Home ΗΠΑ «Ο Τραμπ είναι απατεώνας! Μας πρόδωσε!»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower

«Ο Τραμπ είναι απατεώνας! Μας πρόδωσε!»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower

by _
0 comment 282 views
«Ο Τραμπ είναι απατεώνας! Μας πρόδωσε!»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower
«Ο Τραμπ είναι απατεώνας! Μας πρόδωσε!»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower

«Ο Τραμπ είναι απατεώνας»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower

Προσπάθησαν να μπουν και να δειπνήσουν χωρίς πιστοποιητικά – Τους απώθησαν αστυνομικές δυνάμεις της Νέας Υόρκης – Τον προειδοποιούν να μην τολμήσει να κατέβει ξανά σε εκλογές!…


Δεν έχουν τέλος οι αποδοκιμασίες των πρώην οπαδών του για τον Ντόναλτ Τρμαπ. Από την ημέρα που εμβολιάστηκε με την τρίτη ενισχυτική δόση.

Αυτή την φορά οι εξαγριωμένοι οπαδοί του συγκεντρώθηκαν έξω από το Trump Grill το ρεστοράν του Trump Tower στη Νέα Υόρκη για να το γιουχάρουν μαζί με άλλους που πήγαν στο εστιατόριο για να δειπνήσουν, αλλά τους απαγορεύτηκε η είσοδος καθώς δεν ήταν εμβολιασμένοι.

«Μπορείτε να κάνετε εκατό κρατήσεις και τελικά να μην μπορέσετε να φάτε για λόγους ασφαλείας ή πολυκοσμίας. Δεν αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα για όσους έχουν κάνει κράτηση, ότι θα εξυπηρετηθούν κιόλας». «Ο νόμος λέει πως μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορείτε να μπείτε σε κλειστό χώρο. Το Σύνταγμα δεν έχει καμία σχέση».

Δείτε το βίντεο με τους οπαδούς του Τραμπ και την Αστυνομία της Νέας Υόρκης….

Στην Νέα Υόρκη είναι υποχρεωτικό για άτομα πάνω από 5 ετών να δείξουν αποδεικτικό εμβολιασμού για να μπορέσουν να δειπνήσουν, να πιουν καφέ, ποτό ή να ψυχαγωγηθούν σε κλειστό χώρο.

«Ο Τραμπ είναι ένας απατεώνας» φώναζαν εν χορώ, «μας πρόδωσε» και “μην τολμήσει να ξανακατέβει υποψήφιος”. Κανένας από τους συγκεντρωμένους δεν φορούσε μάσκα, ούτε κρατούσαν αποστάσεις ασφαλείας.

Η Αστυνομία προσπαθούσε να τους ηρεμήσει. Αλλά οι -πρώην- οπαδοί του Τραμπ διαμαρτύρονταν πως καταπατούνται συνταγματικά τους δικαιώματα. Μάταια ο Αστυνομικός τους έλεγε πως η κράτηση σε εστιατόριο δεν αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα.



trump_f3
trump_f5

Την πρώτη ψυχρολουσία την είχε λουστεί ο Ντόναλντ Τραμπα στο Ντάλας, το οποίο αποτελούσε και τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του με τίτλο The History Tour. Εκείνη την ημέρα ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών εμφανίστηκε μπροστά σε υποστηρικτές του σε ένα σόου με ζωντανή συνέντευξη με τον πρώην νιουσκάστερ του συντηρητικού καναλιού Fox News, Μπιλ Ο’ Ράιλι.

trump_f2
trump_f4



Εκεί ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε πως είχε λάβει και την τρίτη, ενισχυτική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊου. Όμως, αυτό δεν άρεσε καθόλου στον σκληρό πυρήνα των υποστηρικτών του οι οποίοι και ξέσπασαν σε γενικευμένες αποδοκιμασιες από το κοινό στο «American Airlines Center».

«Μη! Μη! Μη! Μη! Μη!», φώναξε στο κοινό ο κ. Τραμπ προσπαθώντας να το κάνει να σωπάσει κουνόντας το δεξί χέρι του αλλά τα ου πολλαπλασιάζονταν αντί να μειώνονται.


Διαβάστε τώρα >> ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Τραμπ: «Παίζεις το παιχνίδι των Δημοκρατικών αν έχεις αμφιβολίες για το εμβόλιο»

Διαβάστε ακόμη >> Ο Τραμπ αποδοκιμάστηκε επειδή είπε ότι δεν θα ερευνούσε τον μεγάλο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ Χάντερ Μπάιντεν, γιο του Τζο Μπάιντεν: «Δεν θέλω να κάνω κακό σε μια οικογένεια»

——————-

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/world/article/1195081/o-trab-einai-apateonas-anemvoliastoi-opadoi-tou-proin-proedrou-diadilonoun-exo-apo-to-trump-tower/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr