Home Greek News ΣΟΚ: Έκοψαν το νερό στους πυροσβέστες στην Πάρνηθα, όπως έκαναν στη…ΧΑΒΑΗ! Οι κυβερνήσεις Ελλάδος & Χαβάης υλοποιούν τα ΙΔΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΤΡΑ του ΟΗΕ βάσει της Ατζέντας 21!

ΣΟΚ: Έκοψαν το νερό στους πυροσβέστες στην Πάρνηθα, όπως έκαναν στη…ΧΑΒΑΗ! Οι κυβερνήσεις Ελλάδος & Χαβάης υλοποιούν τα ΙΔΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΤΡΑ του ΟΗΕ βάσει της Ατζέντας 21!

by _
0 comment 325 views

ΣΟΚ: Έκοψαν το νερό στους πυροσβέστες στην Πάρνηθα, όπως έκαναν στη…ΧΑΒΑΗ! Οι κυβερνήσεις Ελλάδος & Χαβάης υλοποιούν τα ΙΔΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕΤΡΑ του ΟΗΕ βάσει της Ατζέντας 21!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Αυγ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο άρθρο μας με τίτλο Τώρα καίνε ΚΑΙ το Οάχου όπου είναι η Χονολουλού! – Κόπηκε το νερό στους πολίτες και τους πυροσβέστες κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στο Μάουι! σας είχαμε αποκαλύψει πως τα μέτρα της κυβερνήσεως της Χαβάης δεν είναι μόνο ανεπαρκή, αλλά και…ΛΙΑΝ ΥΠΟΥΛΑ! Διαβάστε το εδώ.

Τώρα καίνε ΚΑΙ το Οάχου όπου είναι η Χονολουλού! – Κόπηκε το νερό στους πολίτες και τους πυροσβέστες κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στο Μάουι!

ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ….ΕΛΛΑΔΑ!!!…

Επίσης, οι παραλληλισμοί μεταξύ Χαβάης και Ελλάδος δεν σταματάνε εκεί! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ξεκίνησε από…ΚΕΡΑΥΝΟ λέει ο δήμαρχος. Ξεκίνησε ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ οι φωτιές στη…ΧΑΒΑΗ. 

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Ξεκίνησε από…ΚΕΡΑΥΝΟ λέει ο δήμαρχος. Ξεκίνησε ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ οι φωτιές στη…ΧΑΒΑΗ…

ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΒΑΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;;

Αυτό που συμβαίνει είναι αυτό που εἴπε πρόσφατα στην ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ο κ Στυλιανίδης. Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο Οι Μη Ανθρώπινες Ζώνες (No Human Zones) καίνε την Ελλάδα! – «ΒΟΜΒΑ» Στυλιανίδη για τα δάση! για να καταλάβετε.

Οι Μη Ανθρώπινες Ζώνες (No Human Zones) καίνε την Ελλάδα! – «ΒΟΜΒΑ» Στυλιανίδη για τα δάση!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Γραικούλης: ΝΑ ΓΙΑΤΙ αφήνει την Ελλάδα να…ΚΑΙΓΕΤΑΙ συνέχεια ο Μητσοτάκης. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ να λάβει προληπτικά μέτρα σύμφωνα με τον…ΟΗΕ και την Ατζέντα 21!!! διότι είναι οι Ελιτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων που, μέσω του ΟΗΕ (της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ), δίνουν διαταγές στα έθνη για το ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ!!! Διαβάστε το ΟΛΟ ΕΔΩ.

Γραικούλης: ΝΑ ΓΙΑΤΙ αφήνει την Ελλάδα να…ΚΑΙΓΕΤΑΙ συνέχεια ο Μητσοτάκης. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ να λάβει προληπτικά μέτρα σύμφωνα με τον…ΟΗΕ και την Ατζέντα 21!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!


Δραματική καταγγελία εθελοντή: Είναι ντροπή να μην έχουμε νερό | Ethnos

Ethnos Newspaper

Aug 23, 2023  #Ethnos

#Ethnos

Η επικαιρότητα μόνο στο https://www.ethnos.gr/

Κάνε subscribe στο Ethnos: 

  

Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός, Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη, Αλεξανδρούπολη, Φωτιές Στην Αλεξανδρούπολη, κυβέρνηση, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης 

Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας, Directed Energy Weapons, DEW, #EnergyWeapons ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr