Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΤΗΜΕΝΟ & ΨΕΥΤΙΚΟ 100% το δήθεν «χαμένο υποβρύχιο» – Πως τα έστησαν ΟΛΑ η εταιρεία Ocean Gate μαζί με τους…«ΣΙΜΠΣΟΝΣ»!!!

ΣΤΗΜΕΝΟ & ΨΕΥΤΙΚΟ 100% το δήθεν «χαμένο υποβρύχιο» – Πως τα έστησαν ΟΛΑ η εταιρεία Ocean Gate μαζί με τους…«ΣΙΜΠΣΟΝΣ»!!!

by _
0 comment 103 views

ΣΤΗΜΕΝΟ & ΨΕΥΤΙΚΟ 100% το δήθεν «χαμένο υποβρύχιο» – Πως τα έστησαν ΟΛΑ η εταιρεία Ocean Gate μαζί με τους…«ΣΙΜΠΣΟΝΣ»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Ιουν. 2023 | 13:53 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το πρώτο μας αποκαλυπτικό άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα με τίτλο Simpsons: Είχαν προβλέψει και το χαμένο υποβρύχιο «Titan»; – Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Simpsons: Είχαν προβλέψει και το χαμένο υποβρύχιο «Titan»; – Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πάμε τώρα σε ένα βίντεο του καναλιού THEY LIVE TRUTH  με τίτλο The Missing Titan Submarine & The Simpsons Predictive Programming, το οποίο ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΡΟ αυτό το ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΟΥ, ΘΕΑΜΑ που γίνεται με το ΔΗΘΕΝ «χαμένο» υποβρύχιο.

Π.χ, Αναφέρεται στο βιβλίο με τίτλο «Το Ναυάγιον του Τιτάνος ή Ματαιότης» του Μόργκαν Ρόμπερτσον («The Wreck of the Titan or Futility» by Morgan Robertson). Το ναυάγιο του «Τιτανικού» βασίστηκε…ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ (Η βύθιση του «Τιτάν») που είχε εκδοθεί το…1898 ενώ η υποτιθέμενη βύθισις του Τιτανικού έλαβε χώρα -δήθεν– το… 1912.

Βρείτε τώρα τις διαφορές μεταξύ της μυθιστορικής εξιστορίσεως της βυθίσεως του «Τίτανα» και της υποτιθέμενης βυθίσεως του «Τιτανικού»…ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ… 

Δηλαδή, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ είναι…ΜΥΘΗΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ και το πρώτο προηγήθη του…ΔΕΥΤΕΡΟΥ. Και οι παραλληλισμοί μεταξύ των δύο μόνο «τυχαίοι»…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Μιλάμε εν προκειμένω για το γνωστόν προβλεπτικόν μέσον της Ελίτ που λέγεται…ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, PREDICTIVE PROGRAMMING.

Π.χ.,: 

Και στις δύο περιπτώσεις, υπήρχε ένα πλοίο που ήταν το μεγαλύτερο που ναυπηγήθηκε στον κόσμο…

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης και τον κατασκευαστή του, ήταν αβύθιστο….

Και τα δύο σκάφη και των δύο ορόφων βυθίστηκαν 400 μίλια ανικτά της Νέας Γης…

Και τα δύο σκάφη χτύπησαν ένα παγόβουνο στη δεξιά πλώρη…

Και τα δύο σκάφη βυθίστηκαν τον Απρίλιο…

Και οι δύο βυθίστηκαν τα μεσάνυχτα…

Και τα δύο σκάφη ήταν φτιαγμένα από χάλυβδα βρετανικής ιδιοκτησίας…

Και τα δύο είχαν μήκος περίπου 800 πόδια…

Και τα δύο σκάφη ξέμειναν από σωσίβιες λέμβους για να σωθούν οι επιβάτες…

Και στις δύο περιγραφές, περισσότεροι από τους μισούς επιβάτες πέθαναν…

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ???!!!…

Μέχρι τώρα, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε δημοσιεύσει εκατοντάδες άρθρα για τον προγνωστικό, προβλεπτικό και προφητικό προγραμματισμό που κάνουν συνέχεια τόσο τα ΜΜΕ όσο και το Χόλιγουντ. Και τι σημαίνει αυτό;; Σημαίνει ότι τα αυτά λειτουργούν περισσότερο ως…ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΑ ΩΣ «ΜΕΣΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ»!!! Και υπάρχει πλέον ένας επίσημος όρος που περιγράφει ακριβώς αυτό: PREDICTIVE PROGRAMMING, ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, όπου οι Ελίτ σου λένε τι μέλλει γεννέσθαι στον κόσμο στο μέλλον…ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ…!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Πάμε στην δεύτερη αποκάλυψη του THEY LIVE TRUTH…

Στο επόμενο βίντεό του για το ίδιο θέμα, αποκαλύπτει πως…

Ένα χρόνο πριν από το περιστατικό με το αγνοούμενο υποβρύχιο, ο σεναριογράφος των «Σίμπσονς» Μάικ Ριβς είχε κάνει το δικό του ταξίδι αναζητώντας τον Τιτανικό με την ίδια, ακριβώς εταιρεία,…Ocean Gate που εμπλέκεται στη σημερινή υπόθεση του χαμένου υποβρυχίου!!!  Στην συνέχεια, το εν λόγω επεισόδιο των «Simpsons» κυκλοφόρησε και περίπου ένα χρόνο …ΜΕΤΑ έχουμε τώρα αυτό το περιστατικό με το υποβρύχιο που χάθηκε στα ανοικτά των ακτών του Καναδά…!!!..

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!….

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, το εν λόγω επεισοδίου των «Σίμπσονς» είχε «προβλέψει» με απίστευτη ακρίβεια το ΣΗΜΕΡΙΝΟ περιστατικό με το χαμένο υποβρύχιο με πέντε επιβάτες μέσα, κτλ., περίπου…ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ..!!!

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟ-ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ…ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!

Δείτε το δεύτερο βίντεο!!!

Δείτε επίσης το πρώτο μας βίντεο πάνω σε αυτό… 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr