Home Greek News ΙΔΟΥ η ειδική σχέση Α. Παπανδρέου και…ΡΟΚΦΕΛΕΡ που ήλεγχε την ελληνική κυβέρνηση ήδη από τη δεκ. του…᾽60!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

ΙΔΟΥ η ειδική σχέση Α. Παπανδρέου και…ΡΟΚΦΕΛΕΡ που ήλεγχε την ελληνική κυβέρνηση ήδη από τη δεκ. του…᾽60!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

by _
0 comment 549 views

ΙΔΟΥ η ειδική σχέση Α. Παπανδρέου και…ΡΟΚΦΕΛΕΡ που ήλεγχε την ελληνική κυβέρνηση ήδη από τη δεκ. του…᾽60!!!

ΠΑΣΟΚ: ΙΔΟΥ το κόμμα των…ΡΟΚΦΕΛΕΡ που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ήδη από το ’60 ο Α.Παπανδρέου;;;!!!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ η μυστική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου με τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Μάιου 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπής στο βιβλίο του «Η Ελλάδα Ξανασταυρώνεται», δημοσίευσε ένα αντίγραφο ενος επίσημου εγγράφου που προήλθε -δήθεν– απο «το Γραφείο Στρατιωτικής Συνεργασίας των ΗΠΑ» (the US Office of Military Cooperation (OMC) και με στοιχεία ταυτότητας «Απόρρητο 7271 / NSA / 1158-AR / 29»….

Είχε βάλει την υπογραφή του πάνω σε αυτό το έγγραφο ο Ανδρέας Παπανδρέου με τις οδηγίες που θα του δοθούν από αυτούς που θα τον χρηματοδοτούν με απίστευτη γενναιοδωρία;;; Αυτό το έγγραφο είναι γνωστό από πολλούς Έλληνες στην Ελλάδα (το οποίο βρίσκεται εύκολα στο διαδίκτυο) και, σύμφωνα με μερικούς, έχει ήδη υποστεί τεχνική ανάλυση από μερικούς στην Ελλάδα αποδεικνύοντάς το ως ψεύτικο, προϊόν μοντάζ, κτλ.

ΩΣΤΟΣΟ, δεν σταματάμε εδώ, γιατί δεν είμαστε χωρίς αποδείξεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ για αυτό που ισχυριζόμαστε εδώ. ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν, ΟΝΤΩΣ, άνθρωπος των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ και το ξέρουν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ στην Ελλάδα είτε το παραδέχονται είτε όχι…

Εδώ βλέπουμε το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου στη σελίδα 89* αυτής της έκθεσης του Ιδρύματος Rockefeller (Ροκφέλερ) από το 1961 που αναφέρεται ως ο «Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών της Αθήνας», το οποίο είχε άμεσες σχέσεις με το…Ίδρυμα Ροκφέλερ.

Φυσικά, στη σελίδα 88* της ίδιας έκθεσης αυτής, βλέπουμε αυτό να επαληθεύεται. Δείτε το…

Δείτε τώρα τη μετάφραση της σελίδος 88 που τα λέει ΟΛΑ και που είναι…ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ:

Ένα τέτοιο ίδρυμα είναι το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, που ιδρύθηκε αρχικά (το 1947) για να εκπαιδεύει μηχανικούς και αρχιτέκτονες για την Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή και τώρα παρέχει προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση σε περίπου 1.000 φοιτητές, πολλοί από την Ασία και την Αφρική. Με μια επιχορήγηση $100.000, διαθέσιμη σε διάστημα 2 1/2 ετών, το Ινστιτούτο θα μελετήσει τη σύνθεση, τις αξίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες των ανθρώπων που ζουν στην κοινότητα των σούπερ μπλοκ.

Ένα άλλο ελληνικό ίδρυμα, το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών στην Αθήνα, θα βοηθάται με τη σειρά του από το τμήμα οικονομικών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια του Μπέρκλεϋ. Το κέντρο ιδρύθηκε το 1959 για να διεξάγει οικονομική έρευνα υψηλού επιπέδου για προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, να σχεδιάζει την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και να τροφοδοτεί μερικούς από τους οικονομολόγους, που έχει απεγνωσμένα ανάγκη η χώρα, στη διδασκαλία, τον τραπεζικό τομέα, τις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο μιας πενταετούς ιδρυτικής επιχορήγησης 200.000 δολαρίων, το τμήμα οικονομικών στο Μπέρκλεϋ θα στέλνει δύο από τα μέλη του προσωπικού του κάθε χρόνο να εργάζονται στο κέντρο και τα ελληνικά και αμερικανικά ιδρύματα θα ανταλλάσσουν μεταπτυχιακούς φοιτητές.

ΤΟΥΤΟ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ΟΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ότι οι ΡΟΚΦΕΛΕΡ, μέσω του τμήματος οικονομικών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια του Μπέρκλεϋ που συνεργαζόταν με το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών της Αθήνας, ΗΛΕΓΧΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ!!!

Και στη σελίδα 89, ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΚΕΙ;;; Ναι, του..ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, οποίος αναφέρεται ως Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών της Αθήνας…!!!

Ο σύνδεσμος εδώ μεταξύ του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών της Αθήνας με το Πανεπιστήμιο Berkley είναι εμφανής, αλλά ας σημειωθεί εδώ επίσης ότι το Berkley χρηματοδοτείται απο τους ίδιους τους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ. Εδώ βλέπουμε τη σύνδεση, τη σχέση μεταξύ Α. Παπανδρέου, Berkley και των Ροκφέλερ…!!!

Και…ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…θα είναι ΠΑΛΙ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ που θα χρηματοδοτήσουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ τον..ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για να ιδρύει Ο ΙΔΙΟΣ….ΤΟ ΠΑΛΙΟ-ΠΑΣΟΚ;;;!!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;;;

Παρακάτω εδώ έχουμε ένα απόσπασμα* από το βιβλίο “Andreas Papandreou: The Making of a Greek Democrat and Political Maverick” («Ανδρέας Παπανδρέου: Η δημιουργία ενός Έλληνα Δημοκράτη και Πολιτικού Αποστάτη Μάβερικ) το οποίο δείχνει μια υποσημείωση στο οποίο αναφέρεται ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου που έχει να κάνει με ένα επίσημο Υπόμνημα του Λευού Οίκου, σχετικά με τον ίδιο τον Παπανδρέου, που συντάχθηκε το 1961. Προσέξτε εδώ την αναφορά στον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Dean Rusk, ο οποίος, όταν ήταν Πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, έλαβε την έγκριση για τη χρηματοδότηση του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών στην Αθήνα του Α. Παπανδρέου!!!

Οι διασυνδέσεις μεταξύ του Ανδρέα Παπανδρέου και των Ροκφέλερ είναι τόσο καλά τεκμιριωμένες και είναι και καταγεγραμμένες στα επίσημα αρχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ….!!!

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ…

Στο άρθρο με τίτλο  Η εγγονή του Ντ. Ροκφέλερ, Αριάνα, ομολογεί για τη συνεχή εμπλοκή της οικογένειάς της στα ελληνικά θέματα! διαβάζουμε τα εξής…

________________________________

Σύμφωνα με το σάιτ GreekReporter.com (σε άρθρο τους με ημερομηνία 1 Νοεμ. του 2019) σχετικά με την επίσκεψη της εγγονής του Ντέιβιντ Ροκφέλερ στην Ελλάδα, Αριάνας Ροκφέλερ….

Η Αριάνα Ροκφέλερ, η εγγονή του φιλάνθρωπου David Rockefeller Sr. (Ντέιβιντ Ροκφέλερ), δήλωσε την Τετάρτη ότι το Ίδρυμα Ροκφέλερ θα συνεχίσει την κληρονομιά του για συνεχή συμμετοχή στα ελληνικά θέματα κατά τη συνάντησή της στην Αθήνα με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

 

 

Η κληρονόμος του Ροκφέλερ ανέφερε επίσης ότι η σχέση της οικογένειάς της με την Ελλάδα χρονολογείται εδώ και δεκαετίες. Ο παππούς της, ο John D. Rockefeller ο νεώτερος, εκτιμούσε και λάτρευε όλα τα αρχαία πράγματα, ειδικά την ιστορία της αρχαίας Αθήνας, του Περικλή και της δημιουργίας της Ακρόπολης.

Ο David Rockefeller διατήρησε, επίσης, την αγάπη της οικογένειάς του για την Ελλάδα και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό με την επίσκεψη του Αγίου Όρους.

Το 1929, το Ίδρυμα παρείχε το κεφάλαιο για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Μουσείου της Αρχαίας Αγοράς μαζί με υποτροφίες για την εκπαίδευση αρχαιολόγων. Επιπλέον, το Ίδρυμα Rockefeller χρηματοδοτούσε συνεχείς ανασκαφές στην Αγορά καθ΄ όλη τη δεκαετία του 1930.

 

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η Rockefeller εδώρισε εις τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού έναν τόμον των απομνημονεύματων του παππού της μαζί με ένα αντίγραφο αρχείου δωρεάς από το Ίδρυμα Rockefeller το 1949.

Αυτό το κληροδότημα έδωσε $ 150.000 στην Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών για να συνεχίσουν το έργο ανασκαφών τους την αρχαία Αγορά. Το πρωτότυπο έγγραφο βρίσκεται στα αρχεία του Ιδρύματος Rockefeller στη Νέα Υόρκη.

Η Ariana Ροκφέλερ υπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Το Ταμείο David Rockefeller (The David Rockefeller Fund), το οποίο ιδρύθηκε από τον παππού της, τον David Rockefeller, Sr.

***ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ***

________________________________

ΕΠΙΣΗΣ και στο ιστολόγιο ΟΜΑΔΑ ΟΡΦΕΑΣ διαβάζουμε για το εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ στη ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ που αφιερώθηκε στους…ΡΟΚΦΕΛΕΡ και που υπάρχει εκεί από το..1934!!!

________________________________

Το άγνωστο μνημείο προς τιμήν των Ροκφέλερ στη Νέα Μάκρη

την Αυγούστου 02, 2018

 Η  Νέα Μάκρη ιδρύθηκε το 1924, από τον Αντώνιο Τζιζή, όταν έφθασαν οι πρώτοι κάτοικοί της, πρόσφυγες από τα παράλια της Λυκίας της Μικράς Ασίας, από τις ιωνικές κωμοπόλεις Μάκρη και Λεβίσσι.

Οι πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στην θέση Ξυλοκέριζα Αττικής το 1923 στην περιοχή που είναι γνωστή σήμερα ως Αγία Μαρίνα, το πρώτο βήμα ήταν η απαλλοτρίωση της βαλτώδους περιοχής από τα οικόπεδα που ήταν μέχρι τότε ιδιοκτησία της Μονής Πεντέλης έργο της επαναστατικής κυβέρνησης Ν.Πλαστήρα. Τις πρώτες δεκαετίες ήταν καθαρά αγροτικός οικισμός ταχύτατα αναπτυσσόμενος, οι πρόσφυγες συνάντησαν πολλές δυσκολίες από την μορφολογία της περιοχής με τους βάλτους και τους πυκνούς θάμνους.

Το ξεχέρσωμα του δάσους ήταν εξαντλητικό για τους νοικοκυραίους επαγγελματίες και εμπόρους πρόσφυγες, που ίσως οι περισσότεροι, για πρώτη φορά έπιαναν τσάπα στα χέρια τους ενώ η ελονοσία θέριζε γέρους και παιδιά χωρίς γιατρό και περίθαλψη. Το 1934 αποφασίζεται να γίνουν αποξηραντικά έργα στην περιοχή από το ίδρυμα Ροκφέλερ προς όφελος των κατοίκων, ώστε να σταματήσουν οι αρρώστειες που προκαλούσε η ελώδης περιοχη. Προς τιμήν του ιδρύματος και της προσφοράς του στην περιοχή ανεγέρθη το συγκεριμένο μνημείο.

Μετά την περίοδο της Κατοχής ξεκίνησαν οι πρώτες σοβαρές προσπάθειες για την εκβιομηχάνιση του οικισμού με αύξηση της εμπορικής δραστηριότητας των επιχειρηματιών της Νέας Μάκρης και την κατασκευή πολλών τουβλοκάμινων.

πηγές:

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Νέα_Μάκρη

https://marathon.gr/νέα-μάκρη/

***ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ***

_____________________

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΩ ΓΙΑ…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!!…

Ο ίδιος ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ είχει δηλώσει την δεκ. του 1990 τα εξής επιβεβαιωτικά σχετικά με αυτήν την συνωμοσία που σας περιγράφουμε στο παρόν άρθρο…

«Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι (η οικογένεια Rockefeller) αποτελεί μέρος μιάς μυστικής κλίκας που εργάζονται κατά των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και για συνωμοσία με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια κυβέρνηση και οικονομική δομή — έναν κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτό είναι η κατηγορία, τότε κρίνομαι ένοχος, και είμαι περήφανος για αυτό.». – ο David Rockefeller στα απομνημονεύματά του, σελ. 405

ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ» ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΕΡΤΗΣ ΤΟΥ..ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ΆΡΑ, μη μας πει ΚΑΝΕΙΣ ότι αυτά που λέμε εδώ είναι «θεωρίες συνωμοσίας» όταν το 2019 πέρασε στα χέρια των ΡΟΚΦΕΛΕΡ η περιβόητη εταιρεία καταμετρήσεων ψήφων….SINGULAR LOGIC. Περισσότερα στο άρθρο Η Εταιρεία Singular Logic Που Καταμετρά Τις Ψήφους, κτλ., Στην Ελλάδα, Πέρασε Στα Χέρια Της Οικογένειας Ροκφέλερ!!!

Η Εταιρεία Singular Logic Που Καταμετρά Τις Ψήφους, κτλ., Στην Ελλάδα, Πέρασε Στα Χέρια Της Οικογένειας Ροκφέλερ!!!

Διαβάστε επίσης Τα 90+1 κακουργήματα της «εγκληματικής οργάνωσης» ΠΑΣΟΚ!

Τα 90+1 κακουργήματα της «εγκληματικής οργάνωσης» ΠΑΣΟΚ!

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ…!!!….

_______________________________________________________________________

Πηγές…

*The Rockefeller Foundation Report from 1961, pages 88-89 | Link: http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/3e6c5fe6-4571-4dae-bdc0-803148f498e9-1961.pdf

*Andreas Papandreou: The Making of a Greek Democrat and Political Maverick, by Stan Draenos, pg. 313 | I.B.Tauris, Jul 15, 2012 – Biography & Autobiography, λινκ: https://books.google.com/books?id=xw_4AgAAQBAJ&printsec=frontcover&dq=Andreas+Papandreou:+The+Making+of+a+Greek+Democrat+and+Political+Maverick,+by+Stan+Draenos&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwiNwu_I2JXSAhVB82MKHWYICCIQ6AEIGjAA#v=onepage&q=Andreas%20Papandreou%3A%20The%20Making%20of%20a%20Greek%20Democrat%20and%20Political%20Maverick%2C%20by%20Stan%20Draenos&f=false
_______________________________________________________________________

 

Center of Economic Research Athens, Ελλάδα, Εκλογές, ΠΑΣΟΚ, Εκλογές 2023, Γιώργος Παπανδλρεου, Νίκος Ανδρουλάκης, Ρικφέλερ, ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr