Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Άλεξ Τζόουνς επικρίνει καυστικά τον Τραμπ για την υποστήριξη για τα εμβόλια για τον Covid-19: «Είτε αδαής είσαι είτε ο πιο κακός άνθρωπος που έζησε ποτέ»

Ο Άλεξ Τζόουνς επικρίνει καυστικά τον Τραμπ για την υποστήριξη για τα εμβόλια για τον Covid-19: «Είτε αδαής είσαι είτε ο πιο κακός άνθρωπος που έζησε ποτέ»

by _
0 comment 331 views

Ο Άλεξ Τζόουνς επικρίνει καυστικά τον Τραμπ για την υποστήριξη για τα εμβόλια για τον Covid-19: «Είτε αδαής είσαι είτε ο πιο κακός άνθρωπος που έζησε ποτέ»

Μιλάμε για τον κατ᾽εξοχήν υποστηρικτή του Τράμπ που τον βοήθησε από το 2015 και μετά για να μπεί στον Λευκό Οίκο και τώρα στρέφεται….ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ για ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!….


Ο γνωστός Τεξανός δημοσιογράφος Άλεξ Τζόουνς επέκρινε τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο για τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι υποστηρίζει τους εμβολιασμούς κατά του Covid-19.

«Αυτή είναι μια επείγουσα προειδοποίηση για την ημέρα των Χριστουγέννων προς τον Πρόεδρο Τραμπ», είπε ο Τζόουνς.

Ο Τζόουνς συνέχισε:

Είτε αγνοείς παντελώς τη λεγόμενη γονιδιακή θεραπεία εμβολίων που βοήθησες να περάσει [στο  Κογκρέσο] με το Operation Warp Speed, είτε είσαι ο πιο κακός άνθρωπος που έζησε ποτέ για να σπρώξεις εσύ αυτό το τοξικό δηλητήριο στο κοινό και να επιτεθείς στους ψηφοφόρους σου όταν απλά προσπαθούν να σώσουν τη ζωή τους και τις ζωές των άλλων.

«Αυτό που είπες στην κα Candace Owens δεν είναι παρά μια σειρά από βρώμικα ψέματα», πρόσθεσε ο Jones, αναφερόμενος σε μια πρόσφατη συνέντευξη μεταξύ της Owens και του Trump.

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ από τον Τράμπ: «Κανείς δεν πέθανε από το εμβόλιο…Μόνο οι ανεμβολίαστοι αρρωσταίνουν και πάνε νοσοκομείο» – ΑΡΝΕΙΤΑΙ τώρα ο Τράμπ τους δικούς του ψηφοφόρους που δεν κάνουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ !!! για να μάθετε τι ακριβώς είπε ο Τράμπ κατά τη διάρκεια αυτής της συνεντεύξεως…

Ακούστε τώρα το σχετικό κλίπ όπου ο Τζόουνς ΕΠΙΠΛΗΤΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!!….

Όταν μιλάμε για τον Άλεξ Τζόουνς, μιλάμε για τον κατ᾽εξοχήν υποστηρικτή του Τράμπ που τον βοήθησε από το 2015 και μετά για να μπεί στον Λευκό Οίκο και τώρα στρέφεται….ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, για ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!….


-με πληροφορίες από »» https://www.mediaite.com/politics/alex-jones-slams-trump-for-supporting-covid-19-vaccines-either-ignorant-or-the-most-evil-man-who-has-ever-lived/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr