Home ΗΠΑ MEGA ΣΟΚ εκ Μάουι – ΜΑΖΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ: Οι περισσότεροι αγνοούμενοι είναι ΠΑΙΔΙΑ αφού τα σχολεία τους είχαν ακυρωθεί την ημέρα της πυρκαγιάς και έμειναν…ΣΠΙΤΙ ενώ οι γονείς ήταν στις δουλειές τους!!!

MEGA ΣΟΚ εκ Μάουι – ΜΑΖΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ: Οι περισσότεροι αγνοούμενοι είναι ΠΑΙΔΙΑ αφού τα σχολεία τους είχαν ακυρωθεί την ημέρα της πυρκαγιάς και έμειναν…ΣΠΙΤΙ ενώ οι γονείς ήταν στις δουλειές τους!!!

by _
0 comment 235 views

MEGA ΣΟΚ εκ Μάουι – ΜΑΖΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ: Οι περισσότεροι αγνοούμενοι είναι ΠΑΙΔΙΑ αφού τα σχολεία τους είχαν ακυρωθεί την ημέρα της πυρκαγιάς και έμειναν…ΣΠΙΤΙ ενώ οι γονείς ήταν στις δουλειές τους!!!

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Dave Hodges αποκαλύπτει πώς η Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ εδρεύει στο Μάουι μαζί με την βασική στρατιωτική υποδομή που βρίσκεται στο νησί!

Εξηγεί επίσης πώς η Κίνα επωφελήθηκε πολύ από την καταστροφή στο Μάουι!

Εξηγεί επίσης πώς το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ στεγάζει τα Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειάς του στο Μάουι! Μιλάμε για τα…ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ που ΚΑΤΑΚΑΙΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΘΝΗ (όπως η…ΕΛΛΑΔΑ) χάριν της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Μεγάλο συνέδριο της Ελίτ για να γίνει ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ το ΜΑΟΥΙ έγινε ΕΚΕΙ…ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ!!! – Στο κόλπο και το…Ε.Κ. Πανεπιστήμιο Αθηνών!!! για περισσότερα.



Μεγάλο συνέδριο της Ελίτ για να γίνει ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ το ΜΑΟΥΙ έγινε ΕΚΕΙ…ΠΡΙΝ ΚΑΕΙ!!! – Στο κόλπο και το…Ε.Κ. Πανεπιστήμιο Αθηνών!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Αναλυτικά:

– Τα στρατιωτικά συστήματα υπολογιστών εδρεύουν στο Μάουι

– Τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα στεγάζονται στο Μάουι

Ο αριθμός των θανάτων επιβεβαιώνεται ότι είναι 67 αυτή τη στιγμή, αλλά αναμένεται να είναι περισσότεροι από 500 αλλά λιγότεροι από 1000.

Πολλά από τα θύματα θα είναι παιδιά που βρίσκονταν στο σπίτι επειδή είχαν ακυρώσει το σχολείο την ημέρα της πυρκαγιάς. Οι γονείς εργάστηκαν και δεν ήταν εκεί για να απομακρύνουν τα παιδιά. Τα παιδιά δεν είχαν ιδέα ότι έπρεπε να φύγουν και όταν παρατήρησαν ότι τα σπίτια ή τα διαμερίσματά τους είχαν πάρει φωτιά, ήταν πολύ αργά.



Η κυβέρνηση ανησυχεί για το πώς θα αντιδράσουμε όταν μάθουμε ότι η πυροσβεστική έφυγε από τη φωτιά νωρίτερα μέσα στην ημέρα και ισχυρίστηκε ότι είχε περιοριστεί 100% γνωρίζοντας ότι οι άνεμοι αναμένονταν να πνέουν 70 μίλια την ώρα μέχρι το απόγευμα. Αυτό είναι ενάντια σε όλα τα πρωτόκολλα ελέγχου πυρκαγιάς. Η πυροσβεστική δεν έπρεπε να έχει αφήσει την αρχική φωτιά χωρίς επιτήρηση. Φοβούνται ότι οι δημόσιες εκκλήσεις για λογοδοσία θα είναι περισσότερες από αυτές που μπορούν να ελέγξουν και ότι θα υπάρξουν διαμαρτυρίες και ταραχές.

Σκοπεύουν να κλείσουν τη Lahaina για αρκετούς μήνες. Θα χρειαστούν μήνες για να καθαριστεί η επικίνδυνη και περιβαλλοντική μόλυνση. Δεν θα έχουν αρκετή στέγαση για τους εκτοπισμένους.

Υπήρχαν 2.000 αγνοούμενοι σήμερα το πρωί. Αποτελούσαν 700 από τους αγνοούμενους σήμερα. Αλλά υπάρχουν ακόμα 1300 αγνοούμενοι.

Τρεις επιλογές για το τι συνέβη στη Λαχάινα:



1. Όπως η διεφθαρμένη Καλιφόρνια, δεν αναβάθμισαν ποτέ την υποδομή και αντ’ αυτού έβαλαν στην τσέπη τα μετρητά. (Υπάρχουν άμεσες αποδείξεις ότι αυτό συμβαίνει γιατί πριν από περίπου μια εβδομάδα, πριν από τις πυρκαγιές, υπήρξε μια ανάρτηση στο social media όπου η Lahaina είχε πολλά σπασμένα καλώδια ρεύματος επειδή δεν είχαν αντικατασταθεί ή διορθωθεί ποτέ).
2. Οι παγκοσμιοποιητές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης χρησιμοποίησαν Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας.
3. Πιθανότατα είναι ΚΑΙ 1 ΚΑΙ 2.

Ο Θεός να ευλογεί το Maui Ohana και τη Lahaina! Παρακαλώ, προσευχηθείτε για όλα τα θύματα και τις οικογένειές τους!

ΠΗΓΗ: https://beforeitsnews.com/alternative/2023/08/dave-hodges-u-s-space-force-is-based-in-maui-essential-military-infrastructure-located-on-maui-how-china- πολύ-ωφελήθηκε-από-the-disaster-on-maui-3797254.html

Dew, Directed Energy Weapons, Laser, Dew attacks, Laser Weapons, US News, Fire News, Lahaina news, Hawaii news

Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Βόλος, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός , Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη

#ΌπλαΚατευθυνόμενηςΕνέργειας, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr