Home Greek News Βίντεο-σοκ: Δείτε το πρόσωπο (ή μάλλον ΜΑΣΚΑ) του ΣΩΣΙΑ του Μπάιντεν να…ΚΡΕΜΙΕΤΑΙ, να ΣΚΙΖΕΤΑΙ και να ΚΑΤΑΡΡΕΙ !!!

Βίντεο-σοκ: Δείτε το πρόσωπο (ή μάλλον ΜΑΣΚΑ) του ΣΩΣΙΑ του Μπάιντεν να…ΚΡΕΜΙΕΤΑΙ, να ΣΚΙΖΕΤΑΙ και να ΚΑΤΑΡΡΕΙ !!!

by _
0 comment 489 views

Βίντεο-σοκ: Δείτε το πρόσωπο (ή μάλλον ΜΑΣΚΑ) του ΣΩΣΙΑ του Μπάιντεν να…ΚΡΕΜΙΕΤΑΙ, να ΣΚΙΖΕΤΑΙ και να ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Μαρ. 2021, 18:27, ωρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πρόσφατα δημοσιεύσαμε ένα λίαν  «καυτό» άρθρο για τον ψευτο-πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν που μόνο μια «θεωρία συνωμοσίας» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ για το γεγονός ότι ο Μπάιντεν δεν είναι μόνον ένας πρόεδρος ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ λόγω της κλοπής των Εκλογών της 3ης Νοεμ. του 2020 από τον….ΙΔΙΟΝ και τους Δημοκρατικούς, αλλά ο ούτε ο …ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, αλλά ένας…ΣΩΣΙΑΣ ή ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο μας με τίτλο Ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ! – ΔΕΙΤΕ τη…ΜΑΣΚΑ του ΣΩΣΙΑ του ΙΔΙΟΥ να….ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ…!!! για να καταλάβετε.

Ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ! – ΔΕΙΤΕ τη…ΜΑΣΚΑ του ΣΩΣΙΑ του ΙΔΙΟΥ να….ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ…!!!

Και τώρα έρχεται και το ακόλουθο βίντεο-ΒΟΜΒΑ που αποδεικνύει ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ αυτό που σας λέγουμε εδώ. ΔΕΙΤΕ το πρόσωπον ή μάλλον…ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΝ του ΣΩΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΝΑ…ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Προσέξτε πως…
  1. Το ένα μάτι του αρχίζει να ΚΡΕΜΙΕΤΑΙ…
  2. Το δέρμα γύρω-γύρω από αυτό μάτι αρχίζει να…ΣΧΙΖΕΤΑΙ…
  3. Η επιδερμίς του μετώπου του είναι μισή ομαλή και μισή ρυτιδιασμένη…

Αυτός δηλαδή πρόκειται για…ΣΩΣΙΑ, ΗΘΟΠΟΙΟ που τον Μπάιντεν τον…ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ διότι απ’ ο, τι φαίνεται, ο πραγματικός ο Μπάιντεν είναι μάλλον…ΝΕΚΡΟΣ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο!…

Διαβάστε επίσης >> Yahoo: Το ξενοδοχείο του Τράμπ στο DC αύξησε τις τιμές για τις 4 Μαρ., την ημέρα που οι υποστητιχτές του πιστεύουν ότι θα ορκιστεί ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο πρ. πρόεδρος!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr