Home Greek News Ναυάγιο στην Πύλο: Βλέπετε ΠΕΝΘΟΣ στα πρόσωπά ΤΟΥΣ;;; Κάτι δεν πάει καλά. Και…ΠΟΥ είναι τα δήθεν ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ;;;

Ναυάγιο στην Πύλο: Βλέπετε ΠΕΝΘΟΣ στα πρόσωπά ΤΟΥΣ;;; Κάτι δεν πάει καλά. Και…ΠΟΥ είναι τα δήθεν ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ;;;

by _
0 comment 282 views

Ναυάγιο στην Πύλο: Βλέπετε ΠΕΝΘΟΣ στα πρόσωπά ΤΟΥΣ;;; Κάτι δεν πάει καλά. Και…ΠΟΥ είναι τα δήθεν ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ;;;

ΜΗΠΩΣ είναι…ΣΤΗΜΕΝΗ η όλη -ΔΗΘΕΝ!– τραγωδία αυτή και, ΑΝ ΝΑΙ, τότε ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Βλέπετε ΠΈΝΘΟΣ στα πρόσωπα ΤΟΥΣ;;;..Κάτι δεν πάει καλά με την όλη -ΔΗΘΕΝ- τραγωδία αυτή…

Δηλαδή θέλουν να πιστέψουμε ότι μετά την μεγάλη τραγωδία με τα χαμόγελα και τα κινητά στο χέρι βιώνουν πένθος;;;..

 

 

ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ «ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ» ΠΑΙΔΙΑ», ΤΑ…ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;…

 

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ με τίτλο Ναυάγιο στην Πύλο: Θρήνος για τους νεκρούς – 9 συλλήψεις διακινητών, το πρωί οι διασωθέντες στη Μαλακάσα διαβάζουμε τα εξής…ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ:

Το πρωί της Παρασκευής στις 08:30 αναμένεται τελικά να ξεκινήσει η μεταφορά στη δομή της Μαλακάσας για τους διασωθέντες του ναυαγίου με τους 78 νεκρούς σε διεθνή ύδατα ανοιχτά της Πύλου.

Ανάμεσά τους είναι και κάποιοι ανήλικοι που θα μεταφερθούν αρχικά στη Μαλακάσα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ταυτοποίησης και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε δομές ανηλίκων.

Δηλαδή, ετοιμάζουν τώρα να στείλουν όλα αυτά τα -ΔΗΘΕΝ!– «ανήλικα» (δείτε πάλι τις παραπάνω φώτο) στις…ΔΟΜΕΣ τις…ΟΛΟ-ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ που έχει στα σκαριά η κυβέρνηση Μητσοτάκη εδώ και…ΚΑΙΡΟ. Εξ ου και η περσινή μας αποκάλυψη (που είχαμε βγάλει πριν από ακριβώς έναν χρόνο) με τίτλο 1.054.837.875,94 ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 12/04/2022 ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, όπου είχαμε βγάλει τα εξής αποκαλυπτικά για το Λαθρομεταναστευτικό…

___________________________________

1.054.837.875,94 ΕΔΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 12/04/2022 ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ 47 ΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΔΩΡΟ ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΗΡΑΝ!!! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΡΥΣΗ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ,ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΠΛ!!

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΟΛΑ!!!

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ!!

ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ!! Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!

Δείτε παρακάτω το λινκ…

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A1%CE%992546%CE%9C%CE%94%CE%A8%CE%9F-%CE%97%CE%A9%CE%9E?inline=true

_____________________________
Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα σχετικά με όλα αυτά, Μήπως…λέμε ΜΗΠΩΣ…όλα αυτά που βλέπουμε στις τηλεοράσεις είναι ΣΤΗΜΕΝΑ…ΨΕΥΤΙΚΑ…100 τους 100 ως απόρροια (και για την ενίσχυση της υποστήριξης) της πρόσφατης νέας συμφωνίας της ΕΕ για το μεταναστευτικό βάσει της οποίας ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι «ευνοεί την Ελλάδα»;;; Στο σάιτ iefimerida.gr σε άρθρο τους (στις 09.06.2023) με τίτλο Η νέα συμφωνία της ΕΕ για το μεταναστευτικό χαροποιεί την Ελλάδα -Τι λέει για τα σύνορα, ποιους απειλεί με κυρώσεις, διαβάζουμε τα εξής..

Η δεύτερη πρόταση εστιάζει στο μοίρασμα των αιτούντων άσυλο σε όλη την Ευρώπη, για να διασφαλιστεί ότι οι παραμεθόριες χώρες όπως η Ιταλία και η Ελλάδα δεν θα υπερφορτωθούν….

Σημειώνεται ότι, βάσει της συμφωνίας που επετεύχθη, για πρώτη φορά δημιουργείται ένας υποχρεωτικός μηχανισμός αλληλεγγύης, κάτι που παραδοσιακά ζητούσαν τα κράτη-μέλη της πρώτης υποδοχής, όπως η Ελλάδα.

Αλλά, παρ´όλ᾽αυτά, βλέπουμε την Ελλάδα μας να…ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ -και να ΚΟΡΟΪΕΥΕΤΑΙ– ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ!!! Και στο ίδιο άρθρο γίνεται πολύ λόγος για τα συμφέροντα της…ΙΤΑΛΙΑΣ όπου ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΑΛΛΑ…ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ…ΠΥΛΟΥ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η…ΕΛΛΑΔΑ Ο…ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΜΕΧΡΙ ΣΥΜΕΡΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΘΗΚΕ -ΤΑΧΑ ΜΟΥ!– ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ;;;

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. και παρά τα όσα αναφέρουμε παραπάνω…

Αλλά μήπως…ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ…. τελικά  «έγινε» αυτό του «έγινε» ανοικτά της Πύλου για να καταργήσουν το…ΝΤΙΜΠΕΪΤ μαζί με την…ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει στη Πατρίδα μας..,,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ;;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr