Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΦΡΙΚΗ – Οι Φωτιές στο Μάιου και τα όπλα λεϊζερ • Το μπλε χρώμα (με το οποίο έβαψαν οι ελιτ τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από τις φλόγες) και η συχνότητά του που είναι…666!!!

ΦΡΙΚΗ – Οι Φωτιές στο Μάιου και τα όπλα λεϊζερ • Το μπλε χρώμα (με το οποίο έβαψαν οι ελιτ τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από τις φλόγες) και η συχνότητά του που είναι…666!!!

by _
0 comment 400 views

Image Credit:
banned.video

Οι Φωτιές στο Μάιου και τα όπλα λεϊζερ • Το μπλε χρώμα (με το οποίο έβαψαν οι ελιτ τα σπίτια τους για να γλιτώσουν από τις φλόγες) και η συχνότητά του που είναι…6.66 (666)!!!


-Greg Reese | Banned.video

-September 1st 2023, 10:48 am

Ο Γκρεγκ Ρις παρουσιάζει αποδεικτικά στοιχεία για χρήση κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων εναντίον του κοινού σε αυτήν την αποκλειστική αναφορά!….

Maui Fires & Directed Energy Weapons – Special Report

Greg Reese

Greg Reese


Διαβάστε πρώτα το άρθρο μας με τίτλο Ολα τα μεγάλα ονόματα στο Μάουι είχαν βάψει τα σπίτια τους μπλε και γι’ αυτό δεν τα άγγιξαν τα όπλα λέιζερ γιατί αυτού του είδους όπλα αποφεύγουν το μπλε χρώμα!!! για να ξέρετε περί τίνος πρόκειται το θέμα… 

Ολα τα μεγάλα ονόματα στο Μάουι είχαν βάψει τα σπίτια τους μπλε και γι’ αυτό δεν τα άγγιξαν τα όπλα λέιζερ γιατί αυτού του είδους όπλα αποφεύγουν το μπλε χρώμα!!!


Οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια της Αυστραλίας και τώρα στη Χαβάη δεν μοιάζουν με τίποτα που έχουμε δει ποτέ πριν. Τις αποκαλούν δασικές πυρκαγιές, αλλά είναι ξεκάθαρα κάτι πολύ διαφορετικό. Αυτές οι πυρκαγιές καίνε τα σπίτια σε ένα αποτύπωμα τέφρας που μοιάζει με λευκή σκόνη, ενώ, συχνά, αφήνουν τα γύρω πράσινα δέντρα και θάμνους σχεδόν ανέγγιχτα.

Σε ακραίες περιπτώσεις, οι δασικές πυρκαγιές μπορεί να φτάσουν σε θερμοκρασίες έως και 1500 βαθμούς Φαρενάιτ και το σημείο τήξης του αλουμινίου είναι 1220 βαθμούς Φαρενάιτ. Έτσι είναι πιθανό μια ακραία δασική πυρκαγιά να λιώσει το αλουμίνιο. Αλλά υπάρχουν αυτοκίνητα με λακκούβες από λιωμένο αλουμίνιο που, σαφώς, δεν βρίσκονταν στην περιοχή της πυρκαγιάς. Και λιωμένο γυαλί, που έχει σημείο τήξης γύρω στους 2500 βαθμούς Φαρενάιτ. Πρόκειται για ανεξήγητες ανωμαλίες. Στις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια του 2018, αυτοκίνητα τυλίγονταν τυχαία στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο χωρίς πυρκαγιές στο περιβάλλον. Έχουμε δει αυτές τις ίδιες ανωμαλίες στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Τα αυτοκίνητα κάηκαν εντελώς χωρίς καμία εξήγηση.

Στο Μάουι, αυτές οι αφύσικες πυρκαγιές γλίτωσαν τα σπίτια των πλουσίων ενώ έκαιγαν τα γηγενή σπίτια της εργατικής τάξης. Με ακρίβεια, αυτές οι πυρκαγιές κατέστρεψαν την πιο ζηλευτή, υψηλής αξίας περιοχή του Μάουι.

Για δεκαετίες, τα Κατευθυνόμενα Ενεργειακά Όπλα έχουν ταξινομηθεί. Είναι όμως στο δημόσιο αρχείο εδώ και αρκετά χρόνια. Τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα, ή DEW (Directed Energy Weapons), έχουν την ικανότητα να καίνε σπίτια με αυτό το είδος ακρίβειας. Αλλά για να είναι τόσο ακριβή αυτά τα όπλα, θα έπρεπε να χαρτογραφηθεί η περιοχή. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, πράσινα λέιζερ εμφανίστηκαν πάνω από τη Χαβάη, τα οποία θα μπορούσαν καλύτερα να περιγραφούν ως μια γεωχωρική διάταξη για τη χαρτογράφηση του εδάφους.

Είδαμε ότι ανάμεσα στα αποτεφρωμένα ερείπια, υπάρχουν γαλάζια αντικείμενα που κατά κάποιο τρόπο έχουν επιζήσει από την καταστροφή. Μπλε αυτοκίνητα. Μπλε ομπρέλες. Μια μπλε βάρκα. Μπλε ζαρντινιέρες.

Τα βίντεο στο Διαδίκτυο γίνονται viral και δείχνουν πώς τα λέιζερ μπορούν εύκολα να καούν μέσα από ορισμένα χρωματιστά αντικείμενα, αλλά τα αντικείμενα που είναι χρωματισμένα με μπλε παραμένουν αλώβητα.



Τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα περιλαμβάνουν λέιζερ, κύματα χιλιοστών και μικροκύματα. Όλα βασίζονται σε συχνότητες φωτός. Και τα διαφορετικά μήκη κύματος φωτός επηρεάζουν διαφορετικά τα χρώματα. Για παράδειγμα, στην αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ, χρησιμοποιούνται διαφορετικά μήκη κύματος για την αφαίρεση διαφορετικών χρωμάτων. Και αυτό γιατί το χρώμα είναι μια ποιότητα φωτός και κάθε χρώμα έχει τη δική του συχνότητα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι η συχνότητα του μπλε χρώματος είναι…6,66…!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!…






SOURCE: https://www.infowars.com/posts/maui-fires-directed-energy-weapons-special-report/

Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, Energy Weapons, Hawaii, Hawaii fires, Maui fires, Lahaina fire, fires, Agenda 21, Agenda 2023,

#wildfires, #DirectedEnergyWeapons, #DEW, #EnergyWeapons #Hawaii, #Hawaiifires, #Mauifires, #Lahainafire, #fires, #Agenda21, #Agenda2023, Φωτιές, πυρκαγιές, Ελλάδα, ειδήσεις, Ρόδος, φωτιές στην Ελλάδα 2023, Αιολικά πάρκα, ΑΠΕ, ανεμογεννήτριες, Κέρκυρα , Ατζέντα 21, Νέα Τάξη Πραγμάτων , κυβέρνηση, φωτιά, Greece, Greece fires 2023, Greece wildfires, Ρόδος , Κύπρος, Λεμεσός, Χαβάη, Μάουι, φωτιές στο Μάουι, Φωτιες στη Χαβάη, Αλεξανδρούπολη, Φωτιές Στην Αλεξανδρούπολη, κυβέρνηση, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης

Όπλα Κατευθυνόμενης Ενέργειας, Directed Energy Weapons, DEW, Energy Weapons, ΕνεργειακάΌπλα

#Ελλάδα #φωτιές #πυρκαγιές #Ρόδος #φωτιά #φωτιέςΣτηνΕλλάδα2023

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr