Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ – Έγγραφα αποδεικνύουν ότι ο αμερικανικός στρατός κι ο ΟΗΕ έχουν φυλακισμένα χιλιάδες παιδιά σε μυστικές βάσεις και τους ρουφάνε το αίμα ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ για τη παραγωγή…ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑΤΟΣ!!! 

ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ – Έγγραφα αποδεικνύουν ότι ο αμερικανικός στρατός κι ο ΟΗΕ έχουν φυλακισμένα χιλιάδες παιδιά σε μυστικές βάσεις και τους ρουφάνε το αίμα ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ για τη παραγωγή…ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑΤΟΣ!!! 

by _
0 comment 446 views

ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ – Έγγραφα αποδεικνύουν ότι ο αμερικανικός στρατός κι ο ΟΗΕ έχουν φυλακισμένα χιλιάδες παιδιά σε μυστικές βάσεις και τους ρουφάνε το αίμα ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ για τη παραγωγή…ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑΤΟΣ!!!

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…ΠΑΝΤΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Ιουν. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ…

Όσο για τον συσχετισμό αυτού του θέματος με την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, διαβάστε επίσης τα εξής άρθρα…..

Παλιο επεισόδιο των «Σίμπσονς» που αναφέρεται στο αδρενόχρωμα και εκρήξεις στο…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…!!!

Παλιο επεισόδιο των «Σίμπσονς» που αναφέρεται στο αδρενόχρωμα και εκρήξεις στο…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…!!!

ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΥΨΗΛΗΣ ΕΛΙΤ

ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΥΨΗΛΗΣ ΕΛΙΤ


ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ!!!. 

Για χρόνια αποκαλείτο τρελή «θεωρία συνωμοσίας». Αλλά η ιδέα ότι οι « ελιτιστές » μεταγγίζουν το αίμα και την ουσία της ζωής των νέων σε μια προσπάθεια να ζήσουν για πάντα, δικαιώθηκε τώρα.

Από τότε που το The Telegraph ανέφερε ότι οι λεγόμενες «μεταμοσχεύσεις νεότητος» μπορούν να βοηθήσουν στην αναστροφή της διαδικασίας γήρανσης, η έννοια για τα παράσιτα που ρουφούν το αίμα που ζουν ανάμεσά μας έγινε ξαφνικά πιο αληθινή από ποτέ.  Για περισσότερα επ ‘αυτού πατήστε ΕΔΩ.

Πάμε τώρα στο…«ΨΑΧΝΟ»!!!!….

Έγγραφα-σοκ αποδεικνύουν ότι ο αμερικανικός στρατός και η αμερικανική κυβέρνηση, σε συνεργασία με τον ΟΗΕ, φυλάσσουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΩΣ ….ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ σε κρυμμένες στρατιωτικές βάσεις -υπο το πέπλον του ότι είναι παλιές και ότι δεν είναι πλέον σε λειτουργία– για τη παραγωγή…ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑΤΟΣ!!!

Αυτά τα έγγραφα αριθμούν σε χιλιάδες και αποδεικνύουν ότι (1ον) τα παιδιά προέρχονται από διάφορες χώρες και κρατούνται παράνομα σε αυτές τις στρατιωτικές βάσεις (2ον) τα ονόματά τους καταγράφονται στα έγγραφα μαζί με την ημερομηνία γέννησής τους, τον τύπο αίματος τους και όχι μόνο (3ον) τα έγγραφα δείχνουν την πρόοδο που σημειώνουν στην παραγωγή αδρενοχρωνίου (4ον) τα ίδια έγγραφα δείχνουν επίσης ότι εάν αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να παράγουν καλό αδρενόχρωμα (ή αδρενοχρώμιο) τότε τα…ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΑ..ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ…Ο, ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!! (5ον) Η ηλικία αυτών των παιδιών δεν πρέπει να υπερβεί τα 12 χρονών διότι μετά από αυτό τα θεωρούν..ΑΧΡΗΣΤΑ (6ον) τα έχουν…ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ -κυριολεκτικά!!!– σε φυλακές που βρίσκονται σε -δήθεν!– παλιές στρατιωτικές βάσεις που υποτίθεται ότι δεν είναι πλέον σε λειτουργία ενώ, στη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΝΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ…ΑΛΛΟΝ ΣΠΟΠΟΝ. 

Δείτε τώρα το σχετικό έγγραφο!!!

Οι τιμές αδρενοχρώματος… 

Π.χ, τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ…

Υπάρχει φάκελος του κάθε παιδιού… π.χ.,…

Οι χώρες προελεύσεώς τους…

Ο τύπος και ποιότης αδρενοχρώματος που….ΠΑΡΑΓΟΥΝ και ΕΑΝ Αν η ποιότητα του αίματός τους είναι Β – – , τότε θα…ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ!!!

Ο ψευδο-Covid χρησιμοποιήθηκε από την ελίτ για πολλά πράγματα, και ένα από αυτά είναι να συγκαλυφθούν αυτά τα ασυγχώρητα εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά της ανθρωπότητις και των παιδιών μας!!!

Το Adrenochrome κοστίζει 2000$/mg! Η ελίτ, οι πολιτικοί και οι διασημότητες είναι ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ για αδιανόητα εγκλήματα και θα κάνουν τα πάντα για να τα κρατήσουν μυστικό.

Δείτε το σχετικό βιντεο!!!…Προσοχή: πολύ σκληρό περιεχόμενο.!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ….

_________

ΠΗΓΗ: https://beforeitsnews.com/paranormal/2023/07/adrenochrome-leaked-documents-prove-harvesting-under-the-us-and-un-military-warning-graphic-content-2562461.html

Washington, pedophiles, Pedogate, Pizzagate, Obama, Hillary Clinton, Clintons, Bill Clinton, Deep State, Trump, US, US News

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr