Home ΗΠΑ «Αλέξα» της Google: Έχει πεθάνει ο…Τζο Μπάιντεν – Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

«Αλέξα» της Google: Έχει πεθάνει ο…Τζο Μπάιντεν – Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

by _
0 comment 409 views

«Αλέξα» της Google: Έχει πεθάνει ο…Τζο Μπάιντεν…

Το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ότι ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Αυγ.. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Amazon Alexa, γνωστό και απλά ως Alexa (Αλέξα), είναι τεχνολογία εικονικού βοηθού που αναπτύχθηκε από την Amazon. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο έξυπνο ηχείο Amazon Echo και στα ηχεία Echo Dot, Echo Studio και Amazon Tap που αναπτύχθηκαν από το Amazon Lab126.

Δέχεται φωνητική αλληλεπίδραση, αναπαραγωγή μουσικής, δημιουργία λιστών υποχρεώσεων, ρύθμιση συναγερμών, ροή podcasts, αναπαραγωγή ηχητικών βιβλίων, προβολή πρόγνωσης καιρού, μετρητή βημάτων, κατάρτιση προγράμματος άθλησης και άλλων πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, όπως ειδήσεις. Η Alexa μπορεί επίσης να ελέγξει αρκετές έξυπνες συσκευές χρησιμοποιώντας τον εαυτό της ως σύστημα έξυπνου σπιτιού.

Οι χρήστες μπορούν να διευρύνουν τις δυνατότητες της Alexa εγκαθιστώντας “δεξιότητες” (πρόσθετη λειτουργικότητα που αναπτύχθηκε από τρίτους, όπως προγράμματα καιρού και δυνατότητες ήχου. Χρησιμοποιεί NLU (φυσική κατανόηση γλώσσας).

Περισσότερα εδω.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!…. 



…γιατί η Αλέξα όμως είναι επίσης γνωστή για τις…«προβλέψεις» που κάνει για…ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΑΚΟΥΣΤΕ και ΦΡΙΞΤΕ – Ακούστε τι απάντηση πήρε ένας χρήστης της Alexa όταν την ρώτησε για το πότε θα ξεκινήσει ο Γ᾽ΠΠ. Αφορά την Γερμανία και τη…ΡΩΣΙΑ…!!! για ένα καλό αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επ’ αυτού.

Οι Ελίτ ΠΑΝΤΟΤΕ σου λένε τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον…ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ!!! Αυτό λέγεται…Predictive Programming, ή αλλιώς στα Ελληνικά, Προγνωστικός Προγραμματισμός, και είναι ο κύριος προβλεπτικός τρόπος λειτουργίας των σκοτεινών δυνάμεων αυτού του κόσμου!!! Έχουμε βγάλει ένα σωρό άρθρα για αυτό το θέμα.

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!…

…γιατί έρχεται τώρα το εξής βίντεο που επιβεβαιώνει όλα αυτά 100 τοις 100!

Μια γυναίκα στο σπίτι της ρωτάει την «Alexa», που ανήκει στην Google, για τον Τζο Μπάιντεν και η συνομιλία τους έχει ως εξής…



Γυναίκα – Γεια σου, Αλέξα. Πού έπεσε από το ποδήλατό του ο Τζο Μπαϊντεν;

Αλέξα – Ο Τζο Μπάιντεν πέθανε στο Εθνικό Ναυτικό Ιατρικό Κέντρο.

Γυναίκα – Το ήξερα! Ήξερα ότι ήταν κλώνος!

Ναι…ΣΩΣΤΑ διαβάσατε!!! Και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να μπεί στο σύστημα της «Αλέξα» ώστε να το πειράξει όπως θέλει και κατά το δοκούν, αφού πρόκειται για μεγάλο λογισμικό που ανήκει στην….Google. ΜΟΝΟ τα στελέχη της Google μπορούν να μπαίνουν εκεί. ΆΡΑ, η συγκεκριμένη απάντηση που εισέπραξε αυτή η κυρία ήταν ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ GOOGLE ΙΔΙΩΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ. ΡΩΤΑΣ ΤΗΝ «ΑΛΕΞΑ» ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΤΣΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

Οι δε απλοί χρήστες μπορούν να θέτουν συνέχεια οποιαδήποτε ερωτήματα που έχουν για οποιαδήποτε θέματα και θα τους απαντάει αναλόγως η «Αλέξα». Αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ «ΑΛΕΞΑ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΑΓΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΛΙΑΝ…ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!

‘Οσο για το Εθνικό Ναυτικό Ιατρικό Κέντρο, βρίσκεται στην πολιτεία του Μέριλαντ ως προάστιο της Ουάσιγκτον. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα στρατιωτικά ιατρικά κέντρα του έθνους, περισσότερο γνωστό για την ιστορία του στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης σε ήρωες πολέμου και προέδρους των ΗΠΑ τα τελευταία 65 χρόνια. Οι άνθρωποι έρχονται εδώ για να θεραπευτούν, να παραμείνουν υγιείς, να βοηθήσουν άλλους, να διδάξουν την επόμενη γενιά, να ασκήσουν ποιοτική ιατρική και να λάβουν μέρος στην κλινική έρευνα αιχμής.

Εν ολίγοις, το…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, που ελέγχει την Google, έχει επιβεβαιώνει αυτό που λέμε εμείς οι «τρελοί συνωμοσιολόγοι» εδώ και καιρό ότι μόνο ο Μπάιτνεν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο…«ΜΠΑΪΝΤΕΝ», αλλά κάποιος…ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ και αυτό έχει αποδειχθεί αμέτρητες φορές μέσα από τις έρευνες πολλών δημοσιογράφων και ερευνητών. ΕΤΣΙ περνάνε τα μηνύματά τους στο κοινό, με περίεργο και μυστήριο διότι αν αυτά μας τα έλεγαν ευθαρσώς,…ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ…ΕΧΘΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΗΣΗ!!!



Π.χ., διαβάστε επίσης τα εξής για περισσότερα….

Ρεπόρτερ της Ουάσινγκτον προτείνουν στους Δημοκρατικούς να χρησιμοποιούν ένα…ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ του ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΠΟΝΤΟΣ Μπάιντεν για να χειριστούν τις δημόσιες ομιλίες του!!!

Ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ! – ΔΕΙΤΕ τη…ΜΑΣΚΑ του ΣΩΣΙΑ του ΙΔΙΟΥ να….ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ…!!!

«ΣΟΚ» ή μάλλον…ΟΧΙ: Εκτός από κλώνος ο Τζο Μπάιντεν είναι και…ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ…;;;!!!

«Τζο Μπαϊντεν»: Πέφτει η…ΜΑΣΚΑ του…ΠΡΟΣΩΠΟΥ του. ΤΙ…ΔΕΝ…ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;

Βίντεο-σοκ: Δείτε το πρόσωπο (ή μάλλον ΜΑΣΚΑ) του ΣΩΣΙΑ του Μπάιντεν να…ΚΡΕΜΙΕΤΑΙ, να ΣΚΙΖΕΤΑΙ και να ΚΑΤΑΡΡΕΙ !!!

ΠΑΛΙ καταρρέει η…ΜΑΣΚΑ του…«ΜΠΑΪΝΤΕΝ»!!! Είναι ολοφάνερο πως ΚΑΠΟΙΟΣ τον υποδύεται δημόσια!!!

Δείτε το σχετικό βίντεο!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr