Home Greek News Σε μυστική επίσκεψη στην Ελλάδα εν μέσω…ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ο διευθυντής της CIA Μ. Μπερνς!!! Η CIA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ στις εκλογές της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Σε μυστική επίσκεψη στην Ελλάδα εν μέσω…ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ο διευθυντής της CIA Μ. Μπερνς!!! Η CIA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ στις εκλογές της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

by _
0 comment 264 views

Σε μυστική επίσκεψη στην Ελλάδα εν μέσω…ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ο διευθυντής της CIA Μ. Μπερνς!!! Η CIA ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ στις εκλογές της…Ελλάδος!!!

Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν σε “ανόθευτες“εν Ελλάδι εκλογές…

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ για όσους λένε ότι, ΟΝΤΩΣ, γίνεται ΝΟΘΕΙΑ στις Εκλογές και τώρα έρχεται η ίδια η..CIA να μας το επιβεβαιώσει αυτό διότι τη νοθεία τη κάνει…Η ΙΔΙΑ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Ιουν. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να δει το παρακάτω βίντεο μας όπου ο πρώην διευθυντής της CIA Τζέιμς Γούλσεϊ ΟΜΟΛΟΓΕΙ στο FOX News (πριν 5 χρόνια) ότι η CIA ανακατεύεται στις ΕΚΛΟΓΕΣ των ευρωπαϊκών χωρών από το 1940 ΜΕΧΙ ΣΗΜΕΡΑ, συμπεριλαμβανομένης της… ΕΛΛΑΔΑΣ!!! Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως ο νυν ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ της CIA, William J. Burns, βρίσκεται αυτήν την στιμγήν στην…ΕΛΛΑΔΑ που είναι εν μέσω… ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ εκεί;;!!!

HELLOOOOOOOOOO???!!!   ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ;;;!!!

Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο άρθρο >> Ο πρώην διοικητής της CIA ομολογεί ότι οι ΗΠΑ έκαναν παρέμβαση και στις ελληνικές εκλογές!

Ο πρώην διοικητής της CIA ομολογεί ότι οι ΗΠΑ έκαναν παρέμβαση και στις ελληνικές εκλογές!

Διαβάστε επίσης αυτά που έχουμε ήδη βγάλει για αυτό το θέμα τις τελευταίες εβδομάδες, όπως…

PALANTIR: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΦΑΚΕΛΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ COVID ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ… ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ;;;

PALANTIR: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΦΑΚΕΛΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ COVID ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ… ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκθέτει την ύπουλη σχέση Μητσοτάκη και Palantir (της CIA) που χειραγωγεί τις….ΕΚΛΟΓΕΣ σε άλλες χώρες!!! Μήπως και στην…ΕΛΛΑΔΑ;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκθέτει την ύπουλη σχέση Μητσοτάκη και Palantir (της CIA) που χειραγωγεί τις….ΕΚΛΟΓΕΣ σε άλλες χώρες!!! Μήπως και στην…ΕΛΛΑΔΑ;;;

Δείτε τώρα το σχετικό βιντεο!…



Διαβάζουμε τώρα τα εξής από το σάιτ greekreporter.com για την επίσκεψη Μπέρνς στην ΕΛΛΑΔΑ!!!….


Ο διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς επισκέφθηκε την Ελλάδα νωρίτερα την εβδομάδα όπου συνάντησε αξιωματικούς των μυστικών υπηρεσιών σε μια επίσκεψη που καλύπτεται από μυστικότητα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο κορυφαίος Αμερικανός κατάσκοπος ήταν στην Αθήνα την Τρίτη και έφυγε για αδιευκρίνιστη τοποθεσία την επόμενη μέρα.

Η άφιξη του Μπερνς στην Αθήνα ήταν η πρώτη επίσκεψη διευθυντή της CIA στην Ελλάδα εδώ και 11 χρόνια και αντανακλά, όπως είπαν ελληνικές πηγές πληροφοριών στην εφημερίδα Τα Νέα, «την πραγματική αναβάθμιση και ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας-ΗΠΑ, οι οποίες έχουν αναβαθμιστεί σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο”.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στην ελληνική εφημερίδα ότι για τις ΗΠΑ η Ελλάδα μετετράπη σε σημείο αναφοράς, ιδιαίτερα μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, δεν υπάρχουν πολλές δημοκρατίες στις οποίες μπορεί να βασιστεί η Ουάσιγκτον, πρόσθεσαν.

Ο σκηνοθέτης Μπερνς αποσύρθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της Υπηρεσίας Εξωτερικών των ΗΠΑ το 2014 προτού γίνει πρόεδρος του Ιδρύματος Κάρνεγκι για τη Διεθνή Ειρήνη.

Η επίσκεψη του Μπερνς στην Ελλάδα επιβεβαιώνει τον σημαντικό ρόλο της χώρας στο ΝΑΤΟ

Η Ελλάδα ανέλαβε επίσης έναν στρατηγικό ρόλο για το ΝΑΤΟ αφού μετετράπη εις κόμβον «εφοδιαστικής υποστηρίξεως» των δυνάμεων των ΗΠΑ και της Συμμαχίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Επιπλέον, οι ΗΠΑ επένδυσαν εκατομμύρια δολάρια για την επέκταση της στρατιωτικής τους παρουσίας στην Ελλάδα.

Τον Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια συνομιλιών στην Αθήνα για τον 4ο Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας – ΗΠΑ, οι ΗΠΑ υπογράμμισαν τη γεωστρατηγική σημασία του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, το οποίο έχει μετατραπεί σε ζωτικό υλικοτεχνικό κόμβο της αμυντικής στάσης του ΝΑΤΟ στην ανατολική πλευρά του και παρέχει κρίσιμη ενεργειακή ασφάλεια για την περιοχή.

Ένας αυξανόμενος αριθμός δυνάμεων των ΗΠΑ έχουν εισέλθει προσωρινά, ασκούνται ή διέρχονται μέσω της Ελλάδας, εργάζονται σε αλληλεγγύη με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις για την υποστήριξη της Συμμαχίας του ΝΑΤΟ.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν είχε εξάρει τον ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα σε ολόκληρη την περιοχή κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα τον Φεβρουάριο.

Ο Γραμματέας ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την περιφερειακή ηγεσία της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς υποστήριξής της για την Ουκρανία.

Διαβάστε τώρα >> ΜΗΠΩΣ η ΜΥΣΤIΚΗ επίσκεψη της CIA στην Ελλάδα θα συμπέσει με ένα…ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στο Αιγαίο γύρω στις επόμενες…ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

ΜΗΠΩΣ η ΜΥΣΤIΚΗ επίσκεψη της CIA στην Ελλάδα θα συμπέσει με ένα…ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στο Αιγαίο γύρω στις επόμενες…ΕΚΛΟΓΕΣ;;;


ΠΗΓΗ >>

https://greekreporter.com/2023/06/01/cia-director-william-burns-visits-greece/

———-

GreekNewsOnDemand.com: #Greece #GreeceElections #CIA #JamesWoolsey #FOXNews #LauraIngraham #Elections #Europe #Ελλάδα #Εκλογές #Εκλογές2023 #Palantir #SingularLogic

Greece , GreeceElections , CIA , JamesWoolsey , FOXNews, LauraIngraham, Elections, Europe, Ελλάδα, Εκλογές , Εκλογές 2023, Palantir, Singular Logic

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr