Home Greek News Το «ναυάγιο στην Πύλο» είναι ΨΕΥΤΙΚΟ!!! ΟΛΕΣ οι φώτο. & βίντεο είναι ΠΛΑΣΤΑ!!! Να μην γίνουν Εκλογές αλλά ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Το «ναυάγιο στην Πύλο» είναι ΨΕΥΤΙΚΟ!!! ΟΛΕΣ οι φώτο. & βίντεο είναι ΠΛΑΣΤΑ!!! Να μην γίνουν Εκλογές αλλά ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

by _
0 comment 369 views

Το «ναυάγιο στην Πύλο» είναι ΨΕΥΤΙΚΟ, ΣΤΗΜΕΝΟ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ και ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! Να μην γίνουν Εκλογές αλλά…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

ΟΛΕΣ οι φώτο. & βίντεο είναι ΠΛΑΣΤΑ!!!


Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Ναυάγιο στην Πύλο: Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φώτο. με το μπαταρισμένο πλοίο!!! Ούτε ένα βίντεο με ανθρώπους στη θάλασσα!!! Σας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ο απώτερος σκοπός;;;, σας είχαμε επισημάνει πως οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούν τα συστημικά ελληνικά ΜΜΕ και η ανθελληνική και προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη για το -ΔΗΘΕΝ!- «ναυάγιο στην Πύλο» είναι…ΠΛΑΣΤΕΣ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ, κτλ.

Διαβάστε ΟΛΟ το άρθρο εδώ.

Ναυάγιο στην Πύλο: Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φώτο. με το μπαταρισμένο πλοίο!!! Ούτε ένα βίντεο με ανθρώπους στη θάλασσα!!! Σας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ο απώτερος σκοπός;;;

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επ ‘αυτού είναι οι εξής φώτο. …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ τι είχε γράφει το σάιτ Defense-Point.gr για αυτό το θέμα περι των εισερχομένων παρανόμως εις την Ελλάδα λαθρομετανάστες και..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ!!!…. 


Η Μελόνι κλείνει τα σύνορα στους μετανάστες… έξω πλοία των ΜΚΟ

Η κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι ετοιμάζεται να απαγορεύσει την είσοδο στα ιταλικά χωρικά ύδατα σε δύο πλοία μη κυβερνητιικών οργανώσεων, τα πληρώματα των οποίων διέσωσαν και προτίθενται να μεταφέρουν στην ξηρά μετανάστες και πρόσφυγες, μετέδωσαν μέσα του τηλεοπτικού ομίλου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ειδικότερα ο νέος Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Πιαντεντόζι υπέγραψε απόφαση, στην οποία υπογραμμίζεται ότι τα πλοία Ocean Viking και Humanity1 «δεν ευθυγραμμίζονται με τους ιταλικούς και ευρωπαϊκούς κανόνες σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, τον έλεγχο των συνόρων και την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης».

Τα δυο πλοία διέσωσαν και μεταφέρουν περίπου 300 μετανάστες και πρόσφυγες. Στην απόφαση του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών (η οποία κοινοποιήθηκε στις πρεσβείες της Νορβηγίας και της Γερμανίας) αναφέρεται ότι η κυβέρνηση Μελόνι «εξετάζει την απαγόρευση εισόδου (των δύο πλοίων) στα ιταλικά χωρικά ύδατα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΛΙΝΚ >>> https://www.defence-point.gr/news/i-meloni-kleinei-ta-synora-stoys-metanastes-exo-ploia-ton-mko?fbclid=IwAR3Z9vpqVwy6EnCSrG8InroQHWO1GrDKJ2yP7xb_-c0BD8cg-d4E2SZXz9s


ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!!… 

 

Και σε άρθρο του Real.gr από το…2018 με τίτλο Ναυάγιο με νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Λιβύης είχε χρησιμοποιηθεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ…ΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΕΣ ΦΩΤΟ.!!!

https://www.real.gr/kosmos/arthro/nauagio_me_nekrous_metanastes_anoixta_tis_libyis-512683/

Όπως βλέπετε η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να διαπράττει ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ εις βάρος όλης της Ελλάδος και..ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΕΤΑΙ!!!

Διαβάστε τώρα όλα όσα’εχουμε βγάλει για το θέμα για περισσότερα στοιχεία γιατί είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ πως αυτό που «έγινε» ανοικτά της Πύλου…ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ και το έχει χρησιμοποιήσει ο Μητσοτάκης για να υπηρετεί τα βρωμερά σχέδια του Τζόρτζ Σόρος για να γεμίσει όλη η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη από…ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ που θέλουν να ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ…ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟ….ΙΣΛΑΜ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΠΡΟΒΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ…ΣΦΑΓΗ!!!…

Ναυάγιο στην Πύλο: Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φώτο. με το μπαταρισμένο πλοίο!!! Ούτε ένα βίντεο με ανθρώπους στη θάλασσα!!! Σας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ο απώτερος σκοπός;;;

Ιδού το Ναυάγιο-…ΦΑΝΤΑΣΜΑ: Περίεργος ισχυρισμός του Λιμενικού ότι…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ. Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

ΒΟΜΒΑ Al Jazeera: ΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΤΗ η φώτο. του πλοίου του «ναυαγίου» – Η κυβέρνηση ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ τους δημοσιογράφους να καλύψουν την «τραγωδία»!!!

Η Αλ Τζαζίρα ΕΚΘΕΤΕΙ τη κυβέρνηση Μητσοτάκη «Εικαζόμενο το ναυάγιο στην Πύλο.» Μιλάει ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ για αυτό!!!

«Ναυάγιο στην Πύλο»: Νέo βίντεο: ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»;;; Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…!!!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ «ΝΑΥAΓΙΟ» ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ: 1.054.837.875,94 ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 12/04/2022 ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

Ναυάγιο στην Πύλο: ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ;;; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ…ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΠΟΣΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ…

Ναυάγιο στην Πύλο: Βλέπετε ΠΕΝΘΟΣ στα πρόσωπά ΤΟΥΣ;;; Κάτι δεν πάει καλά. Και…ΠΟΥ είναι τα δήθεν ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ;;;

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr