Home ΗΠΑ ΔΕΙΤΕ πόσα μεγάλα ονόματα έχουν συμφέροντα στο….ΜΑΟΥΙ που μόλις ΚΑΗΚΕ, όπως ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

ΔΕΙΤΕ πόσα μεγάλα ονόματα έχουν συμφέροντα στο….ΜΑΟΥΙ που μόλις ΚΑΗΚΕ, όπως ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

by _
0 comment 238 views
Now we know for sure why the NWO geo-terrorists burned Maui to the ground.
Now we know for sure why the NWO geo-terrorists burned Maui to the ground.

ΔΕΙΤΕ πόσα μεγάλα ονόματα έχουν συμφέροντα στο….ΜΑΟΥΙ που μόλις ΚΑΗΚΕ, όπως ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

Τώρα ξέρουμε με βεβαιότητα γιατί οι γεωτρομοκράτες της Νέας Πραγμάτων έκαψαν ολοσχερώς τον Μάουι!!!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Αυγούστου 2023
από την State of the Nation

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “TORCH MAUI” («ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΜΑΟΥΙ») Επεξηγείται…


Σημείωση του συντάκτη SOTN : Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία γιατί η παγκοσμιοποίηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έκαψε τη Lahaina, στο Μάουι. Η περικομμένη λίστα των A-listers που εμφανίζεται παρακάτω, οι οποίοι είναι όλοι ενδιαφερόμενοι στο Maui και στα γύρω περιβάλλοντα, τα λέει όλα.

Ο Jeff Bezos, ο Peter Thiel, η Oprah Winfrey, ο Clint Eastwood, ο Paul Simon, ο Jim Carrey, ο Woody Harrelson, ο Larry Ellison, ο Steve Tyler και ο Owen Wilson διαθέτουν σπίτια ή εκτεταμένα ακίνητα στο Maui. Το ίδιο και οι Will Smith, Willie Nelson, Justin Bieber, Morgan Freeman, Helen Hunt, Julia Roberts και Lady Gaga.

Μετά είναι ο Μπιλ Γκέιτς.



Ο Bill Gates, ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft, αγοράζει ένα μερίδιο σε ένα αιολικό πάρκο στη Χαβάη ως μέρος της προσπάθειάς του να επενδύσει στην καθαρή ενέργεια. Η φάρμα, στο νησί Μάουι, θα είναι η μεγαλύτερη στην πολιτεία και αναμένεται να παράγει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για να τροφοδοτεί 17.000 σπίτια. (Πηγή: ΠΟΥ ΖΕΙ Ο BILL GATES ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ;)

Bill Gates, the billionaire co-founder of Microsoft, is buying a stake in a Hawaii wind farm as part of his drive to invest in clean energy. The farm, on the island of Maui, will be the largest in the state and is expected to generate enough electricity to power 17,000 homes.
(Source: WHERE DOES BILL GATES LIVE IN HAWAII?)

Και, φυσικά, όλοι έχουν ακούσει για τους διαβόητους πολέμους γειτόνων του Mark Zuckerberg στη Χαβάη. Ολόκληρη η σειρά του νησιού βιώνει τώρα ένα κύμα πρωτοφανών πυρκαγιών που προκαλούνται από όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας και άλλες πυροτρομοκρατικές ενέργειες.

Ποιο είναι το κρίσιμο σημείο;

Οι παγκοσμιοποιητές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θέλουν απεγνωσμένα να ενισχύσουν το σενάριο της υπερθέρμανσης του πλανήτη σε σημείο που κάθε άτομο στον πλανήτη να έχει καεί ή να γνωρίζει κάποιον που να έχει καεί.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το αγαπημένο νησί της Χαβάης – το Μάουι – κάηκε εντελώς λόγω των «Έξι Βαθμών Χωρισμού» που κάθε Αμερικανός απολαμβάνει κοινωνικά με την παραπάνω λίστα διασημοτήτων.



Καθώς οι πυρκαγιές μαίνονται σε όλο το Μάουι, οι διάσημοι ιδιοκτήτες σπιτιών του νησιού αισθάνονται τη ζέστη, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Από μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης έως τιτάνες της τεχνολογίας, δείτε μια ματιά στους κατοίκους υψηλού προφίλ που αποκαλούν αυτόν τον παράδεισο σπίτι.

1. Oprah Winfrey: Ένα καταφύγιο στην Κούλα

Η Oprah Winfrey, κάτοικος Maui για περισσότερα από 15 χρόνια, έχει εκτεταμένα ακίνητα στο νησί. Το χαρτοφυλάκιό της 1.000 στρεμμάτων περιλαμβάνει μια αγροικία στην Kula, νοτιοανατολικά της Lahaina. Ενώ οι δασικές πυρκαγιές απειλούν την περιοχή, κατέχει επίσης έκταση κοντά στο όρος Haleakala και Hana, που είναι σχετικά μακριά από τις πυρκαγιές.

2. Η έπαυλη Makena του Peter Thiel

Το 2011, ο ιδρυτής του PayPal, Peter Thiel, διέθεσε 27 εκατομμύρια δολάρια σε ένα πολυτελές σπίτι στο Makena, στο νοτιοδυτικό Maui. Ενώ οι πυρκαγιές πλησιάζουν στο Νότιο Μάουι, ο Μακένα βρίσκεται περίπου 10 μίλια μακριά, εγείροντας ανησυχίες για την ασφάλεια της πολυτελούς κατοικίας του.

3. Τζεφ Μπέζος: Κτήμα La Perouse Bay

Ο μεγιστάνας της Amazon, Τζεφ Μπέζος, εξασφάλισε πέρυσι ένα κτήμα 14 στρεμμάτων στον κόλπο La Perouse για ένα τεράστιο ποσό 78 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρά τις πυρκαγιές που κάηκαν λιγότερο από 20 μίλια μακριά στο South Maui, η σύντροφος του Bezos, Lauren Sánchez, εξέφρασε τη θλίψη της για την κρίση και ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κάνει δωρεά στις προσπάθειες ανακούφισης.

4. Η απώλεια του Mick Fleetwood

Ο θρυλικός ντράμερ των Fleetwood Mac, Mick Fleetwood, κάτοικος Lahaina για πολλά χρόνια, αντιμετώπισε την καταστροφή του εστιατορίου του στο αγαπημένο ιστορικό χωριουδάκι. Το εστιατόριο του ντράμερ, “Fleetwood’s on Front Street”, έπεσε θύμα των φλόγων.

5. Η απόδραση του Clint Eastwood στην Kapalua

Ο βετεράνος ηθοποιός Κλιντ Ίστγουντ απολαμβάνει την κατοικία του στην Καπαλούα, στο βορειοδυτικό Μάουι, από τα τέλη της δεκαετίας του 1970. Η εκπληκτική θέα στον ωκεανό και το πλούσιο σε ηλιοφάνεια περιβάλλον παρέχουν μια γαλήνια απόδραση, αν και οι πυρκαγιές παραμένουν αιτία ανησυχίας.

6. Η παραθαλάσσια έπαυλη του Στίβεν Τάιλερ

Ένα φυσικό καταφύγιο στο Wailea στεγάζει ένα αρχοντικό 3.000 τετραγωνικών ποδιών που ανήκει στον rockstar Steven Tyler, το οποίο αγόρασε για 4,8 εκατομμύρια δολάρια το 2012. Ενώ το Wailea βρίσκεται σε κάποιο βαθμό εγγύτητας με τις πυρκαγιές στο South Maui, ορισμένα από τα θέρετρα της περιοχής παραμένουν λειτουργικά.

7. Τιτάνες της τεχνολογίας και διασημότητες ενώνονται

Η γοητεία του Maui επεκτείνεται στα στελέχη τεχνολογίας και στους A-listers του Χόλιγουντ. Διασημότητες όπως ο Jim Carrey, ο Owen Wilson και ο Woody Harrelson βρήκαν όλοι παρηγοριά στο νησί. Επιπλέον, ο Larry Ellison, στέλεχος της Oracle, απέκτησε το 98 τοις εκατό του Lanai, ενός νησιού στην κομητεία Maui.

Ο πρώην Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, γεννημένος στη Χονολουλού, εξέφρασε τη συμπόνια του για την εκτεταμένη καταστροφή. Μετέφερε τις σκέψεις του για όσους επλήγησαν και συγκινήθηκαν από την κρίση και μοιράστηκε τη θλίψη του για τις θλιβερές εικόνες που έρχονται από το νησί.

Καθώς οι πυρκαγιές συνεχίζουν να προκαλούν τον όλεθρο στο Μάουι, οι ζωές και οι περιουσίες αυτών των κατοίκων υψηλού προφίλ έχουν τεθεί στο προσκήνιο. Ενώ τα πολυτελή σπίτια και η γραφική τους θέα είναι η επιτομή του αμερικανικού ονείρου, η κρίση πυρκαγιάς μας υπενθυμίζει ότι η μανία της φύσης μπορεί να αγγίξει οποιονδήποτε.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr