Home Greek News ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Οι φωτιές στο Μάουι άναψαν σκόπιμα για να ερημωθεί το νησί & να ανοίξει ο δρόμος για την εξαγορά όλων των ιδιοκτητών ιδιωτικής περιουσίας & να μετατραπεί σε «έξυπνο νησί»!!! Πώς συνδέεται με αυτό κι η …ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Οι φωτιές στο Μάουι άναψαν σκόπιμα για να ερημωθεί το νησί & να ανοίξει ο δρόμος για την εξαγορά όλων των ιδιοκτητών ιδιωτικής περιουσίας & να μετατραπεί σε «έξυπνο νησί»!!! Πώς συνδέεται με αυτό κι η …ΕΛΛΑΔΑ!!!

by _
0 comment 310 views

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Οι φωτιές στο Μάουι άναψαν σκόπιμα για να ερημωθεί το νησί & να ανοίξει ο δρόμος για την εξαγορά όλων των ιδιοκτητών ιδιωτικής περιουσίας & να μετατραπεί σε «έξυπνο νησί»!!! Πώς συνδέεται με αυτό κι η …ΕΛΛΑΔΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτο το άρθρο μας με τίτλο Μεγάλο συνέδριο της Ελίτ για να γίνει ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ το ΜΑΟΥΙ έγινε ΕΚΕΙ…ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ!!! – Στο κόλπο και το…Ε.Κ. Πανεπιστήμιο Αθηνών!!!  για να μάθετε πως συνδέεται με το όλο θέμα αυτό κι η…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!… 

Μεγάλο συνέδριο της Ελίτ για να γίνει ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ το ΜΑΟΥΙ έγινε ΕΚΕΙ…ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ!!! – Στο κόλπο και το…Ε.Κ. Πανεπιστήμιο Αθηνών!!!

Τώρα ακούστε αυτόν τον τύπο που μας εξηγεί ότι ο Μάουι κάηκε σκόπιμα από απαίσιες δυνάμεις, έτσι ώστε όλες οι ιδιωτικές ακίνητες περιουσίες εκεί να περάσουν στα χέρια της Ελίτ!

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Δείτε αυτό το βίντεο που μιλάει ένας πιλότος ελικοπτέρου όπου δείχνει μια σαφή διαχωριστική γραμμή μεταξύ των καμένων περιοχών των φτωχών και των περιοχών των….πλουσίων. ΔΗΛΑΔΗ, έκαψαν (με τα…ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ ΤΟΥΣ) ΜΟΝΟ τις περιοχές που ΗΘΕΛΑΝ και τις υπόλοιπες τις άφησαν…ΑΘΙΚΤΕΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Όλοι ξέρουμε πια τι συμβαίνει εδώ. Είναι ηλίου φαηνότερον ότι δεν βλέπουμε εδώ μια φυσική καταστροφή αλλά μάλλον μια…ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ καταστροφή!!!

Έχει τώρα νόημα όλο αυτό…

Η φωτιά Lahaina άναψε σκόπιμα για να ερημώσει το Maui (Μάουι) και να ανοίξει ο δρόμος για την εξαγορά όλων των ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας. ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ.

Η εταιρεία Ellison κατέχει ήδη το κοντινό νησί Lanai. Η Όπρα Γουίνφρεϊ έχει συγκεντρώσει 2.000 στρέμματα και ο Τζεφ Μπέζος της Amazon το εποφθαλμιά κι αυτός!!!

Διαβάστε τώρα τα εξής άρθρα…

MEGA ΣΟΚ εκ Μάουι – ΜΑΖΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ: Οι περισσότεροι αγνοούμενοι είναι ΠΑΙΔΙΑ αφού τα σχολεία τους είχαν ακυρωθεί την ημέρα της πυρκαγιάς και έμειναν…ΣΠΙΤΙ ενώ οι γονείς ήταν στις δουλειές τους!!!

Τώρα καίνε ΚΑΙ το Οάχου όπου είναι η Χονολουλού! – Κόπηκε το νερό στους πολίτες και τους πυροσβέστες κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στο Μάουι!

Φωτιές στο Μάουι – ΒΟΜΒΑ: Πίσω από τις φωτιές το περιβόητο…WEF & η Telsa του Μάσκ που από το ’18, σχεδιάζουν να μετατρέψουν τη Χαβάη στην πρώτη πολιτεία που θα λειτουργεί με…καθαρή ενέργεια

ΔΕΙΤΕ πόσα μεγάλα ονόματα έχουν συμφέροντα στο….ΜΑΟΥΙ που μόλις ΚΑΗΚΕ, όπως ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

Φωτιές στο Μάουι της Χαβάης: Η Όπρα Γουίνφρεϊ αγόρασε πρόσφατα μεγάλες εκτάσεις γης στο ΜΑΟΥΙ…ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!!…

______________

SOURCE: https://strangesounds.org/2023/08/so-sorry-to-hear-about-maui-now-listen-to-this-guy.html

Fires, Agenda 21, Agenda 2023, Wildfires, Maui Fires, DEW, Directed Energy Weapons,

Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Βόλος, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός , Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη

#ΌπλαΚατευθυνόμενηςΕνέργειας, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr