Home ΗΠΑ ΣΟΚ από τον Τράμπ: «Κανείς δεν πέθανε από το εμβόλιο…Μόνο οι ανεμβολίαστοι αρρωσταίνουν και πάνε νοσοκομείο» – ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ τώρα ο Τράμπ τους δικούς του ψηφοφόρους που δεν κάνουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ !!!

ΣΟΚ από τον Τράμπ: «Κανείς δεν πέθανε από το εμβόλιο…Μόνο οι ανεμβολίαστοι αρρωσταίνουν και πάνε νοσοκομείο» – ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ τώρα ο Τράμπ τους δικούς του ψηφοφόρους που δεν κάνουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ !!!

by _
0 comment 402 views

ΣΟΚ από τον Τράμπ: «Κανείς δεν πέθανε από το εμβόλιο…Μόνο οι ανεμβολίαστοι αρρωσταίνουν και πάνε νοσοκομείο» – ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ τώρα ο Τράμπ τους δικούς του ψηφοφόρους που δεν κάνουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ !!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 Δεκ. 2021 | 20:23 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Βρήκε καινούριους συμμάχους ο Τράμπ, ανάμεσα στις τάξεις των…ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ του περιβόητου…CNN, που κατηγορείτε συνέχεια για παιδεραστία και εμπορία παιδιών!!!…

Ο Τράμπ συνεχίζει να εφανερώνει τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ  και…ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη με την κα Candice Owens, ο Τράμπ συνέχισε να ΠΡΟΔΙΔΕΙ τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΡΟΡΟΥΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ πλέκοντας το εγκόμιο στο….ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ που έχει ήδη κοστήσει τη ζωή σε, ενδεχομένως, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

Η δημοσιογράφος του είπε…

«Ωστόσο, περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από τον Covid φέτος, επι Τζο Μπάιντεν, παρεμπιπτόντως, απ᾽ο,τι επι υμών και περισσότεροι άνθρωποι έκαναν φέτος το εμβόλιο, οπότε οι άνθρωποι απορούν για αυτό…

Ο Τράμπ την «έκοψε» μετά λέγοντας τα εξής….ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ, κάτι το οποίο θα έπρεπε να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ όλους όσοι τον έχουν υποστηρίξει μέχρι τώρα…

Το εμβόλιο “πιάνει”, αλλά μερικοί άνθρωποι δεν το κάνουν. Αυτοί που αρρωσταίνουν πολύ και πηγαίνουν στο νοσοκομείο είναι αυτοί που δεν κάνουν το εμβόλιο. Αλλά εξακολουθεί να είναι η επιλογή τους. Και αν κάνετε το εμβόλιο, είστε προστατευμένοι. Τα αποτελέσματα του εμβολίου είναι πολύ καλά. Εάν κολλήσετε [Covid] είναι μια πολύ ήπια μορφή. Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όταν κάνουν το εμβόλιο.

Ο Τράμπ, λοιπόν, λέει…ΨΕΜΑΤΑ έξω από τα δόντια του, διότι, μέχρι τώρα, το ίδιο το CDC (μέσω VAERS) έχει παραδεχτεί πως έχουν πεθάνει περίπου 20.000 άνθρωποι, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ, αλλά σύμφωνα με πολλούς καταγγέλλοντες που εργάζονται στον τομέα της υγείας, αυτά τα νούμερα αντικατοπτρίζουν ΜΟΝΟ το…1 τοις 100 των συνολικών θανάτων!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο του ProNews.gr με τίτλο Πανεπιστήμιο Κολούμπια: «400.000 οι θάνατοι στις ΗΠΑ μετά το εμβόλιο για τον Covid-19»!.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα ο Τράμπ έχει βρεί συμμάχους στο περιβόητο, ΑΡΙΣΤΕΡΟ κανάλι…CNN, που ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ που αποφάσισε τελικά ο Τράμπ να βάλει τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ στη θέση τους, ιδιαίτερα αυτούς που παραμένουν…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ. Όλα αυτά θα τα βρείτε στο παρακάτω κλιπ.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και….ΦΡΙΞΤΕ!!!…

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα ….

«Ο Τραμπ είναι απατεώνας! Μας πρόδωσε!»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower

 

Είπε ΑΠΑΤΗΛΑ ο Τράμπ ότι το μπόλι Moderna έχει «έγκριση» FDA! ΔΕΝ θα κάνει καμία ενισχυτική ένεση ενώ μας προτρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr