Home Greek News Πολλαπλές ενδείξεις & αποδείξεις για ΝΟΘΕΙΑ στις Εκλογές στην ΕΛΛΑΔΑ. Μην κάνετε Εκλογές αλλά…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλιώς θα σας αποτελειώσει αυτή τη φορά ο Μητσοτάκης κι η συμμορία του!!!

Πολλαπλές ενδείξεις & αποδείξεις για ΝΟΘΕΙΑ στις Εκλογές στην ΕΛΛΑΔΑ. Μην κάνετε Εκλογές αλλά…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλιώς θα σας αποτελειώσει αυτή τη φορά ο Μητσοτάκης κι η συμμορία του!!!

by _
0 comment 352 views

Πολλαπλές ενδείξεις & αποδείξεις για ΝΟΘΕΙΑ στις Εκλογές στην ΕΛΛΑΔΑ. Μην κάνετε Εκλογές αλλά…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλιώς θα σας αποτελειώσει αυτή τη φορά ο Μητσοτάκης κι η συμμορία του!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 Ιουν. 2023 | 20:00 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε τα εξής άρθρα μας που θα επιβεβαιώσουν 100 τοις 100 πως δεν είναι μόνο οι Εκλογές που χειραγωγούνται στην Ελλάδα από τις σκοτεινές δυνάμεις που την κυβερνάνε, συναινέσει της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, …ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, αλλά και…ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!

ΑΡΑ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΛΑΙΝ ΥΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ…ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ,…ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ..!!!

Διαβάστε τα και δείτε μετά την σχετική εκπομπή που μόλις εκάναμε πάνω σε αυτό…

Μπάιντεν & Μητσοτάκης: ΙΔΟΥ οι ΚΛΕΦΤΕΣ των…ΕΚΛΟΓΩΝ των ΗΠΑ και της…ΕΛΛΑΔΟΣ!!! – Παίρνει ο Μητσοτάκης βοήθεια από τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, που έκλεψαν τις Εκλογές στις ΗΠΑ το ᾽20, για να ΚΛΕΨΕΙ τις ΕΚΛΟΓΕΣ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!…

 

Νοθεία στις Εκλογές με…ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ – Έλληνες της Ομογένειας της Γερμανίας: Δεν υπάρχει εδώ να ψηφίσεις το κόμμα Σπαρτιάτες και κάτι άλλα μικρά κόμματα!!!

 

Όταν ο Σημίτης…ΕΚΛΕΨΕ τις εκλογές από τον Καραμανλή – Η εγγύηση για καθαρές εκλογές χωρίς το «πρόβλημα SingularLogic» είναι προσωπική ευθύνη του Υπουργού Εσωτερικών, τονίζει το ΑΚΚΕΛ

 

ΠΟΙΕΣ «ΕΚΛΟΓΕΣ»;;; – Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ!!!

 

Σε μυστική επίσκεψη στην Ελλάδα εν μέσω…ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ο διευθυντής της CIA Μ. Μπερνς!!! Η CIA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ στις εκλογές της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;;;!!!

 

Έκθεση-σοκ της επιτροπής PEGA για τις υποκλοπές: Συνδέει το σκάνδαλο SPYWARE με το ενδεχόμενο να γίνει ΝΟΘΕΙΑ…στις ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

 

Εκλογές 2023: Επίσημα δεδομένα της ΕΛΣΤΑΤ: Νοθεία δια πλαστογραφίας…ΨΕΥΤΙΚΩΝ ψήφων – Ιδού οι 1.400.000…ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ψηφοφόροι!!!

 

Είμαστε 9.700.000 οι νόμιμοι Έλληνες και ψηφίζουμε 10.000.000!!! Νοθεία εκλογών με στοιχεία του ίδιου του κράτους…

 

ΔΙΚΑΣΤΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ), ΟΜΟΛΟΓΕΙ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ»

 

3 Πράκτορες “Φονιάδες” Σκηνοθετούν τις εν Ελλάδι Εκλογές! – Εβραϊκή Ομάδα «Χόρχε» Και Σκληρή Νοθεία!

 

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 21/05/2023 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 25/06/2023!!!

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκθέτει την ύπουλη σχέση Μητσοτάκη και Palantir (της CIA) που χειραγωγεί τις….ΕΚΛΟΓΕΣ σε άλλες χώρες!!! Μήπως και στην…ΕΛΛΑΔΑ;;;

 

PALANTIR: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΦΑΚΕΛΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ COVID ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ… ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ;;;

 

Φίλος της γνωστής φαμίλιας ο ιδιοκτήτης της Singular Logic που διεξάγει τις εκλογές!

 

Νοθεία στις Εκλογές 2023: 3 εβδομάδες πριν τις εκλογές, η Singular παρέδωσε στον Μητσοτάκη 3 στικάκια που θα εδιναν στον Κουλη την “σαρωτική νίκη” – Σε πολλά εκλογικά κέντρα, ήταν ΑΦΑΝΤΑ τα ψηφοδέλτια των μικρών κομμάτων…

 

ΙΔΟΥ η ειδική σχέση Α. Παπανδρέου και…ΡΟΚΦΕΛΕΡ που ήλεγχε την ελληνική κυβέρνηση ήδη από τη δεκ. του…᾽60!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

 

Συνεδριάζει ΕΚΤΑΚΤΩΣ και ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΩΣ αυτό το σ/κ η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ την ίδια ώρα που θα λαμβάνουν χώρα εκλογές…στην ΕΛΛΑΔΑ με καλεσμένους τους Μπουρλά, Κίσινγκερ, Ρότσιλντ και…Palantir, εταιρεία της CIA που είναι συνεργάτες του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!…

 

21 Μάιου 2023: Ημέρα των Εκλογών καθώς και…Κυριακή του ΤΥΦΛΟΥ σύμφωνα με το Ημερολόγιο της Εκκλησίας!!! ΤΥΧΑΙΟ;;;

 

Εκλογές 2023: Πήγαν όλοι να ψηφίσουν στις ψευτο-εκλογές ενώ η ίδια η «ελληνική» κυβέρνηση αποτελεί…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ του Λονδίνου!!!

 

Εκλογές 2023: ΙΔΟΥ το κέντρο των Ελληνικών Εκλογών: Η…ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! ΕΚΕΙ βρίσκεται ο διακομιστής (σέρβερ) του συστήματος υπολογιστών τους!!!

 

Δείτε τώρα την εκπομπή μας πάνω σε αυτό…

Ελλάδα, ειδήσεις, τα νέα , κάλπες, κάλπη, κόμματα, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκλογές, Εκλογές 2023

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr