Home Greek News Ο Γ. Κουντούρης αποκαλύπτει τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ που καίνε τα έθνη – Τεχνητά προκαλούμενες οι φωτιές – Απίστευτες ομοιότητες μεταξύ των φωτιών στην Ελλάδα και τη Χαβάη!!!

Ο Γ. Κουντούρης αποκαλύπτει τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ που καίνε τα έθνη – Τεχνητά προκαλούμενες οι φωτιές – Απίστευτες ομοιότητες μεταξύ των φωτιών στην Ελλάδα και τη Χαβάη!!!

by _
0 comment 425 views

Ο Γ. Κουντούρης αποκαλύπτει τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ που καίνε τα έθνη – Τεχνητά προκαλούμενες οι φωτιές – Απίστευτες ομοιότητες μεταξύ των φωτιών στην Ελλάδα και τη Χαβάη!!!

Σήμερα, 10 Αυγούστου 2023, ο Γιάννης Κουντούρης από το Λος Άντζελες τα είπε με τον κ Βασίλη Μπαντίδη για τις ΛΙΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΩΤΙΕΣ που έχουν ξεσπάσει ΠΑΝΤΟΥ, σε όλο τον κόσμο, και που μόνο «φυσιολογικές»…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Δείτε τώρα την εκπομπή. Είναι σε δύο μορφές, στο Rumble και στο Odysee…

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Ο Γ. Κουντούρης στο FOCUS FM αποκαλύπτει το σχέδιο εμπρησμού τόσο της Ελλάδος όσο και ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – Πίσω από αυτό οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ!!!…

Ο Γ. Κουντούρης στο FOCUS FM αποκαλύπτει το σχέδιο εμπρησμού τόσο της Ελλάδος όσο και ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – Πίσω από αυτό οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ!!!

Διαβάστε επίσης >> ΙΔΟΥ το επακόλουθο των φωτιών στο Μάουι – Μοιάζει με σκηνές από το…ΜΑΤΙ!!! Έγινε ΣΤΑΧΤΗ κυριολεκτικά!!!

ΙΔΟΥ το επακόλουθο των φωτιών στο Μάουι – Μοιάζει με σκηνές από το…ΜΑΤΙ!!! Έγινε ΣΤΑΧΤΗ κυριολεκτικά!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!.. .

West Maui fire, fires Hawaii , Hawaiian fires, Maui fires, Agenda 21, Agenda 2023, UN, United nations, news, US news, Kula, fire news , DEW, Energy Weapons, Directed Energy Weapons , Φωτιές, πυρκαγιές, Ατζέντα 21, Ατζέντα 2023, Μάτι, Ελλάδα

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr