Home Greek News Νοθεία στις Εκλογές με…ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ – Έλληνες της Ομογένειας της Γερμανίας: Δεν υπάρχει εδώ να ψηφίσεις το κόμμα Σπαρτιάτες και κάτι άλλα μικρά κόμματα!!!

Νοθεία στις Εκλογές με…ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ – Έλληνες της Ομογένειας της Γερμανίας: Δεν υπάρχει εδώ να ψηφίσεις το κόμμα Σπαρτιάτες και κάτι άλλα μικρά κόμματα!!!

by _
0 comment 218 views

Νοθεία στις Εκλογές με…ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ – Έλληνες της Ομογένειας της Γερμανίας: Δεν υπάρχει εδώ να ψηφίσεις το κόμμα Σπαρτιάτες και κάτι άλλα μικρά κόμματα!!!

Δεν υποστηρίζουμε τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ αλλά την «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ».

Σε όλη την ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ δεν υπάρχει να ψηφίσεις το κόμμα Σπαρτιάτες και κάτι άλλα μικρά κόμματα. Μας το έστειλαν από το Dortmund της Γερμανίας όταν ένας Έλληνας ομογενείς πήγε να ψηφίσει το κόμμα Σπαρτιάτες!

Ντροπή -Ντροπή και αίσχος στο παρακράτος της μαφίας που μας κυβερνά τόσα χρόνια. Έχουμε οκα τα στοιχεία στην διάθεση μας και είναι επώνυμη η καταγγελία!

Από άτομο του ίντερνετ το κείμενο παραπάνω.

Διαβάστε τώρα >> Πολλαπλές ενδείξεις & αποδείξεις για ΝΟΘΕΙΑ στις Εκλογές στην ΕΛΛΑΔΑ. Μην κάνετε Εκλογές αλλά…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλιώς θα σας αποτελειώσει αυτή τη φορά ο Μητσοτάκης κι η συμμορία του!!!

Πολλαπλές ενδείξεις & αποδείξεις για ΝΟΘΕΙΑ στις Εκλογές στην ΕΛΛΑΔΑ. Μην κάνετε Εκλογές αλλά…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αλλιώς θα σας αποτελειώσει αυτή τη φορά ο Μητσοτάκης κι η συμμορία του!!!

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr