Home Greek News Οι Μη Ανθρώπινες Ζώνες (No Human Zones) καίνε την Ελλάδα! – «ΒΟΜΒΑ» Στυλιανίδη για τα δάση!

Οι Μη Ανθρώπινες Ζώνες (No Human Zones) καίνε την Ελλάδα! – «ΒΟΜΒΑ» Στυλιανίδη για τα δάση!

by _
0 comment 188 views

Οι Μη Ανθρώπινες Ζώνες (No Human Zones) καίνε την Ελλάδα! «ΒΟΜΒΑ» Στυλιανίδη για τα δάση!

Ο βουλευτής νομού Ροδόπης με την Νέα Δημοκρατία, Ευριπίδης Στυλιανίδης, όπως είδατε νωρίτερα στο ΕΛ, ανέφερε πως «δεν είναι τυχαίο την ίδια ώρα να έχεις 3 διαφορετικά μέτωπα σε έναν νομό»!

Ωστόσο είπε και κάτι άλλο εξαιρετικά σημαντικό!Σύμφωνα με την Ατζέντα 2030, οι άνθρωποι θα πρέπει να περιοριστούν σε συγκεκριμένες περιοχές , ενώ θα δημιουργηθούν No Human Zones, περιοχές δηλαδή στις οποίες θα απαγορεύεται να πατάνε πόδι ή να ασκούν διάφορες δραστηριότητες, προκειμένου να σωθεί δήθεν το περιβάλλον και να αναγεννηθεί η φύση από την ανύπαρκτή κλιματική κρίση!

Την παραπάνω πολιτική ο κ. Στυλιανίδης αποκάλεσε ως «ιδεοληψία κάποιων».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το δάσος δεν καίγεται, όταν κατοικείται! Και έχει πάψει εδώ και κάποιο καιρό να κατοικείται!

Αυτό οφείλεται και στην ιδεοληψία κάποιων που αντιδρούν στην δράση των κυνηγών, στην δράση των ορειβατικών μονοπατιών, στην εκμετάλλευση του ρετσινιού από τα πεύκα και των διάφορων άλλων κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων».

Με άλλα λόγια οι προσπάθειες να διωχθεί ο άνθρωπος από τα δάση στο πλαίσιο των No Human Zones, συμβάλλουν στο να καούν, αφήνοντας εν προκειμένω το πεδίο ελεύθερο ακόμα και σε αλλοδαπούς να ανάψουν εστίες φωτιάς.

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/nea-taxh/oi-no-human-zones-kaine-tin-ellada-vomva-stylia/

__________________

Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Βόλος, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός , Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη

#ΌπλαΚατευθυνόμενηςΕνέργειας, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr