Home ΗΠΑ Τα φαινόμενα ΑΠΑΤΟΥΝ, αλλ’ ο Διάβολος κρύβεται στις…λεπτομέριες. ΚΑΡΑΡΡΕΙ μποστά σε όλους η ΣΩΣΙΑΣ της…ΚΑΜΑΛΑ!!!

Τα φαινόμενα ΑΠΑΤΟΥΝ, αλλ’ ο Διάβολος κρύβεται στις…λεπτομέριες. ΚΑΡΑΡΡΕΙ μποστά σε όλους η ΣΩΣΙΑΣ της…ΚΑΜΑΛΑ!!!

by _
0 comment 348 views

Τα φαινόμενα ΑΠΑΤΟΥΝ, αλλ’ ο Διάβολος κρύβεται μέσα στις…λεπτομέριες. ΚΑΡΑΡΡΕΙ μποστά σε όλους η ΣΩΣΙΑΣ της…ΚΑΜΑΛΑ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 21 Απριλ. 2021, 18:36, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε πρώτα το πρόσφατό μας άρθρο για την Καμάλα Χάρις με τίτλο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Βίντεο-ντοκουμέντο: Ακόμη κι η….ΚΑΜΑΛΑ έχει…ΣΩΣΙΕΣ, όπως το αφεντικό της…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!! για να καταλάβετε ότι ακόμη κι η κα…ΚΑΜΑΛΑ έχει…ΣΩΣΙΕΣ ή / και ΚΛΩΝΟΥΣ, όπως το αφεντικό της…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΠΑΛΙ καταρρέει η…ΜΑΣΚΑ του…«ΜΠΑΪΝΤΕΝ»!!! Είναι ολοφάνερο πως ΚΑΠΟΙΟΣ τον υποδύεται δημόσια!!! που επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά ότι ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ, Ο ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟΣ!!!

ΤΟ ΑΠΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ;;; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΟΥΜΕ…ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Και τώρα οι ακόλουθες εικόνες της «Καμάλα» έρχονται να επιβεβαιώσουν 100 τοις όλα αυτά.

ΔΕΙΤΕ και…ΦΡΙΞΤΕ!!!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr