Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Europa League, Γκενκ – Ολυμπιακός 1-1: Στα πλέι οφ με «χρυσό» σκόρερ τον Αλεξανδρόπουλο – Δείτε τα γκολ

Europa League, Γκενκ – Ολυμπιακός 1-1: Στα πλέι οφ με «χρυσό» σκόρερ τον Αλεξανδρόπουλο – Δείτε τα γκολ

by _
0 comment 134 views
Europa League, Γκενκ – Ολυμπιακός 1…
Europa League, Γκενκ – Ολυμπιακός 1…

Europa League, Γκενκ – Ολυμπιακός 1-1: Στα πλέι οφ με «χρυσό» σκόρερ τον Αλεξανδρόπουλο – Δείτε τα γκολ

Με γκολ στο 90+6′, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη Γκενκ (1-1), που είχε πάρει προβάδισμα με πέναλτι από το 30′, «εξασφάλισε» τους ομίλους του Conference και θα διεκδικήσει τους ομίλους του Europa League εναντίον της σερβικής Τσουκαρίτσκι

Ο Ολυμπιακός ήταν  κακός στο Βέλγιο, είχε όμως Αλεξανδρόπουλο! Ο Έλληνας χαφ με φοβερή ενέργεια και γκολ στο 96′ έκανε το 1-1 για να στείλει την ομάδα του στα πλέι οφ του Europa! Από μία αποβολή η κάθε ομάδα, μία ο Πέιντσιλ στο 65′ και μία ο Ροντινέι στο 100′.

H ομάδα του Πειραιά θα παίξει με την σέρβικη Τσουκαρίτσκι στα πλέι οφ με στόχο την πρόκριση της στους ομίλους του Europa League. Σε περίπτωση αποκλεισμού θα συνεχίσει στους ομίλους του Conference League. 

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Πέμπτη 24 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 31 Αυγούστου στη Σερβία. ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! >> https://www.protothema.gr/sports/article/1403046/europa-league-genk-olubiakos-1-1-sta-plei-of-me-hruso-skorer-ton-alexandropoulo-deite-ta-gol/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr