Home ΗΠΑ Ο Δρ Robert Malone λέει ότι δεν μπορεί να στηρίξει πλέον τον Τραμπ αν συνεχίσει να υπερασπίζεται τα εμβόλια κορωνοϊού

Ο Δρ Robert Malone λέει ότι δεν μπορεί να στηρίξει πλέον τον Τραμπ αν συνεχίσει να υπερασπίζεται τα εμβόλια κορωνοϊού

by _
0 comment 307 views

Ο Δρ Robert Malone λέει ότι δεν μπορεί να στηρίξει πλέον τον Τραμπ αν συνεχίσει να υπερασπίζεται τα εμβόλια κορωνοϊού

24 Ιανουαρίου 2023 Νιάμ Χάρις

Ο Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, ο εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA που χρησιμοποιείται στα εμβόλια του Covid, λέει ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ όσο συνεχίζει να υπερασπίζεται τα πειραματικά «εμβόλια».

Ο Δρ Μαλόουν είπε ότι ο Τραμπ αγνοεί την επιστήμη και αρνείται να αναγνωρίσει ότι ξεγελάστηκε υποστηρίζοντας το επικίνδυνο τρύπημα.

Αναφέρει το InfoWars: Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Real America’s Voice την περασμένη εβδομάδα, ο Τραμπ ρωτήθηκε αν θα αναγνώριζε ότι τα εμβόλια με mRNA COVID δεν είναι τόσο ασφαλή ή αποτελεσματικά όσο είπε στο κοινό το ιατρικό κατεστημένο.

Αλλά ο Τραμπ διπλασίασε, λέγοντας: «Μπορούσα να εγκρίνω κάτι που, ξέρετε, έχει αποδειχθεί ότι έχει σώσει πολλές ζωές. Κάποιοι λένε ότι έσωσα 100 εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο».

«Πρέπει να καταλάβετε, υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά», συνέχισε ο πρόεδρος. «Ορισμένες αναφορές [λέγουν] ότι είναι το σπουδαιότερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ και σώσαμε δεκάδες εκατομμύρια ζωές. Στη συνέχεια, θα διαβάσετε άλλες αναφορές [που] λένε ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα με το εμβόλιο … αλλά σχετικά μικρά νούμερα.

«Όμως, ξέρετε, έχετε πολλές αναφορές που λένε ότι τα εμβόλια έχουν σώσει δεκάδες εκατομμύρια ζωές», επανέλαβε ο Τραμπ. «Ότι χωρίς τα εμβόλια θα είχατε κάτι… όπου ίσως να είχαν πέθαναν 100 εκατομμύρια άνθρωποι».

Ο Μαλόουν δεν εντυπωσιάστηκε με την εξήγηση του Τραμπ, υποστηρίζοντας μια δήλωση ότι «αυτό δεν θα τον εκλέξει. Δεν είμαι μέσα (δηλαδή, δεν τον στηρίζω πια).”

Ο Μαλόουν συνέχισε λέγοντας ότι έφτιαξε ένα τμήμα ταινίας για τον Τραμπ που εξήγησε τους κινδύνους του εμβόλου του mRNA, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο.

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε τώρα τα εξής άρθρα μας που έχουμε βγάλει για την ΕΠΙΜΟΝΗ και ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ που συνεχίζει δείχνει προς τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ….Ο ΤΡΑΜΠ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ο Μπιλ Γκέιτς υπερηφανεύεται ότι διέταξε στον Τραμπ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να ΜΗΝ ερευνήσει τις ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ επιπτώσεις των εμβολίων κατά του Covid…ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ!!!

Μαντέψτε ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΟΝΟΜΑ είναι κι αυτό…ΠΑΙΔΙ του Κ. Σβάμπ – Όταν ο Τράμπ πήγε ΝΤΑΒΟΣ δύο μήνες πριν ξεκινήσει η «πανδημία». Παρών εκεί κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!!

________________________

ΠΗΓΗ >>

Dr. Robert Malone Says He Can’t Support Trump If He Continues To Defend Covid Jabs

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr