Home Greek News ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ: «Βγήκε» ο Πούτιν ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ: «Η κομμουνιστική ιδεολογία είναι παρόμοια με τον Χριστιανισμό – Το σώμα του Λένιν σαν τα λείψανα των αγίων»

ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ: «Βγήκε» ο Πούτιν ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ: «Η κομμουνιστική ιδεολογία είναι παρόμοια με τον Χριστιανισμό – Το σώμα του Λένιν σαν τα λείψανα των αγίων»

by _
0 comment 330 views

ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ: «Βγήκε» απο τη ντουλάπα ο Πούτιν ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ!: «Η κομμουνιστική ιδεολογία είναι παρόμοια με τον Χριστιανισμό Το σώμα του Λένιν σαν τα λείψανα των αγίων»

Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος;…

ΔΗΛΑΔΗ….

BETTER DEAD THAN….RED…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ…ΚΟΚΚΙΝΟΣ…!!!…

Τον ΒΡΩΜΟ-ΛΕΝΙΝ τον έκανε…«ΑΓΙΟ» ο…ΠΟΥΤΙΝ…!!!…

ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΑ…ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΤΩΝ…ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ….ΡΟΤΣΙΛΝΤ…!!!….

ΕΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΤΟΝ…ΑΛΗΘΙΝΟΝ Ο «ΤΖΆΡΟΣ» ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΩΝ ΒΟΛΣΕΒΙΚΩΝ…!!!…

“ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ” κύριε Πούτιν που ΧΕΣΑΤΕ πάνω στη μνήμη τόσων ΑΘΩΩΝ ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων πολλών ΕΛΛΗΝΩΝ, που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ από τον….ΛΕΝΙΝ και των ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ από διάφορες χώρες (βλέπε ΚΚΕ). Να σας πούμε και «ΜΠΡΑΒΟ» για αυτό;;; Nα μην πούμε πως μας ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ και με τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ που μας ΔΟΛΟΦΩΝΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ…!!!…

ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ!!!!!…

Έρχεται «Νέα Παγκόσμια Τάξη»! Συμφωνία Πούτιν – Τράμπ με σφραγίδα Κίσινγκερ! (πατηστε εδω)

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/784889415050449/

 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18:23, 14 Ιαν. 2018 | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με τον ιστότοπο ειδήσεων του μεγάλου ρωσικού καθώς και φίλα προσκείμενου καναλιού προς τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτον RT (Russia Today), διαβάζουμε τα εξής…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ σχετικά με τις δηλώσεις του Πούτιν σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, κάτι το οποίο αποκαλύπτουμε εμείς εδώ από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» εδώ και αρκετό καιρό, ότι, ανήκει ΚΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ στην…ΝΕΑ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και ότι Ο ΙΔΙΟΣ αποκαθιστά αργά-αργά τον…ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ μιας και τα δικά του τα αφεντικά τυχαίνει να είναι η πιο περιβόητη ΡΑΒΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ σε όλο τον κόσμο, η…Χαμπάντ Λιβάβιτς, και ο όλος ο κόσμος γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως ήταν οι…ΕΒΡΑΙΟΙ που επενόησαν τον Κομμουνισμό μόνο και μόνο για έναν σποπό: την ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ και την προώθηση μιας…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!…

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ παιδιά, έχουμε…ΟΛΕΣ τις αποδείξεις…

Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο του RT.com και μετά διαβάστε και μερικά από τα δικά μας άρθρα-κλειδιά που έχουμε γράψει για τον Πούτιν –ιδιαίτερα για τον σύνδεσμο του ίδιου με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!- που σας έχουμε ήδη παράσχει παρακάτω:

Πούτιν: Η κομμουνιστική ιδεολογία είναι παρόμοια με τον Χριστιανισμό – Το σώμα του Λένιν σαν τα λείψανα των Αγίων

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παρομοίωσε τον κομμουνισμό με τον Χριστιανισμό και το μαυσωλείο του Βλαντιμίρ Λένιν στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας με τον σεβασμό των λειψάνων των…Αγίων!

“Ίσως θα πω κάτι που να μην αρέσει σε κάποιους, αλλά αυτό είναι ο τρόπος που το βλέπω”, δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξή του για το ντοκιμαντέρ Valaam, ένα απόσπασμα του οποίου μεταδόθηκε στο κανάλι Russia 1. “Πρώτα απ ‘όλα, η πίστις μας συνοδεύει πάντα, γίνεται ισχυρότερη κάθε φορά που η χώρα μας, ο λαός μας, περνάνε δύσκολες στιγμές.

«Υπήρξαν εκείνα τα χρόνια του μαχητικού αθεϊσμού, όταν οι ιερείς εξοντώθηκαν, οι εκκλησίες καταστράφηκαν, αλλά εδημιουργείτο ταυτοχρόνως μια νέα θρησκεία. Η κομμουνιστική ιδεολογία είναι πολύ παρόμοια με τον Χριστιανισμό και στην πραγματικότητα: η ελευθερία, η ισότητα, η αδελφότητα, η δικαιοσύνη–όλα ευρίσκονται στην Αγία Γραφή, είναι όλα εκεί. Και ο κώδικας του οικοδόμου του κομμουνισμού; Αυτό είναι μετουσίωσις, είναι βασικά απλά ένα απόσπασμα από τη Βίβλο, τίποτα νέο δεν εφευρέθηκε».

Ο Πούτιν το πήγε ακόμη πιο μακριά, συγκρίνοντας τη στάση των κομμουνιστών προς τον μπολσεβίκικο ηγέτη Λένιν με τον σεβασμό των αγίων του Χριστιανισμού! «Κοιτάξτε, τον Λένιν τον έθεσαν σε μαυσωλείο.Πώς είναι αυτό διαφορετικό από τα λείψανα των Αγίων για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και μόνο για τους Χριστιανούς; Όταν λένε ότι δεν υπάρχει τέτοια παράδοσις στο χριστιανισμό…καλά…γιατί;;…γιά πηγαίνετε λίγο στο Άγιο Όρος και ρίξτε μια ματιά, υπάρχουν λείψανα των αγίων εκεί, και έχουμε κι εμείς εδώ ιερά λείψανα» συμπλήρωσε ο Πούτιν.

Μετά το θάνατο του Λένιν το 1924, το σώμα του βαλσαμώθηκε και εξετέθη εις μαυσωλείον στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Η λατρεία του Λένιν ήταν μέρος της σοβιετικής ιδεολογίας. Ο δημόσιος διάλογος για τη δυνατότητα να δοθεί μια σωστή ταφή στην σορό του Λένιν, άρχισε στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Τα λόγια του Πούτιν ήταν σαν μουσική στα αυτιά των μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος. “Νομίζω ότι αυτά τα λόγια του προέδρου λειαίνουν αποτελεσματικά και εύλογα τις οξείες γωνίες γύρω από το θέμα του μαυσωλαίου,” δήλωσε την Κυριακή ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Ιβάν Μελνίκουφ, όπως ανέφερε η Interfax.

Είπε, ωστόσο, ότι «Oι κομμουνιστές και όλες οι αριστερές πατριωτικές δυνάμεις [στη Ρωσία] καταλαβαίνουν ότι ο κομμουνισμός είναι τόσο κοντά στον Χριστιανισμό όσο και η μορφή του καπιταλισμού που υπάρχει στη χώρα μας και η οικονομία μας σήμερα απέχουν πολύ από τον Χριστιανισμό».

Νωρίτερα φέτος, ο Γεννάδι Ζυγάνωνο, ο επικεφαλής του ρωσικού Κομμουνιστικού Κόμματος, δήλωσε ότι ο Πούτιν του υποσχέθηκε ότι όσο παραμένει πρόεδρος, το πτώμα του Λένιν θα παραμείνει στο μαυσωλείο στην Κόκκινη Πλατεία.

“Όσο μένω εδώ, δεν θα υπάρξει καμία βαρβαρότητα στην Κόκκινη Πλατεία”, δήλωσε ο Κομμουνιστής επικεφαλής ότι το ανέφερε αυτό ο Πούτιν σε διάσκεψη με ηγέτες των ρωσικών κομμάτων.

Σύμφωνα με τον Zyuganov, ο Πούτιν απέρριψε επίσης τους ισχυρισμούς ότι ο Λένιν δεν θάφτηκε σύμφωνα με τις χριστιανικές παραδόσεις. “Όσον αφορά τη μορφή της ταφής, χρησιμοποίησαν αυτήν που χρησιμοποιείται και στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό –βρίσκεται ένα μέτρο και μισό κάτω από το επίπεδο του εδάφους. Οι ενταφιασμοί και οι ταφές σε σπηλιά είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με τον Zyuganov.

Πηγή: https://www.rt.com/news/415883-putin-communist-ideology-christianity/

Τώρα, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μου για ΌΛΗ την αλήθεια περι του ρωσικού σκανδάλου του Τράμπ, πως συνδέεται με την ελληνική κυβέρνηση, και πως συνδέεται κι ο…ΠΟΥΤΙΝ με όλ’αυτά. Και στην πορεία θα μάθετε ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειν’ο Πούτιν και ΠΟΙΑΝΩΝ τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο ίδιος….

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

Και…πατήστε και τα παρακάτω λινκ για όλα τα υπόλοιπα άρθρα μου για τον Πούτιν που πως προετοιμάζει τον κόσμο για την…ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΛΕΙΨΙΜΟ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΣΟΥ!!!

ΈΦΤΑΣΕ Η «ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;

Η αποκατάστασις της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ

Πούτιν προς Εβραίος: ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΡΩΣΙΑ…

Πούτιν: «Παγκοσμίου φήμης πολιτικός ο Κίσιγκερ

Ο Κίσινγκερ αναλαμβάνει “εγγυητής” ανάμεσα σε Τραμπ και Πούτιν

Έρχεται «Νέα Παγκόσμια Τάξη»! Συμφωνία Πούτιν – Τράμπ με σφραγίδα Κίσινγκερ!

Κι όμως! Ο Κίσινγκερ έγινε ακαδημαϊκός της Ρωσίας!

Το ίδρυμα Ροκφέλερ πίσω απο τον Ψυχρό Πόλεμο με τον Κίσινγκερ!

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝ’ΕΔΩ !!!

Μαντέψτε ΠΟΙΟΣ είναι ένας απο τους νέους Σύμβουλους του Τράμπ! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ…ΚΥΠΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο Νέος Υπ. Εξωτερικών του Τράμπ, Rex Tillerson, βραβεύτηκε με βραβείο ΜΑΣΟΝΙΚΟ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ το 2013!!!

Η αποκατάστασις της…ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ απο τον…ΠΟΥΤΙΝ

ΔΕΙΤΕ τον Πούτιν να τρώει ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ τον…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ στο Κρεμλίνο!

Έρχεται «Νέα Παγκόσμια Τάξη»! Συμφωνία Πούτιν – Τράμπ με σφραγίδα Κίσινγκερ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr