Home Greek News Οι New York Times συνδέουν περιέργως το «χαμένο υποβρύχιο» με το «ναυάγιο» στην Πύλο ενώ ΞΕΡΟΥΝ ότι και τα δύο ήταν…ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

Οι New York Times συνδέουν περιέργως το «χαμένο υποβρύχιο» με το «ναυάγιο» στην Πύλο ενώ ΞΕΡΟΥΝ ότι και τα δύο ήταν…ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

by _
0 comment 180 views

Οι New York Times συνδέουν περιέργως το «χαμένο υποβρύχιο» με το «ναυάγιο» στην Πύλο ενώ ΞΕΡΟΥΝ ότι και τα δύο ήταν…ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

Σε χθεσινό άρθρο τους με τίτλο 5 θάνατοι στη θάλασσα συνάρπαξαν τον κόσμο. Για εκατοντάδες άλλους σήκωσαν μόνο τους ώμους οι άνθρωποι (5 Deaths at Sea Gripped the World. Hundreds of Others Got a Shrug) οι γνωστοί New York Times όπου διαβάζουμε τα εξής…

Πολλοί βλέπουν σκληρές πραγματικότητες σχετικά με την τάξη και την εθνικότητα στην προσοχή που δόθηκε στο υποβρύχιο Titan και στις μισογυνιστικές προσπάθειες να βοηθηθεί ένα πλοίο πριν βυθιστεί, σκοτώνοντας εκατοντάδες μετανάστες. Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες.

Σε ένα πλοίο, πέντε άνθρωποι πέθαναν σε μια πολύ ακριβή εκδρομή που υποτίθεται ότι θα τους επέστρεφε στη ζωή που γνώριζαν. Από την άλλη, ίσως 500 άνθρωποι πέθαναν λίγες μέρες νωρίτερα σε ένα άθλιο και επικίνδυνο ταξίδι, ξεφεύγοντας από τη φτώχεια και τη βία αναζητώντας νέες ζωές.

Δείτε ‘όλο το άρθρο εδώ >> https://www.nytimes.com/2023/06/23/world/europe/titan-sub-greek-migrant-boat.html

Αυτό όμως που «παρέλειψαν» να μας πούν οι New York Times είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως και τα δύο μεγάλα «γεγονότα» αυτά είναι…ΣΤΗΜΕΝΑ…ΨΕΥΤΙΚΑ 100 τοις 100 και τα παρακάτω άρθρα μας θα μας λύσουν την όποια απορία θα μπορούσατε να έχητε για αυτό.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, όταν η Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων στήνουν τέτοιους είδους ψευτο-επεισόδιο μεγάλης κλίμακος να τα δούν όλος ο κόσμος ώστε να…πέσουν όλοι από τα σύννεφα, τα κάνουν ανά δύο, όπου, το ένα συμπίπτει με το άλλο και χρησιμεύουν στο να αποσπάνε τη προσοχή του κοινό από κάτι…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΓΙΡΕΥΟΥΝ…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ!!!..

ΣΤΗΜΕΝΟ & ΨΕΥΤΙΚΟ 100% το δήθεν «χαμένο υποβρύχιο» – Πως τα έστησαν ΟΛΑ η εταιρεία Ocean Gate μαζί με τους…«ΣΙΜΠΣΟΝΣ»!!!

ΣΤΗΜΕΝΟ & ΨΕΥΤΙΚΟ 100% το δήθεν «χαμένο υποβρύχιο» – Πως τα έστησαν ΟΛΑ η εταιρεία Ocean Gate μαζί με τους…«ΣΙΜΠΣΟΝΣ»!!!

Το «ναυάγιο στην Πύλο» είναι ΨΕΥΤΙΚΟ!!! ΟΛΕΣ οι φώτο. & βίντεο είναι ΠΛΑΣΤΑ!!! Να μην γίνουν Εκλογές αλλά ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr