Home Greek News ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η MI6: ΕΜΕΙΣ βοηθήσαμε τον Πούτιν να εκλεγεί ως πρόεδρος της Ρωσίας.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η MI6: ΕΜΕΙΣ βοηθήσαμε τον Πούτιν να εκλεγεί ως πρόεδρος της Ρωσίας.

by _
0 comment 416 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η MI6: ΕΜΕΙΣ βοηθήσαμε τον Πούτιν να εκλεγεί ως πρόεδρος της Ρωσίας.

((((((((((((((((( ? ΜΠΟΥΜ ? ))))))))))))))))))

https://giphy.com/gifs/boom-PSyqVLhwDvjXO

Η MI6 εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι βοήθησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν να εκλεγεί ως πρόεδρος της Ρωσίας, λέει ο πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας κατασκοπείας


Σχολιάζει ο Ιωάννης Κουντούρης τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: Προτού διαβάσετε το ακόλουθο άρθρο-σοκ, πρέπει να έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα σημαντικά που σχετίζονται με αυτό το θέμα και που μπορείτε να βρείτε στο άρθρο μας με τίτλο «Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!», ότι (1ον) Οι Ρότσιλντ απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου πρόσβασιν εις την ρωσικήν κυβέρνησιν (2ον) Κι ο Πούτιν είναι ΜΑΣΟΝΟΣ και (3ον) ήταν ένας πρώην πράκτωρ της MI6, Richard Tomlinson, που μας είχε πρωτοαποκαλύψει αυτά που πρόκειται να μάθετε κατωτέρω για τον Πούτιν, ότι ήταν το 1979 οπότε έμαθε ο κ Tomlinson για τους «ομόλογούς του απο την KGB» και ένας από τους πράκτορες της KGB ονομαζόταν….ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.


• Η KGB ζήτησε από τον πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ να παρευρεθεί στην όπερα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν

• Ο πρώην επικεφαλής του MI6 δήλωσε ότι κι οι δύο πήγαν να δούν μαζι την παράσταση “Πόλεμος και την Ειρήνη” στην Αγία Πετρούπολη

• Ο Σερ Richard Dearlove είπε ότι υπήρξε «σημαντική λύπη» για την αποδοχή πρόσκλησης

 

-της AMIE GORDON ΓΙΑ την «MAILONLINE» | Μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 08:10 BST, 1η Οκτωβρίου 2018 | ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ:13:25 BST, 1η Οκτωβρίου 2018 | Η μετάφρασις έγινε στις 3 Οκτ. του 2018, στις 12.45


Ο πρώην επικεφαλής του MI6 παραδέχθηκε ότι υπάρχει «σημαντική λύπη» για την απόφαση της MI6 να επιτρέψει στον Τony Blair (Τόνι Μπλερ) να παρακολουθήσει την όπερα με τον Βλαντιμίρ Πούτον κατά την άνοδό του στην εξουσία.

Ο Σερ Richard Dearlove (Ρίτσαρντ Ντίρλοβ), ο οποίος ήταν επικεφαλής της Υπηρεσίας Μυστικών Πληροφοριών μεταξύ 1999 και 2004, έκανε τις αποκαλύψεις στο Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Cliveden (Cliveden Literary Festival) στο Berkshire (Μπέρκσαϊρ) το σαββατοκύριακο, όπου εμφανίστηκε ως προσκεκλημένος ομιλητής.

Ο Σερ Richard είπε στο ακροατήριο ότι πριν από τις ρωσικές προεδρικές εκλογές το 2000, τον προσέγγισε η KGB ζητώντας από την MI6 να βοηθήσει τον Πούτιν και συμφώνησε να συναντηθεί το ζευγάρι στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν (αριστερά), ο τότε ενεργός Ρώσος Πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ εικονιζόμενος περιηγούμενος στο Ερμιτάζ στην Αγία Πετρούπολη στις 11 Μαρτίου 2000

Ο Σερ Richard Dearlove, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Υπηρεσίας Μυστικών Πληροφοριών μεταξύ 1999 και 2004, δήλωσε ότι τον είχε προσεγγίσει  η KGB ζητώντας από τον MI6 να βοηθήσει τον Πούτιν και συμφώνησε να συναντηθεί το ζευγάρι στην Αγία Πετρούπολη

Την εποχή της αμφιλεγόμενης επίσκεψης, η Downing Street τόνισε ότι «ήταν πολύ καλή ευκαιρία να χάσουμε» παρά την ανησυχία των ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και της Διεθνούς Αμνηστίας (Amnesty International).

Ο κ. Blair έγινε ο πρώτος δυτικός ηγέτης που συναντήθηκε με τον ρώσο πρόεδρο.

Αυτός και η σύζυγός του Cherie πέρασαν την ημέρα στην Αγία Πετρούπολη ως φιλοξενούμενοι του Πούτιν, πριν ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους προβάλλοντας μια παραγωγή του «Πολέου και της Ειρήνης» του Σεργκέι Προκόφιεφ στο θέατρο Μαριίνσκι.

Μιλώντας τότε, ο κ. Μπλερ είπε ότι ένας από τους στόχους της επίσκεψης ήταν να «ανανεώσει και να ενισχύσει» τους δεσμούς της Βρετανίας με τη Ρωσία.

Μετά το ταξίδι εξήρε τον Πούτιν, λέγοντας στο BBC: «Αυτός [ο Πούτιν] ήταν εξαιρετικά έξυπνος και με μια εστιασμένη άποψη για το τι θέλει να επιτύχει στη Ρωσία.

Ο Σερ Richard παραδέχτηκε τώρα ότι υπήρξε «μακρά συζήτηση» για το αν ο κ. Μπλερ θα έπρεπε να αποδεχτεί την πρόσκληση, αλλά «αποφάσισε για ισορροπία ότι ήταν ένα ασυνήθιστο και μοναδικό άνοιγμα και δέχτηκε την πρόσκληση.»

Αλλά ο Σερ Richard είπε ότι ήταν «τώρα σίγουρος ότι υπάρχει μεγάλη λύπη» εντός της MI6, αναφέρει «Τhe Times».

Ο Πούτιν και ο Μπλερ απεικονίζονται εδώ σε ένα άτυπο δείπνο στην παμπ “Pivnushka” στη λεωφόρο Λένιν το 2000 .

Ο Σερ Richard ήταν υπεύθυνος για την MI6, την υπηρεσία κατασκοπείας της Βρετανίας, όταν δημοσιεύθηκε ο «ύποπτο φάκελος» («’dodgy dossier’») του 2002.

Στο φάκελο, η κυβέρνηση παρουσίασε τα επιχειρήματά της σχετικά με τα υποτιθέμενα μέσα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ Χουσεΐν.

Ο Σερ Richard εξασφάλισε ότι το υλικό θα παρουσιαστεί απευθείας στον Πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ – ο οποίος έγραψε στη συνέχεια έναν προόλογο για τον λεγόμενο «ύποπτο φάκελο» (‘dodgy dossier’), λέγοντας ότι η απειλή του Χουσεΐν ήταν πέρα ​​από κάθε αμφιβολία.

Μαζί με τον παλαιότερο φάκελο του Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση δικαιολόγησε τη συμμετοχή της στην εισβολή του Ιράκ το 2003.

Διάβασε περισσότερα…

•               MI6 regrets helping Vladimir Putin to win power, says ex-spy chief | News | The Times

Το πήραμε από το >> https://www.dailymail.co.uk/news/article-6226105/MI6-regrets-helping-Vladimir-Putin-elected-Russias-President-former-spy-chief-says.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ…..

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

https://greeknewsondemand.com/2017/11/04/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr