Home Greek News ΣΟΚ: Οι Τράμπ κι Πούτιν αποκαλύπτουν τη συνεργασία τους με το Νετανιάχου και το Ισραήλ σχετικά με το ΣΥΡΙΑΚΟ!!!

ΣΟΚ: Οι Τράμπ κι Πούτιν αποκαλύπτουν τη συνεργασία τους με το Νετανιάχου και το Ισραήλ σχετικά με το ΣΥΡΙΑΚΟ!!!

by _
0 comment 167 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Οι Τράμπ κι Πούτιν αποκαλύπτουν τη συνεργασία τους με το Νετανιάχου και το Ισραήλ σχετικά με το….ΣΥΡΙΑΚΟ στην χθεσινή τους συνάντηση!!!

ΑΚΟΙΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ τα σχέδιά τους με το…ΙΣΡΑΗΛ για τη…ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!!!

Θα ήθελα να σας γνωρίσω τον κ. … ΒΛΌΝΛΑΝΤ ΤΡΆΜΠΚΙΝ….ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ???  Ω ναιιιιιιιιιιιι….

via GIPHY

#ΒλόναλντΤράμπκιν

 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Αθήνα | 10.46 | 17 Ιουλ. 2018

Στο πρόσφατό μου άρθρο με τίτλο «Ιδού όλη η αλήθεια για την ελληνορωσική κρίση. Πράκτορες της ΝΤΠ ο Τράμπ κι ο Πούτιν! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!» σας αποκάλυψα την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Τράμπ κι τον Πούτιν. Διαβάστε το και δείτε και τη σχετική εκπομπή που είναι μέσα. Την ακόλουθη είδηση-σοκ την επιβεβαιώνει η κορυφαία δημοσιογράφος “Partisan Girl”…

Όταν ο Τράμπ κι ο Πούτιν εδέχοντο ερωτήσεις από δημοιογράφους στην χθεσινή τους συνάντηση, ο Τράμπ επιβεβαίωσε 100 τοις 100, μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, κι ολ’ αυτά εμεταφράσθησαν στα Ρωσικά στον Πούτιν, ότι τόσο ο ίδιος όσο κι ο Πούτιν βοηθάνε τον…ΝΕΤΑΝΓΙΑΧΟΥ και το…ΙΣΡΑΗΛ όσον αφορά το…ΣΥΡΙΑΚΟ!!! Πιο συγκεκριμένα, διαβάζουμε τα ακόλουθα….

  • Τράμπ – Έχουμε δουλέψει πολύ και σκληρά με το Ισραήλ για πολλά χρόνια, πολλές δεκαετίες. Καμία άλλη χώρα δεν ήταν πιο κοντά στο Ισραήλ απ, ό,τι εμείς….Βοηθά επίσης το Ισραήλ ο Πρόεδρος Πούτιν….Και οι δύο μίλησαμε με τον Νετανγιάχου και οι [Ισραηλινοί] θα ήθελαν να κάνουν ορισμένα πράγματα σε σχέση με τη Συρία που σχετίζεται με την ασφάλεια του Ισραήλ….Από αυτή την άποψη, θα θέλαμε να εργαστούμε για να βοηθήσουμε το Ισραήλ. Και το Ισραήλ θα συνεργάζεται μαζί μας….Νομίζω όμως ότι η συνεργασία με το Ισραήλ είναι κάτι σπουδαίο….Και η δημιουργία ασφάλειας στο Ισραήλ είναι κάτι που τόσο ο πρόεδρος Πούτιν όσο και εγώ θα θέλαμε να δούμε πάρα πολύ.

Και…ΣΥΝΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ. Σόρυ Πουτινιάρηδες….GAME OVER…!!!

Εδώ όμως είναι όπου τίθεται το εξής ερώτημα: ΜΗΠΩΣ κανείς από αυτούς ρώτησε τον κ…ΑΣΑΝΤ και τους ΣΎΡΙΟΥΣ για αυτά που έχουν κατά νου να κάνουν στη…ΣΥΡΙΑ χάριν των συμφερόντων των…ΕΒΡΑΙΩΝ;;;

If anyone claims the war in wasn’t about .

https://twitter.com/Partisangirl/status/1019101821741170689

Από το 4.37 και μετά είναι το επίμαχο σημείο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!….

Ιδού όλη η αλήθεια για την ελληνορωσική κρίση. Πράκτορες της ΝΤΠ ο Τράμπ κι ο Πούτιν! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/889675707905152/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr