Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES MEGA ΣΟΚ – ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ στην λήψη των θανατηφόρων μπολιών από ψηφοφόρους των…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ!!! Τι λέει ο ΤΡΑΜΠ για όλα αυτά…

MEGA ΣΟΚ – ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ στην λήψη των θανατηφόρων μπολιών από ψηφοφόρους των…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ!!! Τι λέει ο ΤΡΑΜΠ για όλα αυτά…

by _
0 comment 288 views

MEGA ΣΟΚ – ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ στην λήψη των θανατηφόρων μπολιών από ψηφοφόρους των ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ καθώς ο ΙΔΙΟΣ ο ΤΡΑΜΠ συνεχίζει να ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ να τα κάνουν!!!

Ο Τράμπ ενέκρινε και τα θανατηφόρα μπόλια αλλά και τη…ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡΗ που σκότωσε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στα νοσοκομεία!!!

ΕΑΝ οι Παραλλαγές του COVID ήταν πραγματικές, τότε θα υπήρχε ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΣΤ για καθεμία από αυτές για προφανείς λόγους – αλλά δεν υπάρχει!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο γνωστός Δρ. Bryan Ardis (Μπράιν Άρδης) μόλις εμφανίστηκε στο « THE STEW PETERS SHOW» όπου συζήτησε με τον κ. Stew Peters τα εξής σημαντικά θέματα που εκθέτουν τόσο την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού όσο και τους ΚΥΡΙΟΥΣ προωθητές της, όπως ο ίδιος ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ…

  1. Τα ψευτο-τεστ των ψευτο-παραλλαγών του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧEI!!! ΆΡΑ, πως μπορούν αυτές οι ΔΗΘΕΝ μεταλλάξεις του Κόβιντ να ανιχνευθούν;;; Αλλά, παρ’όλο αυτά, τα τεστ για τον COVID-19 συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ!!! Μόνο αυτό αποδεικνύει την όλη ΑΠΑΤΗ αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας, της οποίας ο «ιος» -δηλαδή, ο ΚΩΛΟνοϊός– παραμένει ακόμη….ΑΦΑΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΠΟΤΕ και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ αφού…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!!! Και αφού δεν υπάρχει, τότε, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ» ΤΟΥ???

  2. Ήταν ο πρόεδρος Τράμπ που, σε συνεργασία με τον Δρ. Φάουτσι, ενέκρινε και τα θανατηφόρα μπόλια αλλά και τη ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡΗ που σκότωσε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στα νοσοκομεία!!! Το ψευτο-φάρμακο αυτό το έχουν χρησιμοποιήσει σχεδόν ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ που συμμετείχαν στην ψευτο-πανδημία, συμπεριλαμβανομένης της…ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

  3. Επίσης, συνεχίζει ο ΤΡΑΜΠ να κοροϊδεύει τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ενθαρρύνοντάς τους…ΝΑ ΤΟ ΤΙΞΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ κάνοντας τα θανατηφόρα ψευτο-μπόλια για τον ψευδο-COVID και αυτό φαίνεται από επίσημες μελέτες της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Πάμε τώρα στη συνέντευξη…

Δεν υπάρχει εγκεκριμένο τεστ του FDA για τη διαφοροποίηση μεταξύ του COVID-19 και των υποτιθέμενων παραλλαγών του! Να τι είχε δημοσιεύσει η FDA στη δική της ιστοσελίδα σχετικά με αυτό και, φυσικά, αφού αποκαλύφθηκε και επισημάνθηκε από τον Δρ Bryan Ardis και άλλους, το κατέβασαν!…

Ελέγχουν τα τεστ COVID-19 για το Omicron, το Delta και άλλες παραλλαγές;

Επί του παρόντος, τα τεστ COVID-19 έχουν σχεδιαστεί και εξουσιοδοτηθεί για να ελέγχουν ευρέως για τον ιό SARS-CoV-2 και όχι για συγκεκριμένες παραλλαγές, που μερικές φορές ονομάζονται ιικές μεταλλάξεις Sars-CoV-2 ή γενετικές μεταλλάξεις. Είναι σύνηθες φαινόμενο όλοι οι ιοί να αλλάζουν και να μεταλλάσσονται με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα διαφορετικά στελέχη ιών. Δεν υπάρχουν εγκεκριμένα τεστ COVID-19 που να αναφέρουν συγκεκριμένα την παρουσία του Omicron, του Delta ή άλλων παραλλαγών του SARS-CoV-2 σε δείγματα ασθενών.

Do COVID-19 tests check for the Omicron, Delta and other variants?

Currently, COVID-19 tests are designed and authorized to check broadly for the SARS-CoV-2 virus and not for specific variants, sometimes called Sars-CoV-2 viral mutations or genetic mutations. It is common for all viruses to change and mutate over time, resulting in different virus strains. There are no authorized COVID-19 tests that specifically report the presence of the Omicron, Delta or other variants of SARS-CoV-2 in patient samples.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της αρχικής ανάρτησης που, πράγματι, δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του FDA:

Με άλλα λόγια, εάν αυτές οι Παραλλαγές του COVID ήταν πραγματικές, τότε θα υπήρχε ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΕΣΤ για καθεμία από αυτές για προφανείς λόγους – αλλά δεν υπάρχει!!! Λοιπόν, αν οι παραλλαγές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, τότε αυτό σημαίνει ότι…Ο COVID ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ γιατί ΑΝ ήταν πραγματικό, τότε, ΑΠΟ ΠΟΥ -παρακαλώ πολύ!– θα προέκυπταν οι παραλλαγές του??? ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ???

Επίσης, ο Δρ. Ardis επισημαίνει ότι όταν η FDA εξετάζει τους θανάτους από τα εμβόλια για τον COVID, χρησιμοποιεί, κυρίως, τον κυβερνητικό ιστότοπο cms.gov και όχι το VAERS που πολλοί από εμάς έχουμε χρησιμοποιήσει και είναι χρήσιμο. Ωστόσο, είναι το CMS.gov που είναι πιο χρήσιμο και παρακολουθεί πιο αποτελεσματικά τους θανάτους από τα εμβόλια. Από τον Οκτώβριο του 2020, η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποιεί αυτόν τον ιστότοπο για την παρακολούθηση τραυματισμών και θανάτων από τα εμβόλια κατά του COVID!

Και, ουσιαστικά, αυτό σας αποκαλύπτουμε για το VAERS εδώ και 2 χρόνια περίπου! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο  ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι το VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της ζημιάς από τα εμβόλια κορωνοϊού!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι το VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της ζημιάς από τα εμβόλια κορωνοϊού!!!

Επίσης, οι ψηφοφόροι του Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζουν να λαμβάνουν το θανατηφόρο εμβόλιο κατά του Covid σε μεγάλους αριθμούς. Σε μια πρόσφατη έρευνα του νοσοκομείου Kaiser, σημειώθηκε αύξηση πάνω από 12% των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων στη λήψη των ενισχυτικών ενέσεων για τον Covid. Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να προωθεί αυτά τα επικίνδυνα εμβόλια και δεν μετανοεί γι’ αυτό. Εξακολουθεί να ενθαρρύνει τους δικούς του ψηφοφόρους να κάνουν ένα ψευτο-εμβόλιο που έχει ήδη σκοτώσει εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο!!!

Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας για περισσότερα επ ‘αυτού….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται ότι διέταξε στον Τραμπ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να ΜΗΝ ερευνήσει τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid…ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!

ΣΟΚ – Πήρε $1 εκατ. από τη δολοφονική PFIZER ο…ΤΡΑΜΠ ως αντάλλαγμα να μην μπει στη κυβέρνησή του ο..ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ που είναι εναντίον των εμβολίων!!!

ΣΟΚ από τον Τράμπ: «Κανείς δεν πέθανε από το εμβόλιο…Μόνο οι ανεμβολίαστοι αρρωσταίνουν και πάνε νοσοκομείο» – ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ τώρα ο Τράμπ τους δικούς του ψηφοφόρους που δεν κάνουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ !!!

Τράμπ προς υποστηριχτές: «ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ. Και εάν δεν «πιάνουν», θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε»…!!!

Ο Δρ Robert Malone λέει ότι δεν μπορεί να στηρίξει πλέον τον Τραμπ αν συνεχίσει να υπερασπίζεται τα εμβόλια κορωνοϊού

Ο Άλεξ Τζόουνς επικρίνει καυστικά τον Τραμπ για την υποστήριξη για τα εμβόλια για τον Covid-19: «Είτε αδαής είσαι είτε ο πιο κακός άνθρωπος που έζησε ποτέ»

«Ο Τραμπ είναι απατεώνας! Μας πρόδωσε!»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower

Ο στρατηγός Μάικλ Φλιν επιπλήττει τον Τραμπ για τη στάση του σχετικά με τα εμβόλια COVID!

Είπε ΑΠΑΤΗΛΑ ο Τράμπ ότι το μπόλι Moderna έχει «έγκριση» FDA! ΔΕΝ θα κάνει καμία ενισχυτική ένεση ενώ μας προτρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!

BOMBA για Νταβός: O Τραμπ αποκαλύπτει πως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβάμπ είναι πίσω από ΟΛΑ τα κακά του κόσμου!!!

Η ακόλουθη έρευνα, την οποία επισημαίνει ο Δρ Άρδης στην ίδια συνέντευξη με τον Stew Peters, αναφέρει:

Η μεγάλη πλειοψηφία των εμβολιασμένων Δημοκρατικών λέει ότι θα λάβουν αναμνηστική δόση. Τρεις στους 10 εμβολιασμένους Ρεπουμπλικάνους λένε ότι δεν θα λάβουν το αναμνηστικό τους εμβόλιο.

Τρεις στους 10 εμβολιασμένους Ρεπουμπλικάνους λένε ότι δεν θα λάβουν το αναμνηστικό τους εμβόλιο. Αυτό σημαίνει ότι το 70% των Ρεπουμπλικανών έκαναν ΗΔΗ την ενισχυτική τους δόση, θα την κάνουν ή μάλλον θα την κάνουν!!! Δείτε και πάλι το παραπάνω διάγραμμα!!!

Όλες αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται στον ιστότοπο του Kaiser, Kff.org.

KFF COVID-19 Vaccine Monitor Dashboard

 

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο από το 18:54 και μετά…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr