Home ΗΠΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΙΔΟΥ ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ του ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ που υποδύεται δημόσια τον…«ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ»!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΙΔΟΥ ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ του ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ που υποδύεται δημόσια τον…«ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ»!!!

by _
0 comment 254 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΙΔΟΥ ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ του ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ που υποδύεται δημόσια τον…«ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ»!!!


-by John Kountouris | Nov. 10, 2023 | 10:30am, Los Angeles | Find me on Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Έχουμε καλύψει εκτενώς αυτό το θέμα εδώ και χρόνια. ΟΛΟΙ οι προέδροι των ΗΠΑ είναι…ΗΘΟΠΟΙ του ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ καθώς και αρχι-πράκτορες της…Νέας Τάξης Πραγμάτων! ΔΕΝ υπάρχουν «εκλογές» στις ΗΠΑ, αλλά και σύμφωνα με το WikiLeaks, εκλογές ΣΤΗΜΕΝΕΣ για την εδραίωσης εξουσίας από πλευράς των σκοτεινών δυνάμεων που ελέγχουν κρυφά τις ΗΠΑ και ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εδώ που τα λέμε!

Διαβάστε επίσης Βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Χόλιγουντ: ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί προέδροι είναι και…ΗΘΟΠΟΙΟΙ, συμπεριλαμβανομένου του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!για περισσότερα.

Βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Χόλιγουντ: ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί προέδροι είναι και…ΗΘΟΠΟΙΟΙ, συμπεριλαμβανομένου του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Ο Τζο Μπάιντεν είχε πεθάνει πριν χρόνια και τον αντικατέστησαν αμέσως μετά με…ΣΩΣΙΑ. Δείτε πρώτα το εξής βίντεο…

Διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «Αλέξα» της Google: Έχει πεθάνει ο…Τζο Μπάιντεν – Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

«Αλέξα» της Google: Έχει πεθάνει ο…Τζο Μπάιντεν – Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

Ας πάμε τώρα στα αποδεικτικά στοιχεία όπως βρίσκονται στην κορυφαία ιστοσελίδα του Χόλιγουντ iMDB.com…

Έχετε υπόψη σας ότι οι απαίσιες δυνάμεις που ελέγχουν το iMDB.com ενδέχεται να αφαιρέσουν αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες από τον ιστότοπό του. Ωστόσο, έχουμε αποθηκεύσει όλα τα στιγμιότυπα οθόνης αυτής της απάτης. Δείτε τους παρακάτω…

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ την Ημέρα των Εγκαινίων του 2021.

Αναζητήστε τον ηθοποιό Άρθουρ Ρόμπερτς στη βάση δεδομένων ταινιών του Διαδικτύου (imdb.com)

Υπάρχει μια πραγματική καταχώριση σε αυτόν τον ιστότοπο για τον Άρθουρ Ρόμπερτς που υποδύεται τον Τζο Μπάιντεν την ημέρα των εγκαινίων στις 20 Ιανουαρίου 2021, εμφανίζει τον χρόνο εκτέλεσης ως 11 ώρες και 16 λεπτά.

Ο τίτλος του βίντεο σε αυτό το λήμμα σχετικά με τον Άρθουρ Ρόμπερτς είναι “Ο Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ την Ημέρα Ορκωμοσίας του 2021”

Οι παρακάτω εικόνες εμφανίζονται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ κάτω από την παραπάνω εικόνα που δεν είναι τίποτα άλλο από την καταχώριση του Άρθουρ Ρόμπερτς στο imDB.com και που αναφέρει ότι υποδύεται τον Τζο Μπάιντεν την ημέρα των εγκαινίων στις 20 Ιανουαρίου 2021. Εδώ είναι οι ΗΘΟΠΟΙΟΙ, Άρθουρ Ρόμπερτς (Arthur Roberts) και Τζιν Κέρτις (Jeanne Curtis), που υποδύονται την Τζιλ και τον Τζο Μπάιντεν!!! …
Αφού οι άνθρωποι ανακάλυψαν αυτήν την απάτη, ο τίτλος μετατράπηκε “μυστηριωδώς” σε “Ο κ. Ρούντολφ ορκίστηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ την Ημέρα των Εγκαινίων το 2021″…

Έτσι, οι τίτλοι “Ο Ρούντολφ ορκίστηκε ως Πρόεδρος των ΗΠΑ την Ημέρα της Ορκωμοσίας 2021” ΚΑΙ “Ο Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε ως Πρόεδρος των ΗΠΑ την Ημέρα των Εγκαινίων το 2021” έχουν χρησιμοποιηθεί και οι δύο ως τίτλος στην ΙΔΙΑ ανάρτηση στο iMDB με τον ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ!!!

So the titles “Rudolph Sworn in as US President on Inauguration Day 2021” AND “Joe Biden Sworn in as US President on Inauguration Day 2021” have BOTH been used as a tile on the SAME iMDB post with the SAME LINK!!!

Συγκρίνετε τώρα τον Άρθουρ Ρόμπερτς με τον…”Τζο Μπάιντεν”… ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!…

Εδώ η σελίδα οπου πιστώνεται ο κ Άρθουρ Ρόμπερτς που υποδύεται τον Τζο Μπάιντεν…
[link to www.imdb.com (secure)]

Εδώ το προφίλ του κ Arthur Roberts’ στο κορυφαίο χολιγουντιανό σάιτ IMDb…

[link to m.imdb.com (secure)]

Αλλά ΕΑΝ τα πάνω λινκς δεν δουλεύουν, τότε δειτε ξανα τα παραπάνω στιγμυότυπα οθόνης.

Δείτε τώρα το σχετικό βιντεο!.. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by April (@livingharmlesslystill)

Παρεμπιπτόντως, λίγο πολύ…ΟΛΟΙ οι Πρόεδροι των ΗΠΑ εμφανίζονται στο iMDB.com ως…ΗΘΟΠΟΙΟΙ! Τι μας λέει αυτό για τους λεγόμενους… «προέδρους» μας;;; Ψάξτε τα ονόματά τους εκεί στη μηχανή αναζήτησης και θα καταλάβετε τι εννοώ! (Ομπάμα, Μπους, Κλίντον, Τραμπ, Μπάιντεν κ.λπ.). Διαβάστε επίσης Βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Χόλιγουντ: ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί προέδροι είναι και…ΗΘΟΠΟΙΟΙ, συμπεριλαμβανομένου του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Χόλιγουντ: ΟΛΟΙ οι Αμερικανοί προέδροι είναι και…ΗΘΟΠΟΙΟΙ, συμπεριλαμβανομένου του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

 

Διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα μας όπου σας έχουμε αποκαλύψει το γεγονός πως άνθρωπος στον Λευκό Οίκο μόνο. ο “Τζο Μπάιντεν”…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!…


____________________

J6, January 6 2021, Jan. 6th, J6 prisoners, Fake elections, 2020 US Presidential Elections, Joe Biden, Joe Biden double, deepfake, Trump, Donald Trump, US News, news, National news , ΗΠΑ, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, ειδήσεις, Αμερική, Προέδροι των ΗΠΑ, σωσίες, σωσίας, 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr