Home Greek News «Πούτιν»: 20 χρόνια στην εξουσία, πράκτωρ ΝΤΠ & Ρότσιλντ και αντικατασταθείς από το…ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ!

«Πούτιν»: 20 χρόνια στην εξουσία, πράκτωρ ΝΤΠ & Ρότσιλντ και αντικατασταθείς από το…ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ!

by _
0 comment 394 views

«Πούτιν»: 20 χρόνια στην εξουσία, πράκτωρ ΝΤΠ & Ρότσιλντ και αντικατασταθείς από το…ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ!


του Ιωάννη Κουντούρη | 30 Δεκ. 2019 | βρείτε με και στο Facebook & Instagram ως John Kountouris


Το δικό μας σάιτ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΙΤ εκεί έξω που σας έχει μάθει ΠΟΛΛΑ όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, των πρακτόρων της και πως επηρεάζουν τον κόσμο μας…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ! Δεν έχουμε πέσει έξω ΠΟΤΕ σχετικά τόσο με τις προβλέψεις μας για τα μελλούμενα δεινά που έχει στα «σκαριά» για τον κόσμο μας η παγκόσμια ελίτ όσο για το γεγονός πως ΟΛΟΙ οι παγκόσμιοι πολιτικοί ηγέτες ΟΛΩΝ των χωρών ανά τον κόσμο είναι στη δούλεψη του παγκοσμίου νεοταξικού μηχανισμού της Μασονίας που ελέγχεται από τη διεθνή Σιών μέσω των διαφόρων μεγάλων στοών και μυστικών λεσχών της.

Σας έχουν αποκαλύψει, ΜΟΝΟ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΛΛΑ ΦΟΒΕΡΑ, πράγματα που ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ μέχρι να σας τα αποκαλύψουν ΕΜΕΙΣ από τούτο το βήμα, πράγματα τα οποία που μας έχουν κρύψει οι…Μεγάλοι διότι, σύμφωνα με τους ίδιους (μέσω των επίσημων μιντιακών φερέφωνών τους), υπάρχει μια πιθανότης 50 τοις 100 να ζούμε όλοι εμείς σε μια…ΜΗΤΡΑ, ΜΑΤΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ σε αυτόν τον κόσμο!

Σας έχουμε αποκαλύψει ΠΟΛΛΑ και για τον «αγαπημένο» μας «Ορθόδοξο» ηγέτη…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ. Θυμάμαι όταν άρχισε πριν 5 χρόνια περίπου, μέσω των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ», να γράφω και να αποκαλύπτω πολλά αποκαλυπτικά καθώς και..ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ για τον Πούτιν, ξέσπασαν αμέσως πολλοί (εκεί έξω που με παρακολουθούσαν) σε…ΟΡΓΗ διότι τα πράγματα που απεκάλυπτα για τον Ρώσο πρόεδρο ήταν πραγματικά…ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ για τους περισσότερους εκεί έξω. Αυτά τα απεκάλυπτα και σε αρκετά ελληνικά ΜΜΕ.

Και ΓΙΑΤΙ έχουν αντιδράσει τόσος κόσμος σε αυτές τις ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΕΣ αποκαλύψεις τόσο για τον Πούτιν όσο για πάρα πολλά άλλα θέματα εκεί έξω, θέματα που έχουμε πρωτο-θίξει ΕΜΕΙΣ στον απανταχού ελληνισμό;;  Είναι επειδή έχουμε μάθει οι πλείστοι εξ ημών να εξαρτόμεθα από είτε τα συστημικά ΜΜΕ για τις ειδήσεις μας είτε από τα…ΗΜΙ-πρατριωτικά ελληνικά σάιτ που, ναι μεν είναι ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, κτλ.μ αλλά δε…είναι μερικές αλήθειες ΜΕΓΑΛΕΣ εκεί έξω που…ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ, άρα…ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ή «επιφυλάσσομαι» να «αποφανθούν» επ΄αυτών λόγω φόβου να χάσουν…ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ «ΚΛΙΚ» ΠΟΥ…ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ -με Ο,ΤΙ σημαίνει αυτό- από τα σάιτ τους διότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Τώρα, όσο για τον Πούτιν, διαβάστε τα εξής για αυτόν που εχουμε βγάλει εμείς. Περιττόν όμως να λεχθεί πόσο πόλύ έχει ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ, προτιμώντας να συμμαχήσει με τους βρωμο-Τούρκους, κτλ. Και μη μου πείτε ότι «Εμείς τον έχουμε προδόσει συμμαχώντας με την Δύση, κτλ., παρά με τη Ρωσία». Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΕ…ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, Η ΠΙΘΑΝΟΤΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ…S-400 ΑΠΟ ΤΟΥΣ….ΡΩΣΟΥΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝ’ Ο ΠΟΥΤΙΝ.

Ξεκινάμε με τα ακόλουθο βίντεο όπου αναφέρονται τα εξής απίστευτα για την Πρώην σύζυγο του Πούτιν: «Ο Πούτιν έχει πεθάνει εδώ και χρόνια»!!! Αυτά όμως αναφέρονται εδώ και σχεδόν 10 χρόνια από τόσο τα διεθνή ΜΜΕ όσο και από πάρα πολλούς ερευνητές του διαδικτύου…

Ο καλός φίλος και ραβίνος του Βλαντιμίρ…ΠΟΥΤΙΝ, Berel Lazar, τιμά δημόσια τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

Πούτιν και Τράμπ «σφάζονται» για τα μάτια του Ερντογάν. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Βλαδιμηρος Πουτιν: Η Τουρκία πρέπει να ενταχθεί στους G7….

ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;(Βίντεο)

Θερμή υποδοχή Ερντογάν στο Κρεμλίνο – Πούτιν: «Τα S-400 μεταφέρονται στην Τουρκία»

ΣΟΚ: Υπερ της καταστροφικής νεοταξικής ατζέντας της “υπερθέρμανσης του πλανήτη” κι ο Πούτιν!

Σοκ: ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ την έλευση του Μεσσία των ΕΒΡΑΙΩΝ ο Τράμπ κι ο Πούτιν! Βασιλεύς «Κύρος» ο Τράμπ!

Σοκ: Πίσω από το Brexit και την Παν-ευρασιατική Ένωση ο Ντούγκιν κι ο…ΠΟΥΤΙΝ!!!

Ιδού η…ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ «ρωσική» κυβέρνηση του ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΡΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η MI6: ΕΜΕΙΣ βοηθήσαμε τον Πούτιν να εκλεγεί ως πρόεδρος της Ρωσίας.

ΣΟΚ: Οι Τράμπ κι Πούτιν αποκαλύπτουν τη συνεργασία τους με το Νετανιάχου και το Ισραήλ σχετικά με το ΣΥΡΙΑΚΟ!!!

ΣΟΚ: Ο Τράμπ υποθάλπτει την Εβραιο-ρωσικη μαφία στις ΗΠΑ που ξεπλύνει μαύρο χρήμα μέσα από κυπριακές τράπεζες! Σύνδεσμός με τον ΠΟΥΤΙΝ!

Putin Gets Sworn in under the All-Seeing Eye! Ορκίζεται ο Πούτιν ενώπιον λαού και ΠΑΝΟΠΤΗ …ΟΦΘΑΛΜΟΥ!

ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ: «Βγήκε» ο Πούτιν ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ: «Η κομμουνιστική ιδεολογία είναι παρόμοια με τον Χριστιανισμό – Το σώμα του Λένιν σαν τα λείψανα των αγίων»

Εβραίοι ζητάνε από τον Τράμπ και τον…ΠΟΥΤΙΝ να τους χτίσουν τον καινούριο ναό του…ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr