Home ΗΠΑ Φωτιές στο Μάουι της Χαβάης: Η Όπρα Γουίνφρεϊ αγόρασε πρόσφατα μεγάλες εκτάσεις γης στο ΜΑΟΥΙ…ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!!…

Φωτιές στο Μάουι της Χαβάης: Η Όπρα Γουίνφρεϊ αγόρασε πρόσφατα μεγάλες εκτάσεις γης στο ΜΑΟΥΙ…ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!!…

by _
0 comment 209 views

Φωτιές στο Μάουι της Χαβάης: Η Oprah Winfrey (Όπρα Γουίνφρεϊ) αγόρασε πρόσφατα μεγάλες εκτάσεις γης στο ΜΑΟΥΙ…ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!!…

Η γνωστή τηλεοπτική προσωπηκότητα Oprah Winfrey (Όπρα Γουίνφρεϊ), η οποία είχε επι χρόνια τη μεγαλύτερη σε τηλεθέαση τηλεοπτική εκπομπή σε όλες τις ΗΠΑ, αγοράζει εδώ και καιρό πολλές εκτάσεις γης στο…ΜΑΟΥΙ.

Για παράδειγμα:

-Οικόπεδο 520 στρεμμάτων για 3,89 εκατομμύρια δολάρια (2023)…

-330 στρέμματα για 2,47 εκατομμύρια δολάρια (2023)…

-Δύο εκτάσεις γης 10 στρεμμάτων για 100.000 $ το καθένα (2022)…

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΕ ΑΠΟ 100 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΟΥΙ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ…!!!

Τότε Ξαφνικά Από το πουθενά Έρχεται Μια Φωτιά Και Καταστρέφει Πολλά Σπίτια Κοντά της, Αλλά Τα…ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΑ Και Γη Έμειναν….ΑΘΙΚΤΑ…!!!

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ?!?!?!

ΤΟ 2017 ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ OPRAH ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ MONTECITO ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ…ΑΘΙΚΤΗ…!!!

Μετά το 2017, η Oprah συνέχισε να επεκτείνει τη γη της στο Montecito σε πάνω από 70 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ενός συγκροτήματος 4 στρεμμάτων (το 2019) που είχε καταστραφεί προηγουμένως από λάσπες μόνο λίγες εβδομάδες μετά από τη φωτιά του 2017 στο Montecito!!!

Fires, Agenda 21, Agenda 2023, Wildfires, Maui Fires, DEW, Directed Energy Weapons, Maui, Maui fires, 

Φωτιές, Ατζέντα 21, Ατζέντα 2023, Πυρκαγιές, Φωτιές Μάουι, Κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα, Μάουι, Φωτιές στο Μάουι, όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr