Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Αμερικανοί πεζοναύτες πιάνουν στα πράσα πράκτορες της FEMA να θάβουν τους νεκρούς στο Μάουι σε μαζικό τάφο!!! Ανταλλάσσουν πυρά μαζί τους και σκοτώνουν μερικούς!!! Προβαίνουν σε συλλήψεις!!!

Αμερικανοί πεζοναύτες πιάνουν στα πράσα πράκτορες της FEMA να θάβουν τους νεκρούς στο Μάουι σε μαζικό τάφο!!! Ανταλλάσσουν πυρά μαζί τους και σκοτώνουν μερικούς!!! Προβαίνουν σε συλλήψεις!!!

by _
0 comment 237 views

Αμερικανοί πεζοναύτες πιάνουν στα πράσα πράκτορες της FEMA να θάβουν τους νεκρούς στο Μάουι σε μαζικό τάφο!!! Ανταλλάσσουν πυρά μαζί τους και σκοτώνουν μερικούς!!! Προβαίνουν σε συλλήψεις!!!

Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο ΦΡΙΚΗ εκ Μάουι – Άνοιξαν ΠΥΡ κυβερνητικοί πράκτορες κατά των ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ της φωτιάς για να μην επιβιώσει ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Η Τροχαία κατηύθυνε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τους οδηγούς προς την κατεύθυνση της φωτιάς & όσοι ΔΕΝ υπάκουσαν, γλίτωσαν, ενώ όσο υπάκουσαν, ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!!! για να καταλάβετε τι συμβαίνει εδώ.. .

ΦΡΙΚΗ εκ Μάουι – Άνοιξαν ΠΥΡ κυβερνητικοί πράκτορες κατά των ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ της φωτιάς για να μην επιβιώσει ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Η Τροχαία κατηύθυνε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τους οδηγούς προς την κατεύθυνση της φωτιάς & όσοι ΔΕΝ υπάκουσαν, γλίτωσαν, ενώ όσο υπάκουσαν, ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!!!

ΔΕΙΤΕ τα παρακάτω βίντεο!!!…

Αστυνομικός από τη Χαβάη αναφέρει όλα αυτά στην κάμερα…

@pherbal

I might get banned for re-uploading this, but any part of it is true, the world MUST know!!

♬ original sound – Pher Bal

Διαβάστε τώρα το σχετικό άρθρο του realrawnews.com


Πεζοναύτες εξουδετερώνουν τη φυγή της FEMA στο Μάουι

-Του Μάικλ Μπάξτερ

20 Αυγούστου 2023

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών «εξουδετέρωσαν» την Παρασκευή μια συνοδεία της FEMA (Federal Emergency Management Agency, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων() που διέφυγε από τη φωτιά Λαχάινα για το Εθνικό Πάρκο Haleakalā, μια έρημο 33.000 στρεμμάτων και το σπίτι της υψηλότερης κορυφής της πολιτείας, του όρους Haleakalā από όπου η FEMA θα μπορούσε να είχε δραπετεύσει αν οι πεζοναύτες δεν είχαν καταρρίψει ένα ελικόπτερο που στάλθηκε για να σώσει τους ομοσπονδιακούς ληστές.

Η καταδίωξη ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής όταν μια διμοιρία πεζοναυτών και η FEMA αντάλλαξαν πυρά στο καταφύγιο Μάουι, ανατολικά της παραλίας Lahaina. Απαντώντας σε αναφορές πληροφοριών, οι πεζοναύτες έπιασαν τη FEMA να θάβει πτώματα σε έναν χωμάτινο τάφο που είχαν ανασκάψει οι ομοσπονδιακοί με μια εκσκαφέα. Μια πομπή πρακτόρων της FEMA μετέφερε τα πτώματα ανδρών, γυναικών και παιδιών από ένα φορτηγό φορτηγό M35 «deuce and a Half» («ένα και μισό») και τα φόρτωσε το ένα πάνω στο άλλο καθώς οι ομοσπονδιακοί επόπτες στέκονταν γύρω καπνίζοντας τσιγάρα και πίνοντας καφέ.

Οι πεζοναύτες είχαν αποβιβαστεί σε απόσταση και είχαν εισχωρήσει στο AO της FEMA (στο στρατόπεδό τους, δηλαδή) απαρατήρητοι. Η FEMA -η πηγή της Real Raw News στο γραφείο του στρατηγού Σμιθ θα πει αργότερα– ενδιαφερόταν περισσότερο να κάνει αστεία για τους νεκρούς παρά να στήνει επιφυλακές για να παρακολουθεί τις δυνάμεις των Λευκών Καπέλων.

Οι πεζοναύτες είχαν καλυφθεί στο πυκνό φύλλωμα και πίσω από τα δέντρα πριν ανοίξουν πυρ εναντίον των ομοσπονδιακών δυνάμεων. Μια ντουζίνα εντολοδόχοι έπεσαν αμέσως, ανατινάχθηκαν από πυρκαγιά πεζοναυτών. Κάποιος πράκτορας της FEMA ούρλιαξε τρομοκρατημένος: «Μην πυροβολείτε! Μην πυροβολείτε!Παραδινόμαστε!» ενώ άλλοι έβγαλαν πιστόλια ή τουφέκια σε μια απέλπιδα αλλά μάταιη προσπάθεια να ανταποδώσουν τα πυρά. Οι βολές τους χτυπούσαν μόνο γρασίδι και δέντρα.

Οι δειλοί πράκτορες που δεν θα πολεμούσαν έσκυψαν και σύρθηκαν μέσα από τα φυλλώματα προς τα κοντινά οχήματά τους, τα SUV χωρίς σήμανση και ένα θωρακισμένο Mobile Command Center (MBC.) Μερικοί βρήκαν τα ελαστικά τους ξεφουσκωμένα• μόνο λίγα οχήματα επέζησαν από την επίθεση.

Ο οδηγός του “Deuce and a Half” πυροβολήθηκε στο πρόσωπο δια μέσου του παρμπρίζ όταν έβαλε κλειδί στη μίζα.

Μια ντουζίνα πράκτορες της FEMA —και το FBI ενσωματωμένο ανάμεσά τους— επέζησαν από την αρχική επίθεση και διέφυγαν από τη συμπλοκή με δύο SUV και το MBC. Τους κυνήγησαν δεκαέξι πεζοναύτες σε τέσσερα Hummer, ενώ οι υπόλοιποι πεζοναύτες παρέμειναν πίσω για να  ανασύρουν τους νεκρούς αμάχους σπό τον ομαδικό τάφο.

Οι Πεζοναύτες ακολούθησαν τη FEMA βορειοανατολικά κατά μήκος της διαδρομής 36 έως τη διασταύρωση της διαδρομής 37 στο Kahuli, στη συνέχεια νοτιοανατολικά κατά μήκος της διαδρομής 37 προς το Pukalani και, πιο πέρα, τον επισφαλή, παραμορφωμένο δρόμο που καταλήγει στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου Haleakalā – αρκετές ώρες με το αυτοκίνητο.

Η πηγή μας είπε ότι οι πεζοναύτες δεν εμπλέκονταν καθ’ οδόν λόγω του κινδύνου να θέσουν σε κίνδυνο αμάχους.

Οι πράκτορες της FEMA κατέβηκαν στο Καλαχάκου Όβερλουκ, έναν βράχο με θέα στον εκτεταμένο κρατήρα Χαλεακαλά, και σχημάτισαν μια αμυντική περίμετρο γύρω από τα οχήματά τους καθώς ένας ελικόπτης UH-60 που διαφαινόταν πλησίαζε πιο κοντά στον γκρεμό.

Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, είχαν ζητήσει αεροπορική υποστήριξη από τη Βάση του Σώματος Πεζοναυτών στη Χαβάη, αλλιώς γνωστή ως K-Bay, στο Oahu, αλλά τους είπαν να περιμένουν ένα πυροβόλο, ένα AH-1Z Viper, όχι ένα «extraction bird» (δηλαδή, με ελικόπτερο).

Το Blackhawk δεν ανταποκρίθηκε στις ραδιοφωνικές κλήσεις των πεζοναυτών.

Η FEMA είχε σκάσει πράσινο καπνό, παγκοσμίως αναγνωρισμένο ως «φιλικές δυνάμεις έτοιμες για φυγή» (για να τους βγάλουν από εκεί, δηλαδή).

Καθώς το Blackhawk κατέβαινε, έτοιμο να αιωρηθεί, χτυπήθηκε ξαφνικά από τρεις χειροβομβίδες που εκτοξεύτηκαν από έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων MK19 με ζώνη, τοποθετημένο στην κορυφή ενός Marine Hummer. Ο ένας έκοψε τον ιστό του ρότορα. Ο δεύτερος πέταξε σε μια ανοιχτή πόρτα. Καπνός και φλόγα κατέκλυσαν το πουλί (ελικόπτερο), το οποίο έπεσε από τον ουρανό και κατέβηκε στον κρατήρα Haleakalā.

Το Viper έφτασε αφού οι πεζοναύτες γύρισαν το MK19 στο MBC της FEMA. Η πανοπλία του δεν ήταν αρκετά πυκνή για να επιβιώσει από πολλά απευθείας χτυπήματα. Όποιος βρισκόταν μέσα κάηκε τελείως, πέθαιναν από εισπνοή καπνού ή μετατράπηκαν σε κιμά.

Οι Πεζοναύτες απομάκρυναν το αργοπορημένο ῾πουλί῾, λέγοντας ότι έλεγχαν την κατάσταση.

Οι εναπομείναντες πράκτορες της FEMA έπεσαν σαν ντόμινο.

Οι Πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, βρήκαν 113 πτώματα στο πίσω μέρος του «Deuce and a Half» και στον τάφο.

Αργότερα το ίδιο βράδυ, ένα 737 φορτωμένο με προσωπικό της FEMA αναχώρησε από το αεροδρόμιο Kahului· άγνωστος ο προορισμός.

Οι πεζοναύτες συλλαμβάνουν 67 δράστες στο Μάουι

Του Michael Baxter –
24 Αυγούστου 20231350123293

Καθώς η κόλαση της 8ης Αυγούστου κατάκαιγε το τροπικό τοπίο και οι κάτοικοι και οι τουρίστες αναζητούσαν καθοδήγηση από αξιωματούχους του νησιού, ο κορυφαίος αξιωματούχος διαχείρισης έκτακτης ανάγκης του Μάουι, Χέρμαν Αντάγια, είχε μόνο μία βασική ευθύνη: να ηχήσει το σύστημα συναγερμού 80 σειρήνων του νησιού, ένα κλάξον που θα ενθάρρυνε τους τραυματισμένους νησιώτες να εγκαταλείψουν αμέσως τις πληγείσες από τη φωτιά περιοχές. Θα μπορούσε να είχε προκαλέσει την προειδοποίηση από οποιοδήποτε από τα καταφύγια πολιτικής άμυνας του νησιού ή με ένα μόνο τηλεφώνημα. Αλλά ενώ καιγόταν η Lahaina, ο Andaya βρισκόταν 100 μίλια μακριά στη Χονολουλού, όπου μαζί με τον Eric Lecky, τον Eric Lecky, απολάμβαναν ξιφία ποσέ και ακριβό αλκοόλ —σαν να γιορτάζουν μια νίκη— στο εστιατόριο Blue Ocean Seafood & Steak.

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών υπό τη διοίκηση του στρατηγού Σμιθ συνέλαβαν τον Αντάγια την Τρίτη με την κατηγορία της προδοσίας, λίγες μέρες αφότου παραιτήθηκε εν μέσω δημόσιας κριτικής επειδή δεν σήμανε το ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ συναγερμού. Ο Andaya υπερασπίστηκε την απόφασή του λέγοντας ότι φοβόταν ότι το κοινό θα μπερδέψει τη σειρήνα ως προειδοποίηση για τσουνάμι.

Ο Andaya συνελήφθη στο αεροδρόμιο Dillinger στο βορειοδυτικό άκρο του Oahu ενώ περίμενε την άφιξη ενός Cessna 310 για να τον μεταφέρει στο Kaui για άγνωστους λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά γρήγορα υποτάχθηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την πηγή μας, οι White Hats έχουν βίντεο που δείχνουν την Andya και τον Lecky να συναντώνται στη Lahaina στις 6 Αυγούστου, δύο ημέρες πριν από την πυρκαγιά. Η Real Raw News ανέφερε προηγουμένως ότι εκατοντάδες μέλη του προσωπικού της FEMA άρχισαν να φτάνουν στη Χονολουλού εκείνη την ημερομηνία, υποδηλώνοντας ότι η διαβολική υπηρεσία γνώριζε ότι μέρη του Μάουι σύντομα θα πυρποληθεί.

«Τα πλάνα είναι εγκυρότερα. Δείχνει τον Andaya να κάνει τον Eric Lecky μια περιοδεία στη Lahaina και να τον συμβουλεύει πού να στήσει οδοφράγματα για να κρατήσει τους πολίτες παγιδευμένους σε αυτό που θα γινόταν η ζώνη της καταστροφής. Τα περισσότερα από αυτά που έχουμε προέρχεται από πολίτες που διέφυγαν από τον αποκλεισμό της FEMA», είπε η πηγή μας.

Ο Lecky, πρόσθεσε, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης έξω από το ξενοδοχείο Grand Wailea Astoria, όπου μαζί με 65 υφισταμένους του απολάμβαναν διακοπές με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους σε σουίτες ξενοδοχείου 1000 $/νύχτα και το έπιναν σε ακριβά μπαρ μακριά από τα απανθρακωμένα απομεινάρια της κολασμένης χειροτεχνίας τους.

Η FEMA, είπε η πηγή μας, είχε διοικήσει πολλά πολυτελή ξενοδοχεία και είχε εκδιώξει νόμιμους επισκέπτες για να δημιουργήσει χώρο για κάτι που φαινόταν σαν ένα ατελείωτο ρεύμα ένοπλων πρακτόρων, πολλοί από τους οποίους έριξαν τις στολές τους, μεταμφιεσμένοι σε τουρίστες που πήγαιναν στην παραλία, ιδιαίτερα μόλις έγινε γνωστό ότι οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών αιχμαλώτισαν τον Λέκι στο γκαράζ.

Οι πεζοναύτες, ωστόσο, είχαν φωτογραφίες από κάθε υπάλληλο της FEMA που είχε φτάσει στο Μάουι από τις 6 Αυγούστου και κατάφεραν να εντοπίσουν και να πιάσουν 65 ομοσπονδιακούς κακοποιούς που προσπαθούσαν να φύγουν από το ξενοδοχείο από κάθε διαθέσιμη έξοδο και χαραμάδα. Οι πεζοναύτες δεν υπέστησαν απώλειες, αν και αρκετοί πράκτορες της FEMA υπέστησαν επιφανειακά τραύματα που αντιστάθηκαν στη σύλληψη.

Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, είναι αποφασισμένοι να φυλακίσουν ή να αντιμετωπίσουν με άλλο τρόπο όλους τους πράκτορες που βρίσκονται ακόμη στα νησιά της Χαβάης.

«Ξέρουμε ότι κάποτε η FEMA είχε 2.500 στο Μάουι. Κάποιους πήραμε, πολλοί σκοτώθηκαν στη δράση ως εχθρικοί μαχητές και ένα μάτσο δραπέτευσε με αεροπλάνα πίσω στις ηπειρωτικές ΗΠΑ. Υπάρχουν ακόμα πολλά εκεί και ξέρουν ότι κυνηγούνται», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, η πηγή μας επιβεβαίωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις πιστές στο εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν έχουν φτάσει στο Μάουι για να υποστηρίξουν τη FEMA.

«Αυτή είναι μια κακή εξέλιξη και φαίνεται αναπόφευκτο να ακολουθήσει κι άλλη αιματοχυσία».

ΠΗΓΗ Α᾽

ΠΗΓΗ Β῾


Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, Energy Weapons, Hawaii, Hawaii fires, Maui fires, Lahaina fire, fires, Agenda 21, Agenda 2023, wildfires

#wildfires, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #Hawaii, #Hawaiifires, #Mauifires, #Lahainafire, #fires, #Agenda21, #Agenda2023,, Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός, Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη, Αλεξανδρούπολη, Φωτιές Στην Αλεξανδρούπολη, κυβέρνηση, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης

Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr