στα οχήματά τους! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Σε αυτό το επόμενο βίντεο μαθαίνουμε πώς τα ανθρώπινα λείψανα αποτεφρώνονται μεταξύ 2000 και 3.000° F και ότι οι πυρκαγιές καίγονται κατά μέσο όρο στους 1200 έως 1500 βαθμούς Φαρενάιτ. Γιατί λοιπόν τα πτώματα στα αυτοκίνητα στο Μάουι αποτεφρώθηκαν!!! ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΛΕΙΨΑΝΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Στο επόμενο βίντεο βλέπουμε την πλήρη έκταση της φωτιάς σε όλες τις γειτονιές της Λαχαίνας. Παρατηρήστε πώς έχουν λιώσει τα αυτοκίνητα. Παρατηρήστε πώς τα δέντρα και οι θάμνοι γύρω από τα σπίτια έχουν παραμείνει ανέπαφα ενώ τα ίδια τα σπίτια έχουν εξαλειφθεί! Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν υπό κανονικές συνθήκες φωτιών!

Source: TheCrowhouse

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ…

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΥΠΟΥ…ΜΑΟΥΙ!!! ΙΔΟΥ το νέο καιρικό φαινόμενο των..ΞΗΡΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ που πρωτο-εμφανίστηκε στη Χαβάη και που μόλις εμφανίστηκε και στην…ΑΘΗΝΑ!

Αμερικανοί πεζοναύτες πιάνουν στα πράσα πράκτορες της FEMA να θάβουν τους νεκρούς στο Μάουι σε μαζικό τάφο!!! Ανταλλάσσουν πυρά μαζί τους και σκοτώνουν μερικούς!!! Προβαίνουν σε συλλήψεις!!!

ΦΡΙΚΗ εκ Μάουι – Άνοιξαν ΠΥΡ κυβερνητικοί πράκτορες κατά των ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ της φωτιάς για να μην επιβιώσει ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Η Τροχαία κατηύθυνε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τους οδηγούς προς την κατεύθυνση της φωτιάς & όσοι ΔΕΝ υπάκουσαν, γλίτωσαν, ενώ όσο υπάκουσαν, ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!!!

ΣΟΚ: Έκοψαν το νερό στους πυροσβέστες στην Πάρνηθα, όπως έκαναν στη…ΧΑΒΑΗ! Οι κυβερνήσεις Ελλάδος & Χαβάης υλοποιούν τα ΙΔΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΤΡΑ του ΟΗΕ βάσει της Ατζέντας 21!

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ξεκίνησε από…ΚΕΡΑΥΝΟ λέει ο δήμαρχος. Ξεκίνησε ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ οι φωτιές στη…ΧΑΒΑΗ…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Βιβλίο για τις πυρκαγιές της Χαβάης εκδόθηκε ΠΡΙΝ σβήσουν οι πυρκαγιές!!!

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Οι φωτιές στο Μάουι άναψαν σκόπιμα για να ερημωθεί το νησί & να ανοίξει ο δρόμος για την εξαγορά όλων των ιδιοκτητών ιδιωτικής περιουσίας & να μετατραπεί σε «έξυπνο νησί»!!! Πώς συνδέεται με αυτό κι η …ΕΛΛΑΔΑ!!!

Μεγάλο συνέδριο της Ελίτ για να γίνει ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ το ΜΑΟΥΙ έγινε ΕΚΕΙ…ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ!!! – Στο κόλπο και το…Ε.Κ. Πανεπιστήμιο Αθηνών!!!

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Πραγματικά πλάνα κατευθυνόμενων ενεργειακών επιθέσεων, όπως αυτές που εξαπολύθηκαν σε Ελλάδα, Χαβάη, Καλιφόρνια & αλλού. Ακτίνες ΛΕΪΖΕΡ βγαίνουν εξ ουρανού & ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!

Ο Γ. Κουντούρης αποκαλύπτει τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ που καίνε τα έθνη – Τεχνητά προκαλούμενες οι φωτιές – Απίστευτες ομοιότητες μεταξύ των φωτιών στην Ελλάδα και τη Χαβάη!!!

 

 

MAUI: 183 BODIES HAVE WASHED UP ON LANAI, HAWAII – MEDIA BLACKOUT IN EFFECT

Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, Energy Weapons, Hawaii, Hawaii fires, Maui fires, Lahaina fire, fires, Agenda 21, Agenda 2023,

#wildfires, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #Hawaii, #Hawaiifires, #Mauifires, #Lahainafire, #fires, #Agenda21, #Agenda2023,, Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός, Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη, Αλεξανδρούπολη, Φωτιές Στην Αλεξανδρούπολη, κυβέρνηση, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης

Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr