Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΦΡΙΚΗ εκ Μάουι – Άνοιξαν ΠΥΡ κυβερνητικοί πράκτορες κατά των ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ της φωτιάς για να μην επιβιώσει ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Η Τροχαία κατηύθυνε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τους οδηγούς προς την κατεύθυνση της φωτιάς & όσοι ΔΕΝ υπάκουσαν, γλίτωσαν, ενώ όσο υπάκουσαν, ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!!!

ΦΡΙΚΗ εκ Μάουι – Άνοιξαν ΠΥΡ κυβερνητικοί πράκτορες κατά των ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ της φωτιάς για να μην επιβιώσει ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Η Τροχαία κατηύθυνε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τους οδηγούς προς την κατεύθυνση της φωτιάς & όσοι ΔΕΝ υπάκουσαν, γλίτωσαν, ενώ όσο υπάκουσαν, ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!!!

by _
0 comment 239 views
Report: Those Who Disobeyed Road Barricade Survived Maui Fire; Those Who Didn’t Perished – The Hawaiian Gov’t Wants Their Citizens DEAD!!!
Report: Those Who Disobeyed Road Barricade Survived Maui Fire; Those Who Didn’t Perished – The Hawaiian Gov’t Wants Their Citizens DEAD!!!

Screen image from drone video by Davin Phelps.

Απίστευτες καταγγελίες εκ Μάουι: Ακόμη και τους επιζώντες επιχείρησε να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ η κυβέρνηση!!! Η Τροχαία κατηύθυνε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ τους οδηγούς προς την κατεύθυνση της φωτιάς!!! Όσοι ΔΕΝ υπάκουσαν, γλίτωσαν, ενώ όσο υπάκουσαν, ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!!!

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΤΟΥΣ….ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΖΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!


ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΒΙΝΤΕΟ …

Στο πρώτο εδώ ακούμε ένα άνδρα να περιγράφει κάτι που, συνήθως, ακούμε από ταινία ΤΡΟΜΟΥ.

Ξαφνικά όλοι οι δρόμοι μπλοκάρονται ακριβώς μπροστά μου από την αστυνομία και αναγκάστηκα να πάω στον επόμενο δρόμο. Αλλά αυτός ο δρόμος ήταν αποκλεισμένος και αναγκάστηκα να πάω σε άλλο δρόμο για να γλιτώσω από τις φλόγες. Η αστυνομία απέκλεισε κάθε πιθανό δρόμο που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να γλιτώσουμε από τις φωτιές. Στη συνέχεια, η αστυνομία ανάγκασε τους πάντες να κατέβουν στην οδό Front Street στη Λάχαϊνα (Lahaina), όπου στη συνέχεια οι φλόγες άρχισαν να περνάνε πάνω από τα οχήματά μας! Μας εμπόδισαν να χρησιμοποιήσουμε παρακάμψεις ή παράδρομους προκειμένου να γλιτώσουμε από τη φωτιά που μας κυνηγούσε. Μας μάζεψαν στην οδό Front Street και δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά. Αλλά η αστυνομία είχε αποκλείσει το τέρμα της Front Street για να μην μπορεί κανείς να μετακινηθεί! Έτσι, τότε, όλοι πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να οδηγάνε πάνω σε πεζοδρόμια και μέσα από τις αυλές των σπιτιών, για να γλιτώσουν. 

ΔΗΛΑΔΗ, η Αστυνομία ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ να τους ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ σε ένα σημείο όπου θα εξασφαλιζόταν το…ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥΣ!!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @the100human

Σε αυτό το επόμενο βίντεο, αυτός ο κύριος μας εξηγεί πώς η αστυνομία εσκεμμένα σταμάτησε την κυκλοφορία στην προαναφερθείσα Front Street στη Lahaina. Δήλωσε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι δεν υπήρχαν εμπόδια σε αυτόν τον δρόμο ότι επομένως δεν υπήρχε λόγος η αστυνομία να σταματήσει την κυκλοφορία εκεί.

Ο κύριος ρώτησε την αστυνομία “Τι κάνετε εδώ;!” και η αστυνομία απάντησε και του είπε «Έχουμε εντολή να κρατήσουμε τον κόσμο εδώ»!!! Δηλώνει ξεκάθαρα ότι η αστυνομία εμπόδιζε επίτηδες την κυκλοφορία στην Front Street!!!


Σύμφωνα με το GateWay Pundit

|

Το Associated Press ανέφερε την Τετάρτη ότι οι άνθρωποι στο Μάουι που οδήγησαν γύρω από ένα οδόφραγμα που μπλόκαρε τον μοναχικό δρόμο από τη Lahaina, καθώς οι πυρκαγιές μαίνονταν νωρίτερα αυτόν τον μήνα, επέζησαν, ενώ όσοι υπάκουσαν χάθηκαν στα αυτοκίνητά τους ή διέφυγαν στον κοντινό ωκεανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος ήταν κλειστός λόγω πτώσης ηλεκτρικών καλωδίων.

 

Εικόνα οθόνης από βίντεο drone από τον Davin Phelps.

Δορυφορική φωτογραφία που τραβήχτηκε τη νύχτα της πυρκαγιάς δείχνει σχεδόν όλη τη Lahaina να φλέγεται.

This image captured by the Landsat 8 satellite on Aug. 8 shows how flames engulfed large parts of Lahaina. (Image credit: NASA Earth Observatory/Lauren Dauphin)

Αναφορά-βίντεο που δημοσίευσε το CBS News την περασμένη εβδομάδα προσφέρει μια σπάνια επί τόπου ματιά στη ζοφερή πραγματικότητα στην Front Street:

Οι αρχικές παράγραφοι του άρθρου του APπου αναφέρθηκε σε βάθος, ακολουθούνται από την ιστορία μιας γυναίκας ότι δεν υπάκουε την κυβέρνηση για να επιβιώσει:

Καθώς οι φλόγες διέσχιζαν μια γειτονιά του Δυτικού Μάουι, το ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο κατοίκων που είχαν τραπεί εις φυγήν κατευθύνονταν προς τον μοναδικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο έξω από την πόλη σε έναν απεγνωσμένο αγώνα για ασφάλεια.

 

Το ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο αναγκαζόταν να γύρισε ΠΙΣΩ προς την ταχέως εξαπλούμενη πυρκαγιά από ένα οδόφραγμα που εμποδίζει την πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο 30.

Το άρθρο του AP έχει ένα πολύ κατατοπιστικά διαδραστικό χρονοδιάγραμμα για την πυρκαγιά μαζί με τις ιστορίες άλλων επιζώντων ότι δεν ακολουθούθησαν τις εντολές για να επιβιώσουν.

Οι Los Angeles Timesδημοσίευσαν επίσης ένα διαδραστικό χρονοδιάγραμμα για τη φωτιά.

Δείτε το εδώ >> https://www.latimes.com/projects/maps-maui-fire-destroyed-lahaina-satellite/

Το άρθρο του AP ολοκληρώνεται με τη θλίψη ενός επιζώντα επειδή η κυβέρνηση δεν εξέδωσε μια προειδοποίηση που θα μπορούσε να του είχε δώσει χρόνο να σώσει τα παιδιά των γειτόνων του:

Η γειτονιά του Μπερντ κοντά στην οδό Λαχαϊναλούνα ήταν γεμάτη με παιδιά που ήταν μόνα στο σπίτι όταν έπεσαν οι φλόγες, είπε.

«Χρειαζόμασταν περίπου 10 λεπτά ακόμη και θα μπορούσαμε να είχαμε σώσει πολλά παιδιά», είπε, πνίγοντας τα δάκρυα. «Αν είχαμε απλώς μια προειδοποίηση 10 ή 15 λεπτών».

Η οικογένεια βγήκε πρόσφατα σε ένα εμπορικό κέντρο Kahului, αναζητώντας μια στιγμή κανονικότητας στον απόηχο της τραγωδίας. Συνάντησαν έναν συμπαίκτη του γιου τους.

«Τα παιδιά δεν έχουν φίλτρο. Έτσι, ο γιος τους έτρεξε και έλεγε στον γιο μας, ξέρετε, «Αυτό το παιδί είναι νεκρό! Αυτό το παιδί είναι νεκρό!» Και όλοι οι φίλοι του γιου μου έρχονται στο σπίτι μας κάθε μέρα», είπε. «Και οι γονείς τους ήταν στη δουλειά και ήταν μόνα στο σπίτι. Και κανείς δεν είχε προειδοποίηση. Κανείς, κανείς, κανείς δεν ήξερε!».

Η κυβέρνηση αρνείται να πει πόσα παιδιά σκοτώθηκαν στην πυρκαγιά. Οι μόνες αναφορές είναι πάνω από εκατό άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 1000 αγνοούνται. Πάνω από 2000 σπίτια, πολυκατοικίες και άλλες κατασκευές καταστράφηκαν.

Combined Joint Task Force 50 search, rescue and recovery elements conduct search operations of areas damaged by wildfires in Lahaina, Maui, Aug. 15, 2023. Members of CJTF-50 from the Hawaii Army and Air National Guard, Army active duty and Reserve are actively supporting Maui County authorities to provide immediate security, safety and well-being to those affected by the wildfires to ensure unwavering support for the community of Maui and first responders. Photo By:
Army Staff Sgt. Matthew A. Foster

Τις σειρήνες στην περιοχή της φωτιές ΔΕΝ τις ενεργοποίησε καν η κυβέρνηση ώστε να γλιτώσουν οι κάτοικοι από τις φλόγες! Και να φσνταστείτε ότι το Μάουι έχει το πιο εξελιγμένο σύστημα προειδοποίησεως για ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ φυστικές καταστροφές (πλημμύρες, φωτιές, κτλ)!
Δείτε το βίντεο…

 

View this post on Instagram

 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ  τα επιβεβαίωσε σήμερα στην εκπομπή του INFOWARS ο γνωστός δημοσιογράφος απο το Τέξας Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones)…. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!… 


WHO GAVE THE ORDER? Dozens of Survivors CONFIRM Police Used Barricade to Stop Hawaiians Fleeing Inferno – Watch LIVE

The Alex Jones Show

August 25th 2023, 10:40 am

The most important question Americans need to know today is WHO is responsible for the order that lead to the tragedy in Maui!

Alex Jones is LIVE covering this and the unprecedented Trump mugshot that has already backfired against the Deep State!


Δείτε τώρα την εκπομπή μας!!!


Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, Energy Weapons, Hawaii, Hawaii fires, Maui fires, Lahaina fire, fires, Agenda 21, Agenda 2023, wildfires

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr