Home Greek News Σοκ: ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ την έλευση του Μεσσία των ΕΒΡΑΙΩΝ ο Τράμπ κι ο Πούτιν! Βασιλεύς «Κύρος» ο Τράμπ!

Σοκ: ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ την έλευση του Μεσσία των ΕΒΡΑΙΩΝ ο Τράμπ κι ο Πούτιν! Βασιλεύς «Κύρος» ο Τράμπ!

by _
0 comment 551 views

Σοκ: ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ την ίδρυση του Τρίτου Ναού των Εβραίων και την έλευση του Μεσσία των ίδιων ο Τράμπ κι ο…ΠΟΥΤΙΝ!

ΈΧΩ ΟΜΩΣ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΑΣ….ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!!!…READ ALL ABOUT IT!!!….

Σύμφωνα με τους ίδιους τους Περι…ΟΥΣΤιους του «θεού», τόσο ο Τρίτος Ναός όσο και ο Μασσίας τους είναι ήδηΕΔΩ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ…!!!

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;!!!…

Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ. Είναι ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ…ΗΔΗ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο σωστός…ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣTIMING

-του Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.34μμ | 22 Δεκ. του 2018

Στο πρόσφστο άρθρο μου με τίτλο «ΣΟΚ: ΕΤΟΙΜΟΣ ο…Τρίτος Ναός των ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ που τον εγκαίνιασαν την Χανουκά!» σποκαλύπτω πως τόσον το σύστημα θυσιών των Εβραίων (τύπου Παλιάς Διαθήκης) όσον και η ίδρυσις του Τρίτου και πολύ….ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΥ Ναού τους είναι ήδη…ΕΤΟΙΜΑ και πως το ΜΟΝΟ τώρα που μένει είναι η έλευσις του…ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ για να τα φέρει όλα εις πέρας Ο ΙΔΙΟΣ……ΜΠΑΜ!…ΜΠΟΥΜ!…ΜΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚ )))))))))))))))

Αλλά σύμφωνα με πολλούς γνωστούς ραβίνους εκεί έξω, ο Μεσσίας τους…..ΕΙΝ’ΕΔΩ!!!…ΗΔΗ…!!! Χχχχχχχχχ!!! ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ!!! ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

Οι Εβραίοι έχουν εδώ και χρόνια καθορίσει τα απαραίτητά -δι’αυτούς- βήματα προς τόσον την ίδρυσιν του Τρίτου Ναού τους όσον και την έλευσιν του ιδικού τους…ΜΕΣΣΙΑ.

Δείτε το παρακάτω πίνακα…

Εν τω προσώπω του Αμερικανού προέδρου Τράμπ, οι Εβραίοι βλέπουν είτε έναν τύπου Ιωάννου του Βαπτιστού «προπομπόν» του Μεσσία τους, είτε τον…ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ! Δείτε, π.χ., το ακόλουθο βίντεο όπου ένας γνωστός Ραβίνος εκφράζει ολ’ αυτά για τον Τράμπ…

Στο άρθρο μου με τίτλον «Η οικογένεια του Ντόναλντ…DRUMPF, γεμάτη καθέ λογής παιδεραστία, αιμομιξία, ακαθαρσία, εβραϊκότητα ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!» αποδειχνύω πως κι ο Τράμπ έχει και κι αυτός…ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ. Π.χ.,…

Ο παππούς και η γιαγιά του Ντόναλντ Τραμπ (εκ πατρός) ήταν συγγενείς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παππούς του Τραμπ ενυμφεύθη την πρώην γειτόνισσά του, Ελίζαμπεθ Χριστού (Elizabeth Christ). Έτσι είπαν. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Ελισάβετ, η οποία γεννήθηκε στις 10 του Οκτωβρίου του 1880, ήταν πραγματικά η κόρη του Χριστού Χριστού (Christ Christ) και της Άννας Μαρίας Rathon (Anna Marie Rathon). Ο Χριστός Χριστός ήταν ο θείος του Φρέντ Τραμπ (του πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ), με άλλα λόγια, ο αδελφός του πατέρα του. Ο Φρεντ Τραμπ παντρεύτηκε τη δική του ανιψιά!!!….

ΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΡΑΜΠ??? Μην ξεχνάτε το άρθρο μου με τίτλο «Ντόναλντ Τράμπ το ’04: Η κόρη μου Ιβάνκα είναι πρώτης τάξης γκομενάνκι» (πατήστε εδώ)

Όσον αφορά το ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ στην γενεολογία του Τράμπ, αυτά που ξέρουμε είναι τα εξής:

  • Και οι δύο γονείς του Ντ. Τράμπ πέθαναν στο ίδιο…ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (πατήστε εδώ)
  • Ισχυρίζεται ότι ο Ντόναλντ εγγενήθη εν Νοσοκομείω Εβραϊκώ
  • Πάμε τώρα στον  Friedrich Drumpf, ο προπάππος του Ντόναλντ. Δύο από τις αδελφές του, αναφέρονται ως η Elisabetha Freund και η Syblia Schuster. Oi-vay! Αυτά είναι και οι δύο εβραϊκά επώνυμα. Έτσι, τουλάχιστον δύο από τις μεγάλες θείες του Ντόναλντ Τραμπ παντρεύτηκαν εβραϊους άνδρες. Μην ξεχνάμε ότι η κόρη του, Ivanka, παντρεύτηκε έναν Εβραίο, τον Jared Kushner.
  • Η μητέρα του Friedrich Drumpf είχε πάρει το όνομά Katarina Kober. Όχι μόνο είναι εβραϊκό αυτό το όνομα (μπορεί και “γερμανικό”), αλλά οδήγησε σε μια ύποπτη απάλειψη της γενεαλογίας αυτού του μέρους της οικογένειας του Ντ. Τράμπ. Ο πατέρας της ονομάζεται Johann, αλλά δεν έχει γονείς. Αυτός είναι ο μόνος σε αυτή την γενιά του οποίου οι γονείς παραμένουν άγνωστοι. Ακόμη και οι γονείς της γυναίκας του είναι γνωστοί.
  • Στη βιογραφία του «Η τέχνη του Ντήλ», ο Τραμπ είπε ψέματα για τη χώρα της προέλευσης του παππού του, δηλώνοντας ότι ήταν η Σουηδία, αντί για την… Γερμανία. Έτσι, αν νομίζετε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πούν ψέματα για την καταγωγή τους, θα πρέπει τότε να εξηγήσετε αυτό το μέγα ψεύδος.
  • Ο Τραμπ είχε ανατραφεί στην πολή Τζαμάικα Estates της περιοχής Κουίνς στην Νεά Γιόρκη, η οποία έχει ένα μεγάλο εβραϊκό πληθυσμό. Πήγε ομοίως στο σχολείο Kew-Forest School που το «τρέχουν» ΕΒΡΑΙΟΙ (πατήστε εδώ).
  • Η πρώτη γυναίκα του Τράμπ, Ιβάνα, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ
  • Τόσο o Τραμπ όσο και ο πατέρας του συνεργάστηκαν με κορυφαίους Εβραίους στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένων Samuel Lindenbaum και τον πατέρα του Αβραάμ (Bunny), και Roy Cohn (ο πρώην επικεφαλής της Εβραικής Μαφίας). Αυτά τα παιδιά δεν ήταν μόνο δικηγόροι, ήταν και καταλυτικοί παράγοντες.
  • ΟΛΑ τα παιδιά του Ντ. Τράμπ είναι είτε παντρεμένα με ή βγαίνουν με…ΕΒΡΑΙΟΥΣ/ΕΒΡΑΙΕΣ. Π.χ., η κόρη του Ιβάνκα παντρεύτηκε έναν ΕΒΡΑΙΟ. Ναι, ναι, ναι…ΞΕΧΑΣΤΕ το γεγονός ότι η θρησκεία των ΠεριΟΥΣΤιων του «θεού» τους διδκάσει τους Οβριούς να ΜΙΣΟΥΝ, να ΒΡΙΖΟΥΝ και να…ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΦΥΛΗΝ!!!

Βάλτε τώρα στην Google τις ακόλουθες λέξεις κλειδιά και θα δείτε ΠΟΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣ σας βγάζουν!: Donald Trump jewish roots.

Απ, ότι φαίνεται, τα  τέσσαρα (4) ως άνω βήματα έχουν ήδη εκπληρωθεί! ΠΟΛΛΟΙ όμως από αυτούς τους ραβίνους, ισχυρίζονται ότι ο κ Τράμπ κατάγεται ο ίδιος εκ της γραμμής αίματος του….ΔΑΥΙΔ!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο…ΤΡΑΜΠ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;;;

Πάντως, όσον αφορἀ το ρόλο που παίζει ο Τράμπ για τους Εβραίους και τα σχέδια τους τα εντελώς…ΥΠΟΥΛΑ, ΔΕΙΤΑ τα κέρματα που έχουν ήδη βγάλει οι ίδιοι για τον Τράμπ παρομοιάζοντάς τον με τον…ΠΕΡΣΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ…ΚΎΡΟ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΑΣ ΤΟΥΣ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ (γιατί οι περισσότεροι Εβραίοι της σήμερος ημέρας δεν καμία σχέση με τους Ισραηλίτας της Βίβλου) ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΡΙΑΣ. ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ…ΠΕΡΣΟ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΔΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΔΗΛ., ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΥ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΡΑΒΙΝΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ…ΙΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΥΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΣΟΙ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΩΝ….ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΤΛ.!!! ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ….

Γιατί και οι Εβραίοι και οι…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ…ΔΗΜΟΣΙΑ…ΟΤΙ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΛΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ….ΜΕΣΣΙΑ…!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ;;;!!! Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ και τα παρακάτω βίντεο τα λένε ΟΛΑ….

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΕΣ είναι οι ομοιότητες μεταξύ Ισλάμ, Χριστιανισμού και Ιουδαϊσμού, ιδιαίτερα όσον αφορά τον Μεσσία τους…

Διαβάστε τώρα το σχετικό εδάφιο της Αγίας Γραφής το οποίον επικαλούνται οι Εβραίοι σχετικά με τον Τράμπ και τον Βασιλιά Κύρο….

O λέγων προς τον Κύρον, Ούτος είναι ο βοσκός μου και θέλει εκπληρώσει πάντα τα θελήματά μου· και ο λέγων προς την Ιερουσαλήμ, Θέλεις ανακτισθή· και προς τον ναόν, Θέλουσι τεθή τα θεμέλιά σου.  – Ισαίας 44.28

Πάμε λίγο παρακάτω….

Στο άρθρο μου «Προβλέπεται να είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ του 2017 ο γαμπρός επί θυγάτρι του Τράμπ Jared Kushner!» που έγραψα στις 15 Φεβ. του ‘017 και που είναι επίκαιρο ΟΣΟΝ ΠΟΤΕ, έγραψα για τον Τζάρεντ Κούσερ…

Προβλέπεται να είναι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ του 2017 ο γαμπρός επί θυγάτρι του Τράμπ Jared Kushner!

Και το γεγονός πως ο κ Τράμπ θέλει να εισαγάγει, για τη πρώτη φορά στην Αμερική, το…ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ (πατήστε εδώ) για ανθρώπους —δηλ., τους λαθρομετανάτες που θα μπορουσε να τεθεί ως κακό προηγούμενο για την ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!– λέει ΠΟΛΛΑ για την κυβέρνησή του!

O Jared Kushner είναι ένας υπερ-Ορθόδοξος Εβραίος απο μια οικογένεια δισεκοτομυρίων, ο γιός ενός μεγιστάνος της Νέας Γιόρκης, όπου ηγόρασε την μεγάλη εφημερίδα “The New York Observer” στην ηλικία μόλις 25 ετών όπου έγινε κι ο αρχι-συντάκτης της!…

O Jared Kushner Corey (γεννήθηκε 10 Γενάρη 1981) είναι ένας Αμερικανός επενδυτής ακίνητων περιουσιών, κάνει και την ανάπτυξη ακίνητων περιουσιών, είναι εκδότης, καθώς και ο ανώτερος σύμβουλος του πεθερού του, του πρόεδρου Donald Trump. Μαζί με τον Επιτελάρχη Ράινς Πρίμπους και τον επικεφαλής στρατηγικό αναλυτή Στιβ Μπάνον, ο ίδιος αποτελεί τον ηγετική ομάδα Τραμπ. Ο Kushner λέγεται ότι είναι ο μεγαλύτερος σύμβουλος του Τράμπ, που δείχνει «την ακλόνητη πίστη» στον πεθερό του.

Έγινε επίσης γνωστός παγκοσμίως για το γεγονός πως ο Τράμπ εν τη χειρί αυτού πάσας τας ευθύνας για τις ειρηνευτικές συνομιλίες στη Μέση Ανατολή. Αυτό που είπε ο κ Ντόναλντ Τράμπ στον κ Kushner σχετικά με αυτό το ζήτημα ήταν απίστευτα αποκαλυπτικό!: «Εάν ΕΣΥ δεν δύνασαι να παραγάγεις την ειρήνη στην Μέσα Ανατολή, τότε ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ.»

Σύμφωνα με αναφορες μερικών εφημερίδων του κίτρινου τύπου, ο Jared είναι κάπως σε ανταγωνισμό με τον Τζόν Ροκφελερ, θέλοντας να μεταβιβάσει κάπου ένα μεγάλο μέρος του πλούτου του. Είναι ιδιοκτήτης αρκετών κτιρίων στη Νέα Γιόρκη, συμπεριλαμβανομένου ενος πολυ-πόθετου κτιρίου με διεύθυνση…666 Fifth Ave. (Λεωφόρος Πέπτη 666). ΜΑΛΙΣΤΑ!

Εν όψει των ανωτέρω τόσον για τον Τράμπ όσον και για τον Κούσνερ, αυτά για τους ίδιους συνεχίζουν να «τυμπανίζουν» οι ίδιοι οι Εβραίοι! Μένει όμως να δούμε ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ των Εβραίων, είτε ο Τράμπ, είτε ο Κούσνερ ή…ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ…

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ Κ. …ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ…ΧΕΧΕΧΕ…

Στο άρθρο «Εβραίοι ζητάνε από τον Τράμπ και τον…ΠΟΥΤΙΝ να τους χτίσουν τον καινούριο ναό του…ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ!!!» του σάιτ breakingisraelnews.com από τις 15 Νοεμ. του 2016, διαβάζουμε …

Το Εβραϊκό Σανχεντρίν καλεί τον ρωσικό πρόεδρο Βλάντμιρ Πούτιν και τον εκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπμ να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκπληρώσουν τους ρόλους τους με το βιβλίο, ανακατασκευάζοντας τον Εβραϊκό Ναό στην Ιερουσαλήμ.

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.breakingisraelnews.com/78372/bin-exclusive-sanhedrin-asks-putin-trump-build-third-temple-jerusalem/

Στα «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» της κας Πόπης Σουφλής, διαβάζουμε στο άρθρο της «Ο Πούτιν προσεύχεται για να κτιστεί ο 3ος ναός του Σολομώντα! ΟΡΙΣΤΕ;;;;»…

Εδώ και χρόνια έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για όλο το σκηνικό που προωθείται απο σκοτεινές δυνάμεις για την Ορθοδοξία μας!

Ζούμε στα έσχατα χρόνια και είμαστε κοντά στα χρόνια του Αντιχρίστου.

Δυστυχώς πολλοί χριστιανοί Έλληνες και μή, πιστευουν ότι θα έρθουν καλύτερα χρόνια…

Ως προς τα παραπάνω έχουμε βγάλει αρθρα και βίντεο όπου αναλύουμε την όλη προπαγάνδα που συντελείται απο διάφορα “στρατόπεδα” για την πλήρη υπόταξη μας απο τους εωσφοριστές,ώστε να δεχτούμε το χάραγμα και τον Αντίχριστο.

Ένα απο αυτά τα στρατόπεδα είναι δυστυχώς και “Ορθόδοξοι” ιερείς. Οι περισσότεροι χριστιανοί βλέπουν στο πρόσωπο του Πούτιν το αντίπαλο δέος, την ελπίδα και την μεγάλη παγκόσμια αλλαγή, η οποία θα προέλθει μέσα απο πολέμους, λιμούς και καταποντισμούς. Μιλάνε για ίδρυση νέου “Βυζαντίου” και ενός ανθρώπου (ευλογημένου) που θα εμφανιστεί μετά τον γενικό πόλεμο και θα μας βάλει σε τάξη. Δεν είναι ώρα για περαιτέρω αναλύσεις….τα έχουμε πεί πολλάκις φορές.

Ας πάμε τώρα στον Πούτιν όπου πριν λίγα χρόνια είχαν κυκλοφορήσει κάποιες εικόνες όπου φορούσε το εβραικό σκουφάκι και άναβε την εννιάφωτη λυχνία.

Δείτε το σχετικό βιντεο εδω…

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛ’ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;;;…

Εμ…ίσως για το γεγονός πως ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ;;; Εεεεε;;;; ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!…ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΝΤΙΛΕΓΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ! Το λένε αυτό οι ίδιοι οι Εβραίοι στην Ρωσία και ΠΑΝΤΟΥ!!!

Π.χ,, διαβάστε τι έγραψα για τις σχέσεις Πούτιν και Εβραίων στην Ρωσία και δείτε και το σχετικό βίντεο…

Τον περασμένο Ιαν. φέτος, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε τους Εβραίους που αντιμετωπίζουν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη να επιστρέψουν στη Ρωσία.

Τα σχόλια, που αναφέρθηκαν απο το RBC (ένα ρωσικό μέσο μαζικής ενημέρωσης), έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια συνάντησης στη Μόσχα με αντιπροσωπεία από το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Συνέδριο, το οποίο εξέφρασε ανησυχίες για την καλλιέργεια του αντισημιτισμού στην Ευρώπη «ο χειρότερoς από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», δήλωσε ο πρόεδρός της Viatcheslav Moshe Kantor. Σε απόκριση, ο Πούτιν δήλωσε: «Κατά τη σοβιετική περίοδο έφυγαν, έτσι ας τους να επιστρέψουν.»

Ο Πούτιν στη συνέχεια έκανε ένα “έλα εδώ” με το δείκτη του και, με έναν αχαρακτήριστα ήπιο τρόπο, και ανέθεσε στην εβραϊκή αντιπροσωπεία και τους Εβραίους της Ευρώπης, λέγοντας: «Εδώ, σε μας. Θα πρέπει να έρχεσθε σε μας.»

«Έχω δει τις εκθέσεις αυτές για την κατάσταση των ευρωπαϊκών χωρών και των ανθρώπων που προσπαθούν ακόμη να κρύψουν την εθνικότητά τους», δήλωσε ο Πούτιν. «Οι άνθρωποι φοβούνται ακόμη να φορέσουν ανοικτά το [εβραϊκό] kippah 9κίπα).»

Ο Ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε ότι η κατάσταση Ρωσο-εβραίων ήταν σήμερα η καλύτερη από οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης.

Αυτό απέχει πολύ από τη πρώτη φορά που ο Πούτιν έκανε τέτοια σχόλια σε μια εβραϊκή συγκέντρωση. Τον Ιούλιο του 2014 ο ίδιος ευχαρίστησε (πατήστε εδώ) μια συγκέντρωση εξεχόντων ισραηλινών και ευρωπαϊκών ραβίνων για αυτό που χαρακτήρισε ως τη βοήθεια τους «στον αγώνα της Ρωσίας κατά της αναβίωσης του ναζισμού.» Στην πραγματικότητα, η μεγαλόψυχη προσφορά του Πούτιν ήταν η τελευταία κίνηση στην επίμαχη μόχλευση για το θέμα περι του αντισημιτισμού στη συνεχιζόμενη ρωσο-ουκρανική διαμάχη.

Τωρα, εν όψει των ανωτέρων, τι πρέπει να είναι το λογικό συμπέρασμα εδώ???

Δείτε τώρα το βίντεο του μεγάλου ΡΩΣΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ RT όπου μιλάει τόσο ευγενικά ο Πούτιν στους Εβραίους λέγοντάς τους «ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!»

Ρωσία: Ο Πούτιν καλεί τους Ευρωπαίους Εβραίους να μετακομίσουν στη Ρωσία

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Ιδού η…ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ «ρωσική» κυβέρνηση του ΠΟΥΤΙΝ, ΠΑΡΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!» όπου κσταγράφω λεπτομερώς τις σχέσεις Πούτιν με τους ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΣΙΟΥΣ!…

Και για όσους που δεν μπορείτε ακόμη να πιστέψε τα ματάκια σας για ολ’ αυτά για τον «αγαπημένο» μας «αντινεοταξίτη» «ορθόδοξο» ηγέτη που ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ όταν αυτός μαζί με άλλους πάμπλουτους ρώσους πάνε και ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ….

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ είναι για τον….ΠΟΥΤΙΝ και τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ. Εχω ήδη γράψει πολλά περισσότερα για τις ΗΠΑ, τον Τράμπ, κτλ σε σχέση με τους Εβραιοσιωνιστές. ΑΡΑ, μην μονίζετε ότι παίρνω το μέρος των ΗΠΑ ή της Δύσεως γράφοντας τέτοια για τον Πούτιν. ΔΗ-ΜΟ-ΣΙΟ-ΓΡΑ-ΦΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΘΕΤΩ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚ-ΤΕ-ΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ….ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….!!!….

Επιτρέψε μου να σας καταδείξω τώρα πόσο…ΕΒΡΑΙΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ είναι πλέον η σημερινή Ρωσία. Μιλάμε για σκηνές που ξυπνάνε τις…ΦΡΙΚΕΣ της…ΕΣΣΔ να πούμε το λιγότερο! Διαβάστε τώρα τις περιγραφές των ακόλουθων δημοσιευμάτων μεγάλων σάιτ για τον Πούτιν και τους εν Ρωσία Εβραίους….

Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας ΕΔΩ.

Και κάθε φορά που τα μεγάλα ΜΜΕ δημοσιεύουν κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ για τις σχέσεις του Πούτιν με τέτοιου είδους Εβραίους, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! Π.χ., ΔΕΙΤΕ τι έγραψε το μεγάλο σάιτ ειδήσεων Politico.com για τους δεσμούς Τράμπ και Πούτιν με την…ΧΑΜΠΆΝΤ ΛΙΒΑΒΙΤΣ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΡΑΒΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στο άρθρο τους με τίτλον «Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ»

Ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας Μπεν Σρεκίνγκερ, πιστεύει ότι η συντομότερη οδός μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βλαντίμιρ Πούτιν είναι μέσα από το κατάστημα του χαμηλού προφίλ της Νέας Υόρκης της Χαμπάντ (ХАБАД) [σημ. Χασιδικό κίνημα Ορθόδοξων Εβραίων, που δεν  αυτοδιαφημίζεται αλλά πραγματικά ελέγχει την παγκόσμια πολιτική].

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΩ ΟΛ’ ΑΥΤΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΣΟΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΙΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝ ΤΟΥ…ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ…ΓΙἈΥΤΟ!!! ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ…ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΙΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΙΝ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ, ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ!!!

ΟΙ ΤΡΑΜΠ, ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΡΑΒΙΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ, ΧΑΜΠΑΝΤ ΛΙΒΑΒΙΤΣ (Chabad Lubavitch) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΠΡΟΞΙΜΟ» ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΘΕΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΤΝ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗΝ ΣΕ ΟΛ’ΑΥΤΑ;;; ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr