Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι το VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της ζημιάς από τα εμβόλια κορωνοϊού!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι το VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της ζημιάς από τα εμβόλια κορωνοϊού!!!

Ακόμα κι αν οι αριθμοί ήταν μόνο το ένα τέταρτο ή το ένα πέμπτο του τι είναι πραγματικά, θα αποτελούσε ακόμη κρατική γενοκτονία σε επική κλίμακα.

by _
0 comment 1.5K views
ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι το VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της ζημιάς από τα εμβόλια κορωνοϊού!!!
ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι το VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της ζημιάς από τα εμβόλια κορωνοϊού!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του….GreekNewsOnDemand.com:

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι το VAERS (Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της ζημιάς από τα εμβόλια κορωνοϊού!!!

Ακόμα κι αν οι αριθμοί ήταν μόνο το ένα τέταρτο ή το ένα πέμπτο του τι είναι πραγματικά, θα αποτελούσε ακόμη…κρατική γενοκτονία σε επική κλίμακα...!!!

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουμε ήδη αποκαλύψει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως, σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Harvard, ΜΟΝΟ το 1 τοις 100 των ανεπιθύμητων παρενεργειών και θανάτων από τα εμβόλια διαφόρων ειδών αναφέρονται στο VAERS!  Αλλά έρχεται τώρα ένα νέο σύνολον δεδομένων που επιβεβαιώνει αυτό και με το…ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι το VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System, Σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου) είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της ζημιάς από το εμβόλιο…

Γνωρίζουμε από την πρώτη μέρα της εκστρατείας εμβολιασμού ότι το VAERS αποκαλύπτει ένα άνευ προηγουμένου βάθος, εύρος και εύρος βλάβης από το εμβόλιο. Ακολουθούν οι τρέχουσες μέγιστες τιμές, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης μη Αμερικανούς, και αυτό χάρη στο σύστημα Open VAERS (ένας οργανισμός παρακολούθησης):

Από την πρώτη μέρα, αυτό το εμβόλιο ξεπέρασε τα τυπικά επίπεδα συναγερμού των συστημάτων φαρμακοεπαγρύπνησης που κανονικά θα προκαλούσαν αυτόματη ανάκληση της έγκρισης του προϊόντος. Αντίθετα, συνέχισε να χρηματοδοτείται, να ενθαρρύνεται και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και να επιβάλλεται.

Γνωρίζαμε επίσης ότι αυτοί οι συγκλονιστικοί αριθμοί τραυματισμών δεν είχαν αναφερθεί, αλλά δεν μπορούσαμε να πούμε ακριβώς πόσο υψηλό ήταν. Λοιπόν, χάρη στα δεδομένα V-SAFE του CDC που εγκρίθηκαν από τα δικαστήρια, μπορούμε να αποδείξουμε ότι το VAERS πιθανώς υποεκπροσωπείται κατά 26 φορές.

Χάρη στην επιμελή εργασία του δικηγόρου Aaron Siri εκ μέρους του Informed Consent Action Network, γνωρίζουμε τώρα ότι το CDC έχει παρακολουθήσει τη βλάβη του εμβολίου σε όλο το πρόγραμμα V-SAFE, στο οποίο περισσότεροι από 10 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν συμφωνήσει να παρακολουθούν οι…ΙΔΙΟΙ τις ανεπιθύμητες ενέργειες και να τις αναφέρουν στο CDC μέσω μιας εφαρμογής τηλεφώνου.

Μεταξύ αυτών των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων, υπήρξαν περισσότερες από 70 εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες και σχεδόν το 8% από τα 10 εκατομμύρια χρειάστηκε να επισκεφτεί γιατρό, συχνά πολλές φορές, για τη θεραπεία του τραυματισμού ή της πάθησης. Περίπου το ένα τέταρτο όλων των ανθρώπων έπρεπε να λείπουν από τη δουλειά την επόμενη μέρα.

Και 4,2 εκατομμύρια από τα 70 εκατομμύρια καταγγελίες χαρακτηρίστηκαν ως σοβαρές. Αυτά είναι σκληρά δεδομένα που είχε το CDC για πάνω από ενάμιση χρόνο και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.



Τώρα οι άνθρωποι στο Open VAERS ανακάλυψαν έναν τρόπο να ρωτήσουν πόσα από τα άτομα με αρχεία V-SAFE έχουν ολοκληρώσει μια αναφορά VAERS. Να τι βρήκαν:

Το πεδίο SPLTTYPE στο VAERS μας επιτρέπει να δούμε ποιες αναφορές προέρχονται από το V-Safe. Δεν υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης σε αυτό το πεδίο στο Wonder, αλλά υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης στον ιστότοπο OpenVAERS . Και έχουμε μια νέα σελίδα που αναλύει τα συμπτώματα και τα συμβάντα του V-Safe .

Εφόσον 782.913 συμμετέχοντες στο V-Safe χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα, 782.913 συμμετέχοντες στο V-Safe θα έπρεπε να έχουν λάβει μια κλήση που τους ζητούσε να συμπληρώσουν μια αναφορά VAERS και θα πρέπει να υπάρχουν 782.913 αναφορές στο VAERS που ξεκινούν με “vsafe”.

Αλλά αυτό δεν συνέβη. Αντίθετα, υπάρχουν μόνο 30 492 μηνύματα V-Safe στο VAERS.

30.492 (πραγματικές αναφορές VAERS από το v-Safe) / 782.913 (τραυματισμένα άτομα που έχουν λάβει οδηγίες να αναφέρουν) = 3,89% του αριθμού που θα έπρεπε να είναι εκεί. Ή, για να το θέσω αλλιώς, ένα URF 26x. Και αυτό είναι παιδιά. Αυτή είναι η υπομέτρηση.

Η δρ Τζέσικα Ρόουζ έχει περισσότερες λεπτομέρειες στην υποστοίβα της.



Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι ένα URF 26 για τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς που απαιτούσαν ιατρική φροντίδα. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η ελλιπής αναφορά είναι ακόμη μεγαλύτερη για μικροτραυματισμούς. Ωστόσο, πρόκειται για άτομα που έχουν αναφέρει τραυματισμό στην εφαρμογή CDC, αλλά δεν έχουν υποβάλει ακόμη αναφορά VAERS. Αυτό μας δίνει έναν σταθερό αριθμητή και παρονομαστή απευθείας από το CDC σε ένα μεγάλο δείγμα που δείχνει ότι, κατά μέσο όρο, μόνο 1 στα 26 θύματα εμβολίων συμπλήρωσε μια αναφορά VAERS. Ας δούμε τώρα μερικές από τις πιο σημαντικές αναφορές VAERS μόνο για τις ΗΠΑ:

Πολλαπλασιάζοντας αυτούς τους αριθμούς με το 26 για να λάβουμε μια χονδρική εκτίμηση της πιθανής καθολικής φύσης της βλάβης από τα εμβόλια στις ΗΠΑ δίνει το μέγεθος των πραγματικών θανάτων και τραυματισμών:

392.496 θάνατοι!
1,852 εκατομμύρια νοσηλείες
2,751 εκατομμύρια επείγουσες επισκέψεις γιατρούς
4,55 εκατομμύρια επισκέψεις γιατρών
61.750 περιπτώσεις αναφυλαξίας
154.336 Παράλυσεις Μπελ
47.164 αποβολές
161.226 καρδιακές προσβολές
237.848 Μυοκαρδίτιδα/περικαρδίτιδα
205.062 περιπτώσεις έρπητα ζωστήρα
349.674 απειλητικοί για τη ζωή τραυματισμοί

Αν και αυτοί οι αριθμοί δεν είναι ακριβείς και απλώς αντικατοπτρίζουν την προέκταση ενός URF κορυφαίας γραμμής, το οποίο είναι απίθανο να είναι το ίδιο για όλες τις διαταραχές, είναι το μέσο URF από το αποκλειστικό πρόγραμμα φαρμακοεπαγρύπνησης του CDC.

Ακόμα κι αν οι αριθμοί ήταν μόνο το ένα τέταρτο ή το ένα πέμπτο αυτών των κορυφών, θα αποτελούσε κρατική γενοκτονία σε επική κλίμακα.

Τώρα, το URF για τους θανάτους μπορεί να είναι χαμηλότερο από ό,τι για τους τραυματισμούς (το V-SAFE δεν εντόπισε τους θανάτους), αλλά η Ethical Skeptic έχει υπολογίσει σχεδόν ακριβώς 400.000 ανεξήγητους θανάτους με βάση τα δεδομένα θνησιμότητας του CDC.

Επίσης, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταγράψει 23.287 υπερβολικούς θανάτους εκτός COVID τους τελευταίους επτά μήνες, οι οποίοι, με παρέκταση στον πληθυσμό των ΗΠΑ, θα μεταφραστούν σε σχεδόν 115.000 υπερβολικούς θανάτους στις ΗΠΑ.

Δεν είναι λοιπόν παράλογο το γεγονός ότι ο αριθμός των θανάτων θα μπορούσε να είναι τουλάχιστον τρεις φορές μεγαλύτερος τους τελευταίους 22 μήνες, ειδικά τον τελευταίο χρόνο που έχουν γίνει περισσότεροι εμβολιασμοί.

Αυτό θα υποδηλώνει επίσης έναν αριθμό νεκρών άνω των 300.000. Αλλά ακόμα κι αν το URF είναι μόνο 10 φορές περισσότερο, αυτό θα πρέπει να σοκάρει τη συνείδησή μας και να αναδείξει αμέσως το TrialsAndExecution.com .



Αυτοί οι αριθμοί συμφωνούν επίσης καλά με άλλα δεδομένα από όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, μια συγχρονική αναδρομική μελέτη σε περίπου 1.000 νέους ηλικίας 12 έως 18 ετών που έλαβαν εμβολιασμούς για τον COVID στη Σαουδική Αραβία διαπίστωσε ότι το 1,265% των συμμετεχόντων στη μελέτη νοσηλεύονταν, γεγονός που αντιστοιχεί στον πληθυσμό των ΗΠΑ των 2,82 εκατομμυρίων ανθρώπων (ως ποσοστό όσων έλαβαν τους εμβολιασμούς στο εσωτερικό).

Αυτό θα ταίριαζε με την προέκταση παραπάνω, ανάλογα με το πού χαράσσετε τη γραμμή μεταξύ της επείγουσας περίθαλψης και των νοσηλειών.

Έχω ήδη υποστηρίξει, με βάση τα ασφαλιστικά δεδομένα από τη Γερμανία, ότι εάν το ίδιο ποσοστό ζητούσε ιατρική βοήθεια για έναν τραυματισμό στις ΗΠΑ, αυτό θα έφτανε πάνω από 9 εκατομμύρια ασθενείς.

Αυτό είναι περίπου αυτό που λαμβάνετε όταν πολλαπλασιάσετε τους αριθμούς VAERS για νοσηλεία, επείγουσα περίθαλψη και επισκέψεις σε ιατρούς με το URF του 26 από το V-SAFE.

Εάν αυτή είναι η κλίμακα των καταστροφικών ζημιών που προκλήθηκαν στις ΗΠΑ, μπορείτε να φανταστείτε την κλίμακα των θανάτων και των τραυματισμών σε όλο τον κόσμο; Σκεφτείτε το γεγονός ότι έχουν χορηγηθεί 646 εκατομμύρια δόσεις στις ΗΠΑ.

Εάν 646 εκατομμύρια δόσεις οδήγησαν δυνητικά σε 392.000 θανάτους, πόσοι θάνατοι υπήρξαν παγκοσμίως μετά τη χορήγηση 12,94 δισεκατομμυρίων δόσεων;



Αν υποθέσουμε ότι το ποσοστό τραυματισμών είναι περίπου το ίδιο και συνεπές, αυτό θα ανέλθει σε 7,855 εκατομμύρια θανάτους από σύριγγες COVID παγκοσμίως.

Εάν παρεκτείνετε το ποσοστό κλινικών τραυματισμών στις ΗΠΑ – που ορίζεται από επισκέψεις σε γιατρό, επείγουσες θεραπείες ή νοσηλείες – στον κόσμο ως σύνολο, αυτό θα μεταφραστεί σε 183 εκατομμύρια κλινικούς τραυματισμούς από εμβόλια για τον COVID σε όλο τον κόσμο.

Φυσικά, αυτός είναι ένας υπολογισμός στον καρπό, αλλά ακόμα κι αν οι αριθμοί ήταν μόνο ένα κλάσμα αυτού του συνόλου, θα ήταν γενοκτονία σε επική κλίμακα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό πρέπει να είναι το πιο επείγον πρόβλημα της εποχής μας.

Πώς γίνεται να εξακολουθούν να γίνονται αυτά τα εμβόλια στις κόκκινες πολιτείες όπου η πλειοψηφία των Αμερικανών ψηφοφόρων είναι Ρεπουμπλικάνοι; Πώς γίνεται να μην έχουν υποσχεθεί καν οι Ρεπουμπλικάνοι να διερευνήσουν τις παραβιάσεις, πόσο μάλλον να σταματήσουν αυτήν την κακή τεχνολογία εμβολίου mRNA;

Λάβετε υπόψιν ότι η Pfizer και η Moderna έχουν πολλά άλλα εμβόλια υπό ανάπτυξιν (συμπεριλαμβανομένου ακόμη και ενός εμβολίου υπερδοσολογίας με φαιντανύλη!) που τώρα σχεδιάζουν να εγκρίνουν αυτά τα πλαστά εμβόλια χωρίς νόμιμες δοκιμές σε ανθρώπους. Πώς γίνεται που ο Τραμπ συνεχίζει να αποφεύγει αυτό το θέμα, χαιρετίζοντας ακόμη και τα εμβόλια ως το μεγαλύτερο επίτευγμά του;

Σε αντίθεση με τις αμβλώσειος, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ενημερωμένη συγκατάθεση για αυτά τα εμβόλια. Ακόμη και όταν δεν είναι υποχρεωτικές, συνιστώνται ανεπιφύλακτα σε πολλούς τομείς και σε πολλούς ανθρώπους αρνούνται ιατρικές διαδικασίες ή μεταμοσχεύσεις οργάνων χωρίς να τις κάνουν.

Πώς μπορεί λοιπόν αυτό να μην είναι το μεγαλύτερο θέμα υπέρ της ζωής όλων των εποχών; Και όμως δεν περιλαμβάνεται καν ανάμεσα στα κορυφαία 100 σημαντικά, εθνικά θέματα από τους Ρεπουμπλικάνους άρχοντές μας. Είναι λοιπόν σημαντικές οι εκλογές;

ΠΗΓΗ: HOROWITZ: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ CDC δείχνουν ότι το VAERS ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ICEBERG

____________________

Patentantrag der US-Regierung für „Luciferase-Fusionsproteine“ sollten die Alarmglocken schrillen lassen

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr