Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Σωσίας του…Τζο Μπάιντεν πιάστηκε στα πράσα να περπατά στο αυτοκίνητο χωρίς προστασία από την Μυστική Υπηρεσία!!!

Σωσίας του…Τζο Μπάιντεν πιάστηκε στα πράσα να περπατά στο αυτοκίνητο χωρίς προστασία από την Μυστική Υπηρεσία!!!

by _
0 comment 322 views
Actor Playing Joe Biden Body Double Caught Walking To Car Without Secret Service Protection
Actor Playing Joe Biden Body Double Caught Walking To Car Without Secret Service Protection

Σωσίας του…Τζο Μπάιντεν πιάστηκε στα πράσα να περπατά στο αυτοκίνητο χωρίς προστασία από την Μυστική Υπηρεσία!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 Σεπτ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ένας από τους ηθοποιούς που προσποιούνταν τον Τζο Μπάιντεν αποκαλύφθηκε όταν μερικοί ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι έπιασαν στα πράσα τον άνδρα να περπατά προς το αυτοκίνητό του σε ένα πίσω πάρκινγκ χωρίς προστασία των μυστικών υπηρεσιών!!!

Αυτό συνέβη το 2021 αλλά το βίντεο διαγράφηκε από τα social media από τις σκοτεινές δυνάμεις που τα ελέγχουν! Το βίντεο, όμως, ήρθε ξανά στην επιφάνεια!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!…



Αν βρεθήκατε ποτέ να παρακολουθείτε μια παράσταση του Τζο Μπάιντεν και να πιστεύετε ότι…ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, είχατε δίκιο. Η πρώην Διευθύντρια Μεταμφίεσης της CIA, Jonna Mendez, παραδέχεται ότι όσο ήταν στην υπηρεσία, ανέπτυξαν μάσκες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ηθοποιοί για να παίξουν ρόλους σημαντικών ανθρώπων στην πραγματική ζωή. Η Mendez άφησε να εννοηθεί ότι η CIA έχει τώρα ακόμη πιο προηγμένη τεχνολογία σε αυτόν τον τομέα.

Τον Απρίλιο, το δέρμα στο λαιμό του Μπάιντεν άρχισε να…ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΜΠΟΡΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ (δείτε το δεύτερο κλιπ). Πολλοί άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην μεταμφιεσμένου εμπειρογνώμονα της CIA, ισχυρίστηκαν ότι ο άνδρας που παρίστανε τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών φορούσε ξεκάθαρα…ΜΑΣΚΑ…

Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο  Η οικογένεια του Μπάιντεν παραδέχτηκε ότι πέθανε και αντικαταστάθηκε από ηθοποιό το 2019 – Βίντεο που τα λέει…ΟΛΑ!!!

Η οικογένεια του Μπάιντεν παραδέχτηκε ότι πέθανε και αντικαταστάθηκε από ηθοποιό το 2019 – Βίντεο



 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr