Home Greek News ΣΟΚ: Ο Τράμπ υποθάλπτει την Εβραιο-ρωσικη μαφία στις ΗΠΑ που ξεπλύνει μαύρο χρήμα μέσα από κυπριακές τράπεζες! Σύνδεσμός με τον ΠΟΥΤΙΝ!

ΣΟΚ: Ο Τράμπ υποθάλπτει την Εβραιο-ρωσικη μαφία στις ΗΠΑ που ξεπλύνει μαύρο χρήμα μέσα από κυπριακές τράπεζες! Σύνδεσμός με τον ΠΟΥΤΙΝ!

by _
0 comment 433 views

ΣΟΚ: Ο Τράμπ υποθάλπτει την Εβραιο-ρωσικη μαφία στις ΗΠΑ εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ! Συνδέεται με αυτή κι ο ΠΟΥΤΙΝ!

Μήπως ο Πούτιν εξαγόρασε το…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ με τη βοήθεια των ΙΔΙΩΝ ΡΩΣΩΝ ΜΑΦΙΟΣΩΝ;;;

ΙΔΟΥ όλες οι αποδείξεις που συνδέουν τον Τράμπ με τη Εβραιο-ρωσική μαφία, τον Ρούτιν και τη…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ εν γένει!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 12.32 | 06 Ιουλ. 2018 | JohnKountouris.com

Το άρθρο μου με τίτλο «Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!» συνοψίζει την όλη κατάσταση με τον Τράμπ, Πούτιν και το μεγάλο «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος λειτουργεί ώς πράκτωρ των Ρότσιλντ από την πρώτη μέρω κιόλας, όπως κι ο…ΠΟΥΤΙΝ και έχουμε ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για ολ’αυτά. Βλέπετε, το «Ρωσικό Σκάνδαλο» –το οποίο το έχουν ήδη θάψει εκεί στο Κονγκρέσο κατόπιν εντολής των σκοτεινών δυνάμεων που ελέγχουν τις ΗΠΑ και την κυβέρνηση των ίδιων—  δεν είχει κάνει με το δήθεν «χακάρισμα» των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ από τους Ρώσους. Αυτά είναι παραμύθια. Το «χακάρισμα» δεν είχε/έχει να κάνει με αυτό, αλλά με το γεγονός ότι κι ο Τράμπ κι ο Πούτιν είναι σε πλακάκια με την…ΕΒΡΑΙΟ-ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ (που έζουν και εβασίλευον καθ ‘ολην την διάρκειαν του εν Ρωσία Κομμουνιμσού) και ήταν αυτή που άρχισε ο Τράμπ να μεταφέρει στην Αμερική (λόγω των δικών τους κεφαλαίων που είχε τότε τόσο ανάγκη η Τράμπ για τις ήδη τότε καταρεύσας επιχειρήσεις του) και με τέτοιου είδους ΜΑΦΙΟΟΣΟΥΣ έχει γεμίσει την κυβέρνησή του και τις ΗΠΑ γενικότερα!!! Με αυτούς τους μαφιόσους συνδέεται ΚΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ, να είστε ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ για αυτό.

Το Wikileaks μας έχει προειδοποιήσει για όλ’αυτά αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ! Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «WikiLeaks: Το Ισραήλ: Η Γη της Επαγγελίας του οργανωμένου εγκλήματος;;;» και ΕΚΕΙ θα καταλάβετε το βάθος αυτού προβλήματος με την ΕΒΡΑΙΟ-ρωσική μαφία στο οποίο έχει συμβάλει κι ο ΤΡΑΜΠ!!!

Όσο για τις δήθεν «προεδρικές εκλογές» στις ΗΠΑ, διαβάστε τι αποκαλύψει μας είχαν βγάλει τα WikiLeaks για ολ’αυτά τον Οκτ. του 2016 να πάθετε πλάκα μεγάλη! Διαβάστε «ΒΟΜΒΑ WikiLeaks: «Δεν υπάρχουν προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ»…!!!…»

Ο υποφαινόμενος τυχαίνει να είναι ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος να βγεί στην τηλεόραση, σε ελληνικά ραδιόφωνα, όπως το ελληνικό ραδιόφωνο “Hellas FM” εκ Νέας Υόρκης και να γράψει άρθρα  (σε τούτο το σάιτ εδώ και στην Ελεύθερη Ώρα) για τις εξής ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ο Ντόναλντ Τράμπ. Πατήστε τα ακόλουθα λίνκ για τα άρθρα. Παρακαλώ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΑΣ….


Και σας τα αναφέρω παραπάνω όλ’αυτά λοιπόν επειδή το πολιτικο παιχνίδι που συνεχίζεται να παίζεται μεταξύ το Τράμπ και των δήθεν πολιτικών του αντιπάλων (Δημοκρατικών, βαθέους κράτους, Τζόρτζ Σόρος, Ροτσιλντ, Νέας Τάξεως Πραγμάτων κ.τλ.) είναι πιο…ΧΟΝΤΡΟ απ’ο,τι νομίσανε πολλοί υποστηρικτές του ίδιου που, ναι μεν απογοητεύθηκαν όταν είδαν, π.χ., τον Τράμπ να βομβαρδίζει τη Συρία και να παίρνει το μέρος του Ισραήλ σε αυτό καθώς και σε διάφορα ποιλιτικά ζητήματα της Μέσης Ανατολής, αλλά από την άλλην, συνεχίζουν να πιστεύουν πως ο νύν πρόεδρος τα έχει βάλει με το «βαθύ κράτος» κτλ. ΠΟΙΟ ΟΜΩΣ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ» ΕΝΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΕΙΧΝΥΩ ΕΔΩ, ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!

Το καλύτερο άρθρο που να συνοπσίσει ολ’αυτό το θέαμα με τον Τράμπ είναι αυτό του κ Παναγιώτη Αποστόλου με τίτλο «ΕΧΕΙ “ΜΕΡΙΔΙΟ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ». Και διαβάζουμε…

Εδώ είναι το «ζουμί» …

Την Κυριακή 1η Ιουλίου 2018, μια πολύ ζεστή ημέρα, παραβρέθηκα στην Παλαιά Βουλή κατόπιν προσκλήσεως της “Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος”, όπου διεξαγόταν στις 11:00 η ώρα ομιλία – διάλεξη από γνωστούς επιστήμονες, όπως ο κ. Ιωάννης Μάζης, Καθηγητής Γεωπολιτικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο κ. Κωνσταντίνος Γρίβας, αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ο κ. Γεώργιος Φίλης, Διδάκτωρ Γεωπολιτικής – Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεμάτων – Αναλυτής Διεθνών Ζητημάτων στο Αμερικανικό Κολλέγιο και ο κ. Δημήτρης Απόκης, Διεθνολόγος – Δημοσιογράφος, με θέμα: «Γεωπολιτικές στρατηγικές και εθνικά προγράμματα, νέα και παλαιά δεδομένα στη μείζονα περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, στα βόρεια σύνορά μας, οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις – οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, ο ρόλος των ισχυρών κρατών της ΕΕ, Γαλλίας, Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου κλπ.»!     

 

Αυτή η εκδήλωση, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της “Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος” Dr Ιωάννης Αθανασιάδης, ήταν κορυφαίου επιπέδου και μακάρι να μπορούσε να ήταν σε απ΄ ευθείας μετάδοση, μιας ελεύθερης και δημοκρατικής κρατικής τηλεόρασης, την οποία πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημά του!

Τρίζουν τα θεμέλια της Παγκοσμιοποίησης…

 

Στο σημερινό κείμενό μου στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα θα παραθέσω μόνο τα όσα συνταρακτικά, είπε περίπου, ο κ. Δημήτρης Απόκης και εύχομαι σε άλλα κείμενά μου να συμπεριλάβω και των υπολοίπων επιστημόνων τις τοποθετήσεις!

 

«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη εποχή κατά την οποία το Διεθνές Σύστημα που ξέραμε, μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και είχε διαμορφωθεί μετά το πέρας αυτού (σ.σ. ΝΤΠ και Παγκοσμιοποίηση), αλλάζει και αλλάζει προς την κατεύθυνση της προάσπισης και της προώθησης του Εθνικού συμφέροντος και της ενίσχυσης του Έθνους – Κράτους!

 

Αυτό έχει δημιουργήσει μια σύγκρουση μεταξύ του συστήματος της στρεβλής Παγκοσμιοποίησης, που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια και της νέας κατεύθυνσης που έχει να κάνει με την ενίσχυση του εθνικού συμφέροντος και του Έθνους – Κράτους!

 

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρεία των ΗΠΑ, έδωσε μια νέα ώθηση σε αυτή τη σύγκρουση! Την έβαλε σε νέα πλαίσια και ο Αμερικανός Πρόεδρος είναι αυτός που ηγείται αυτής της σύγκρουσης με το Σύστημα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα! Είναι μια σκληρή σύγκρουση με το συγκεκριμένο Σύστημα, γιατί έχει τεράστια οικονομική στήριξη, γιατί βασίζεται στο χρηματοοικονομικό Παγκόσμιο Σύστημα, έχει τεράστια πολιτική στήριξη, έχοντας τοποθετήσει ανθρώπους που στηρίζονται από τις ηγεσίες της πλειοψηφίας των κρατών σε όλη την Υφήλιο!

 

Αλλά την ίδια στιγμή φαίνεται, ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος, σιγά – σιγά αρχίζει να κερδίζει κάποιες μάχες, αρχίζει να αποκτά συμμαχίες (σ.σ. Ρωσία, Κίνα), αρχίζει να δημιουργείται ένα κίνημα στις Κοινωνίες όλων των κρατών (σ.σ. βλέπε τα εθνικιστικά κινήματα σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία), το οποίο στηρίζει το Έθνος – Κράτος, στηρίζει την εθνική ταυτότητα, στηρίζει το εθνικό συμφέρον και σιγά – σιγά προχωρούμε σε μια αλλαγή και στη δημιουργία ενός νέου διεθνούς συστήματος!

 

Αυτό το νέο σύστημα, θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Και πολύ σύντομα η χώρα μας θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα συμμετέχει σε αυτήν τη αλλαγή, σε αυτές τις κοσμογονικές αλλαγές που έρχονται ή εάν θα παραμείνει προσκολλημένη στην παλαιά εποχή, σε αυτό που πεθαίνει, με αποτέλεσμα να συνθλιβεί από τις νέες εξελίξεις που θα προκύψουν»!

 

Πηγή >> http://egerssi.gr/%CE%B5%CF%87

Ο Τράμπ προσπαθεί να βελτιώσει τις σχέσεις ΗΠΑ, Κίνας και Ρωσίας, με δύο χώρες, δηλαδή, που σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, δημιούργησαν τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΚΑ σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 100 χρόνια και κάτι!!! Η Σοβιετική Ένωση (που ίδρυσαν οι ΗΠΑ και ο Ρότσιλντ, που ΔΕΝ διαλύθηκε ΠΟΤΕ και που προσπαθεί σήμερα να αναζωπυρώσει ο ΠΟΥΤΙΝ) και η Κίνα του Μάο (που έβαλαν οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ στην κυβέρνηση και ο οποιος εσφάγιασε 80 εκατ. ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!!!) ήταν δημιουργήματα των ΗΠΑ από την αρχή μιας και είναι οι ΗΠΑ που ηγούνται αυτής της δόλιας και ύπουλης προσπάθειας προς μιαν Νέαν Τάξιν Πραγμάτων σε συνεργσία με τον Ναόν του Στέμματος του Λονδίνου και του Βατικανού! Και τα τρία αποτελούν τη μεγάλη “ΠΟΛΙΝ” (Σίτι). Αυτό που κάνει τώρα ο Τράμπ, δεν βγάζει νόημα, εκτός αν καταλαβαίνετε με ποιόν ακριβώς έχουμε να κάνουμε, έναν “ΧΟΝΤΡΟΤΑΤΟ” ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ! Υπάρχουν επίσης πάρα πολλοί υποστηρικτές του Τράμπ, είτε είνα ψηφοφόροι του στις ΗΠΑ είτε μένουν στο εξωτερικο, που έχουν απογοητευθεί με τον ίδιον διότι έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να καταλαβαίνουν τον βαθύ ρόλο που παίζει ο Τράμπ στο…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ!

Το βαθύ κράτος ρε παιδιά αποτελείται από τους πιο παμπόνηρους πράκτορες των Ιλλουμινάτων (Πεφωτισμένων) και λευτουργεί ως διευκολυντής των σχεδιών των ελιτιστών για την Αμερική και όλο τον κόσμο, σε επιχειρισιακό επίπεδο, πίσω από τα παρασκήνια, και στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όχι μόνο οι υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών, αλλά και όλα αυτά τα παρανόμως δρώντα εις αρκετές χώρες του κόσμου ιδιωτικά δίκτυα στρατιωτικών μυστικών πληροφοριών σε πλακάκια με τα οποία τυχαίνει να είναι ο ίδιος ο…ΤΡΑΜΠ και το παραδέχτηκε αυτό ο κύριος προπαγανδιστής του. Άλες Τζόουνς (Alex Jones) από το Τέξας, ο οποίος είναι κι αυτός…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της εταιρείας μυστικών πληροφοριών…Stratfor που αποτελεί τον…ΕΒΡΑΙΚΟ ΒΡΑΧΙΩΝΑ της…CIA! Ρωτήστε τον κ Αντώνη τον…ΜΥΛΩΝΑΚΗ για αυτό μιας και φιλοξενάει στο πρόγραμμά του «ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ» στελέχη της Stratfor….ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Διαβάστε «Κ. Μυλωνάκη ΓΙΑΤΙ βάλατε έναν ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ της ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ εταιρείας μυστικών πληροφορών STRATFOR στο πρόγραμμά σας;!» να καταλάβετε.

Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας «Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ VS. Ελλάδα: ΗΠΑ προς Ελλάδα: Δικαιώστε τους πράκτορες CIA στην υποθ. ΠΥΘΙΑ αλλίως θα σας κόψουμε τη στρατιωτική βοήθεια!» και «Πίσω από το Σκοπιανό ο…ΤΡΑΜΠ που στέλνει λεφτά στον…ΣΟΡΟΣ στα ΣΚΟΠΙΑ!» για να καταλάβετε εσείς οι Έλληνες εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ τι ακριβώς εννοώ όσον αφορά τον σύνδεσμό του Τράμπ με το βαθύ κράτος που πως επιδράνε αρνητικά στην ΕΛΛΑΔΑ.

Τον Τράμπ δεν τον καταδιώκει το βαθύ κράτος μιας και το βαθύ κράτος είναι δημιούργημα του ίδιου του πρώην μέντωρά του…ΡΌΙ ΚΟΝ (Roy Cohn) και στα παραπάνω άρθα μου θα τα βρείτε όλο! Μόνο το γεγονός ότι ο Τράμπ επιθυμεί την.,..ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ στην Αμερική (πατήστε εδώ) υπ ο προσχήματα ΨΕΥΔΗ τα λέει ΟΛΑ για τον ίδιον!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί ο Τράμπ είναι προσωπικός ΦΙΛΟΣ των Εβραίων που μας χρύπησαν την 9η Σεπτ. του 2001!!! Διαβάστε «Πρόβλεψε τον Τράμπ & τη δολοφονία του Κένεντι & την 9η Σεπτ. η «Επιστροφή στο Μέλλον Μέρος 2ο»!!!» να καταλάβετε.

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο-σοκ με τίτλο «ABC News “Ο ρώσος αρχηγός της μαφίας εξακολουθεί να είναι καταζητούμενος μετά από τις υποκλοπές του FBI στο Trump Tower (Πύργο Τράμπ)”» του μεγάλου αμερικανικού κανανλιού “ABC NEWS” που είχε κάνει από το 2013 έρευνες φορβερές πάνω στους δεσμούς τους…ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥΣ του Τράμπ με την…ΕΒΡΑΙΟ-ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ. Βλέπετε, αυτό δεν είναι ένα θέμα που «επενόησαν» ορισμένοι «αντίπαλοι» του Τράμπ τα τελευταία 3 χρόνια περίπου εξαιτίας των προεδρικών εκλογών του 2016, αλλά μιλάμε για έρευνες και δημοσιεύματα μεγάλα που έχουν βρει το φώς της δημοσιότητος εδώ και…ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ για τον Τράμπ πάνω σε ακριβώς το ίδιος θέμα και τα παραπάνω άρθρα μου μας τα εξηγούν ΟΛΑ! Και προσέξτε, γιατί οι Εβραίοι που αναφέρονται εδώ συνδέεται και με τον…ΠΟΥΤΙΝ.

Π.χ., στο αποκαλυπτικο άρθρο του έγκριτου σάιτ TheDailyBeast.com με τιτλό «Αγόρασε Το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Πούτιν:; Δεν το λέει -ακόμη!– το FBI» (Did Putin Buy the World Cup? The FBI’s Not Saying—Yet) διαβάζουμε τα εξής απίστευτα….

Μια άλλη διεξαγόμενη έρευνα αφορά τον Alimzhan Tokhtakhounov.
Ο ρώσος μαφιόσος, γνωστός ως “Little Taiwanese”, είχε προηγουμένως λειτουργήσει ένα παγκόσμιο κύκλωμα τζόγου και ξεπλύματος μαύρου χρημάτων μέσα από ένα διαμέρισμα στο Trump Tower στη Νέα Υόρκη, τρεις ορόφους ακριβώς κάτω από το διαμέρισμα του Ντόναλντ.
Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του Tokhtakhounov, που ηγήθηκε η επαφή FBI του Steele, κ. Gaeta, ήταν ο λόγος για αμφιλεγόμενες τηλεφωνικές υποκλοπές του FBI στο Trump Tower. Παράλληλα με τις παραδοσιακές εγκληματικές επιχειρήσεις, ο Tokhtakhounov, ο οποίος είναι φυγόδικος από την αμερικανική δικαιοσύνη, είναι επίσης ύποπτος ότι είναι ένας από τους κορυφαίους πράκτορες του Πούτιν στον τομέα της αθλητικής διαφθοράς. Κατηγορήθηκε από το FBI από τον James Comey με την κατηγορία του στήσιμου των Χειμερινώμ Ολυμπιακών Αγώνων του 2002 για να εξασφαλιστεί η ρωσική επιτυχία στο παγοδρόμιο….

Περισσότερα εδώ >> https://www.thedailybeast.com/did-putin-buy-the-world-cup-the-fbis-not-sayingyet

Θα τα καλύψουμε όλα τώρα στο παρακάτω άρθρο….


Ο ρώσος αρχηγός της μαφίας εξακολουθεί να είναι καταζητούμενος μετά από τις υποκλοπές του FBI στο Trump Tower (Πύργο Τράμπ)

-του BRIAN ROSS MATTHEW MOSK 21 Μαρ. 2017, 7:40 μπ

Υπήρξε, μάλιστα, μια παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του FBI που αφορούσε τους Ρώσους στο Trump Tower (στο Πύργο Τράμπ).

Αλλά δεν διάτάχθηκε κατόπιν εντολής του Μπαράκ Ομπάμα, και ο στόχος δεν ήταν η εκστρατεία του Τράμπ του 2016. Για δύο χρόνια που έληξε το 2013, το FBI είχε εξασφαλίσει δικαστικό ένταλμα υποκλοπής για ένα εξελιγμένο ρωσικό δίκτυο οργανωμένου εγκλήματος ξεπλύματος μαύρου χρήματος που λειτουργούσε εκ της μονάδος 63A του Trump Tower στη Νέα Υόρκη.

Η έρευνα του FBI οδήγησε σε ένα ομοσπονδιακό κατηγορητήριο περισσότερων από 30 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους πιο περιβόητους ρώσους νονούς της μαφίας, Alimzhan Tokhtakhounov. Γνωστός ως “Little Taiwanese” («Μικρός Τάιλανδέζος), ήταν ο μόνος στόχος που κατάφερε τους να ξεφύγει, και παραμένει φυγόδικος από την αμερικανική δικαιοσύνη.

Επτά μήνες μετά το κατηγορητήριο του Απριλίου 2013 και αφού η Interpol εξέδωσε μια κόκκινη προειδοποίηση για τον Tokhtakhounov, εμφανίστηκε κοντά στο Ντόναλντ Τράμπ στο τμήμα VIP του διαγωνισμού καλλιστείας “Miss Universe Pageant” (“Μις Υφηλίου”) στη Μόσχα. Ο Τράμπ πούλησε τα ρωσικά δικαιώματα του διαγωνισμού “Miss Universe” σε έναν δισεκατομμυριούχο Ρώσο κατασκευαστή εμπορικών κέντρων.

“Είναι ένας σημαντικός παίκτης”, δήλωσε ο Mike Gaeta, ο πράκτορας που ηγήθηκε της έρευνας του FBI για τον Τόκταχουντοφ το 2013 και το υποτιθέμενο μαφιόζικο δίκτυο ξεπλύματος μαύρου χρήματος και τυχερών παιχνιδιών, σε συνέντευξη του 2014 με το αμερικανικό κανάλι ABC News. “Είναι εξέχων. Έχει εξαιρετικά καλές σχέσεις στον επιχειρηματικό κόσμο καθώς και στον εγκληματικό κόσμο, στο εξωτερικό, στη Ρωσία, την Ουκρανία, το Ουζμπεκιστάν και άλλες χώρες “.

Ο Gaeta, ο οποίος διηύθυνε τη μονάδα οργανωμένου εγκλήματος του FBI στη Νέα Υόρκη, δήλωσε στο ABC News ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες παρακολουθούσαν στενά τον Tokhtakhounov, του οποίου το ρωσικό δίκτυο ήταν ύποπτο για τη μεταφορά πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια σε παράνομο χρήμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Λόγω της νομικής κατάστασής του, παρακολουθουμε τις δραστηριότητές του και ιδιαίτερα καθώς οι δραστηριότητές του μπαίνουν πραγματικά στην πόλη της Νέας Υόρκης”, δήλωσε ο Gaeta. “Τα χρήματά τους πλύθηκαν τελικά από την Ρωσία, την Ουκρανία και άλλες τοποθεσίες μέσω τραπεζών της Κύπρου και εταιρειών εικονικών με έδρα την Κύπρο και τελικά εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες”.

Η έρευνα του FBI δεν ενοποίησε τον Τράμπ. Αλλά ο Πύργος Τράμπ (Trump) ήταν υπό στενή παρακολούθηση. Ορισμένες από τις ρωσικές προσωπικότητες της μαφίας εργάστηκαν στη μονάδα 63Α στον εικονικό ουρανοξύστη -μόλις τρεις ορόφους κάτω από την κατοικία-ρετιρέ του Τράμπ– που “έτρεχαν” αυτό που οι εισαγγελείς ονόμασαν ένα «διεθνές κύκλωμα ξεπλύμτος μαύρου χρήματος, αθλητικών παιχνιδιών και εκβιασμού».

Το κτίριο Trump φιλοξενούσε έναν από τους κορυφαίους άνδρες του φερόμενου κυκλώματος, τον Vadim Trincher, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για εκβιασμούς και έλαβε μια ποινή φυλάκισης 5 ετών. Θα αποφυλακιστεί τον Ιούλιο.

“Τα πάντα κινούνταν μέσα και έξω από εκεί”, δήλωσε ο πρώην αξιωματούχος του FBI Rich Frankel, τώρα σύμβουλος της ABC News.

«Έφερνε μέσα τους ανθρώπους να συναντηθούν μαζί τους.

Χρησιμοποιούσε τα τηλέφωνα. Επικοινωνούσε επίσης, είτε ήταν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω άλλων επικοινωνιών μέσω εκεί “, δήλωσε ο Frankel για τον Trincher. «Το ορμητήριό του ήταν στον Πύργο Trump.»

Στα έγγραφα του δικαστηρίου, το FBI περιέγραψε δύο χρόνια παρακολούθησης τηλεφωνικών συνομιλιών και ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων των βασικών ατόμων του κυκλώματος τυχερών παιχνιδιών.

“Σε μια περίπτωση, παρακολουθήθηκε τηλεφωνικώς σε ομιλία με έναν πελάτη από την επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών o Κύριος Vladim Trincher, ο οποίος όφειλε χρέος ύψους 50.000 δολαρίων “, ανέφερε ένα δικαστικό έγγραφο. Ο Τρινκέρ είπε στον παίκτη για έναν εκτελεστή που συνεργάζεται μαζί του ονόματι Maxin. Στην καταγραφή, ο Trincher “απειλεί τον πελάτη ότι ο Maxin θα ερχόταν να τον βρει, θα ερχόταν να βρει τα χρήματα και ότι θα έπρεπε να προσέξει, μή τυχόν βασανιστεί και καταλήξει 6 πόδια κάτω από το έδαφος”.

Το περασμένο φθινόπωρο, ένας εκπρόσωπος του Οργανισμού Trump δήλωσε στο ABC News ότι οι Ρώσοι δεν συνιστούσαν δυσανάλογο μερίδιο των κατοίκων στα ακίνητα του Trump. Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες κατέσχεσαν τέσσερις μονάδες σε σχέση με το κύκλωμα πόκερ: δύο στη Νέα Υόρκη και δύο στη Σάνια Νήσια της Φλόριντα.

Το ABC News διεξήγαγε ανασκόπηση εκατοντάδων σελίδων αρχείων ακινήτων και είχε αναφέρει το Σεπτέμβριο ότι οι αναπτύξεις ακινήτων του Trump κάλυψαν μεγάλο αριθμό Ρώσων αγοραστών, συμπεριλαμβανομένων πολλών που διώχθηκαν από τις αρχές. Οι ρώσοι αγοραστές είχαν προσελκιστεί ιδιαίτερα στους πύργους με άδεια χρήσης Trump στο Χόλιγουντ της Φλόριντα και το Sunny Isles. Τοπικοί κτηματομεσίτες πίστωσαν τη ρωσική μετανάστευση για να μετατρέψουν την παράκτια κοινότητα του Μαϊάμι σε αυτό που ονόμασαν Μικρή Μόσχα.

Ο δικηγόρος οργάνωσης Trump, Alan Garten, είχε δηλώσε στο ABC News ότι η εταιρεία δεν εξέτασε την εθνικότητα των αγοραστών και ότι η εταιρεία σπάνια παίζει ρόλο στην πρόσληψη αγοραστών–μια δουλειά που συνήθως αφήνεται στους κτηματομεσίτες που αγοράζουν δικαιώματα χρήσης του ονόματος Trump. Ούτε ο Garten ούτε η εκπρόσωπος της οργάνωσης Trump Amanda Miller απάντησαν αυτή την εβδομάδα σε ερωτήσεις από το ABC News σχετικά με την επιδρομή του πόκερ το 2013.

Ούτε απάντησαν σε ερωτήσεις σχετικά με τον Tokhtakhounov, ο οποίος, παρά την διεθνή κόκκινη ειδοποίηση της Interpol, εμφανίζεται τακτικά στη Μόσχα σε δημοφιλή εστιατόρια και άλλους δημόσιους χώρους. Η περίπτωση πόκερ δεν ήταν η πρώτη που στόχευσε τον Τόκτατσουνοφ. Είχε κατηγορηθεί χρόνια νωρίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατηγορούμενος για την καταβολή δωροδοκίας σε Ολυμπιακούς κριτές, έτσι ώστε οι ρωσικοί παγοδρόμοι να κερδίσουν χρυσά μετάλλια.

 Πηγή >> https://abcnews.go.com/US/story-fbi-wiretap-russians-trump-tower/story?id=46266198

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr