Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES 2.025 αγνοούμενοι μαθητές της σφαγής του Μάουι και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!! ΠΟΥ εξαφανίστηκαν τα ΠΑΙΔΙΑ;;;!!! Συσχετισμός με ανθρώπους του…Τζέφρι Έπσταϊν!!!

2.025 αγνοούμενοι μαθητές της σφαγής του Μάουι και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!! ΠΟΥ εξαφανίστηκαν τα ΠΑΙΔΙΑ;;;!!! Συσχετισμός με ανθρώπους του…Τζέφρι Έπσταϊν!!!

by _
0 comment 245 views


2.025 αγνοούμενοι μαθητές της σφαγής του Μάουι και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!! ΠΟΥ εξαφανίστηκαν τα ΠΑΙΔΙΑ;;;!!! Συσχετισμός με ανθρώπους του…Τζέφρι Έπσταϊν!!!

ΠΟΥ εξαφανίστηκαν τα ΠΑΙΔΙΑ;;;!!! Το..66 τοις 100 των παιδιών ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!!!

Πηγή A Dose of Canadian Truth

Aug 31, 2023  #Maui #Epstein #Lahaina

#Maui #Epstein #Lahaina


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Σεπτ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αυτή την εβδομάδα η σχολική περιφέρεια της Χαβάης που εποπτεύει τα δημοτικά σχολεία της Λαχάινα ανέφερε ότι πάνω από 2.000 μαθητές από την περιοχή της Λαχάινα δεν αναφέρθηκαν ξανά στο σχολείο αυτή την εβδομάδα…

Εδώ θα δούμε και τον λόγο που δεν κάηκε το μεγάλο ξενοδοχείο Hyatt Lahaina Beach Resort Hotel…

Πάνω από 2.000 παιδιά αγνοούνται από τα δημόσια σχολεία της Λαχάινα δύο εβδομάδες μετά την πυρκαγιά του Μάουι

Την Πέμπτη, το Υπουργείο Παιδείας της Χαβάης δημοσίευσε μια έκθεση (διαβάστε παρακάτω) που δείχνει ότι 2.025 μαθητές αγνοούνται από το δημόσιο σχολικό σύστημα Lahaina. Αυτό συνέβη μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά στις 8 Αυγούστου που κατέστρεψε την πόλη Lahaina στο νησί Maui.

Πριν από την πυρκαγιά, η σχολική περιφέρεια Lahaina αποτελούταν από τέσσερα σχολεία: δύο δημοτικά, ένα μέσο και ένα γυμνάσιο. Αυτά τα σχολεία είχαν συνολικά 3.001 εγγεγραμμένους μαθητές.

Σύμφωνα με την έκθεση της 21ης Αυγούστου, δείτε τι συνέβη με τους 3.001 μαθητές που εγγράφηκαν στις 8 Αυγούστου:

538 μαθητές έχουν επανεγγραφεί σε άλλα δημόσια σχολεία.

438 μαθητές έχουν ενταχθεί στο Κρατικό Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκμάθησης (SDLP) για εκμάθηση αγγλικών και γλωσσών της Χαβάης.

Οι υπόλοιποι 2.025 μαθητές δεν λογίζονται. Δεν έχουν ξαναεγγραφεί σε άλλα δημόσια σχολεία ούτε έχουν επιλέξει εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Οι κυβερνητικές αρχές δεν ήταν διαφανείς σχετικά με τον αριθμό των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά. Ακόμη και μετά από δύο εβδομάδες, επιβεβαίωσαν μόνο 115 τεκμηριωμένους θανάτους, με 850 έως 1.100 άτομα διαφόρων ηλικιών να αγνοούνται. Η απογραφή όσων πιστεύεται ότι αγνοούνται δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Την ημέρα του συμβάντος, οι νέοι που φοιτούσαν σε σχολεία στη Λαχάινα έλαβαν συμβουλές να παραμείνουν στο σπίτι. Αυτό οφειλόταν στους ισχυρούς ανέμους από έναν τυφώνα στα ανοιχτά. Πολλά παιδιά βρίσκονταν μόνα τους στο σπίτι καθώς οι γονείς τους ήταν στις εργασίας τους.

Πάμε τώρα στο σχετικό βίντεο όπου μαθαίνουμε όλα αυτά. …

Στο 06:23 και μετά μαθαίνουμε για ένα μεγάλο δίκτυο….υπόγειων σηράγγων που υπάρχει στο…Μάουι και αλλού στη Χαβάη. Το περίεργο είναι ότι αυτές οι σήραγγες της Χαβάης έχουν χρησιμοποιηθεί (και χρησιμοποιούνται ΑΚΟΜΗ) για εμπορία παιδιών!!!

ΕΠΙΣΗΣ, και όπως μεθαίνουμε στο 11:40 ΓΙΑΤΙ το μεγάλο ξενοδοεχείο Lahaina Ocean Beach Resort δεν κάηκε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς;;;

Μπαίνει τώρα στη σκηνή ( ή μάλλον στον τόπο…του εγκλήματος) μια κυρία με το όνομα Penny Pritzker. Υπήρξε υπουργός Εμπορίου υπό τον Πρόεδρο Ομπάμα. Είναι μεγάλο στέλεχος της αλυσίδας ξενοδοχείων της Hyatt Regency Corp. που ανήκει σε δισεκατομμυριούχους Εβραίους. Το Lahaina Ocean Beach Resort ανήκει στην Hyatt. Πιστεύουμε ότι αυτό το μεγάλο ξενοδοχείο δεν κάηκε επειδή συνδέεται με τον Barack Obama και την Penny Pretzker.

Τώρα, όμως, έχουμε τον τρίτο παράγοντα που μπαίνει στη σκηνή εδώ που λέγεται…Jeffrey Epstein….

Πιστεύουμε ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους λείπουν τόσα πολλά παιδιά στο Μάουι έχει να κάνει με αυτήν την εβραϊκή οικογένεια Pritzker (Πρίτσκερ), στην οποία ανήκει η κα Penny Pritzker, που κατέχει την Hyatt Regency Corporation.

ΓΙΑΤΙ, λοιπόν, λείπουν τόσα πολλά παιδιά στο Μάουι;;; Ίσως μπορεί να μας πει ένας κύριος με το όνομα…Tom Pritzker μπορεί να μας πεί…

Η αλυσίδα Hyatt Hotel ανήκει στην οικογένεια Pritzker που είναι φίλοι των Ομπάμα. ΔΕΙΤΕ τους Tom και Penny Pritzker μαζί με τον ΟΜΠΑΜΑ…ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!

Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;;;

Αλλά δεν σταματάμε εδώ!.. 

Στο εξής δημοσίευμα διαβάζουμε τα ακόλουθα συγκλονιστικά για τον Tom Pritzker, Εκτελεστικό Πρόεδρο της Hyatt Hotels Corporation. Το όνομά του βρέθηκε στο περιβόητο μαύριο βιβλίο του Jeffrey Epstein (Τζέφρι Επσταϊν) και στο ημερολόγιο πτήσεων του Jeffrey Epstein. Ήταν γνωστό ότι συνέτρωγε με τον Έπσταϊν.

Σύμφωνα με την κα Βιρτζίνια Τζιούφρε (Virginia Giuffre) που όλοι γνωρίζουμε ότι ήταν η σεξουαλική σκλάβα του πρίγκιπα Ανδρέα, παρείχε επίσης σεξουαλικές υπηρεσίες στον…Thomas pritzker όταν ήταν ανήλικη!!!

Στο 16:11 του παρακάτω βίντεο,  θα μάθετε για το μυστικό κρυμμένο τούνελ 300 πόδια κάτω από το…Maui της Hawaii!!! Αλλά για να δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το βίντεο αυτό για τα τούνελ, δείτε το ΔΕΥΤΕΡΟ βίντεο εδώ.

Νομίζω ότι είναι ολοφάνερον μέχρι τώρα ΠΟΥ το πάμε το θέμα….

Δείτε τώρα το βίντεο!…

Video credits: SNUBBED! “Nothing More Than $700 ” | Maui Fire Massacre

 • SNUBBED! “Nothing More Than $700 ”  |…  

Exploring Underground Tunnels in Hawaii | Waimano Trails in Pearl City, HI

 • Exploring Underground Tunnels in Hawa…  

Tunnels found 300′ below Maui, Hawaii  

 • Secret Hidden Tunnels found 300′ belo…  

Please follow Mark @GlobalAgenda on all my Social Media accounts.

PayPal Donations Email: [email protected]

Contact me via email: [email protected]

My Video Sharing Channel Links: 

A Dose of Canadian Truth

YouTube Channel

 / adoseofcanadiantruth  

Global Agenda on BitChute

https://www.bitchute.com/channel/f6yP…

Global Agenda on Rumble

https://rumble.com/c/GlobalAgenda

Global Agenda on Brighteon

https://www.brighteon.com/channels/gl…

Global Agenda on Odysee

https://odysee.com/@GlobalAgenda

My Social Media Links:

Global Agenda (@BD007Marky) on Twitter

https://twitter.com/BD007Marky

Global Agenda on Locals 

https://locals.com/member/GlobalAgenda

Global Agenda on Flote

https://flote.app/GlobalAgenda

Global Agenda on Gab

https://gab.com/GlobalAgenda

wildfires, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, Energy Weapons, Hawaii, Hawaii fires, Maui fires, Lahaina fire, fires, Agenda 21, Agenda 2023,

#wildfires, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #Hawaii, #Hawaiifires, #Mauifires, #Lahainafire, #fires, #Agenda21, #Agenda2023, pizzagate, pedogate, pedophilia, child trafficking 

Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, Energy Weapons, Hawaii, Hawaii fires, Maui fires, Lahaina fire, fires, Agenda 21, Agenda 2023,

#wildfires, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #Hawaii, #Hawaiifires, #Mauifires, #Lahainafire, #fires, #Agenda21, #Agenda2023,

Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός, Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη, Αλεξανδρούπολη, Φωτιές Στην Αλεξανδρούπολη, κυβέρνηση, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης

Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr